Southern Charm Cast: we filmen nooit meer met Thomas Ravenel!

De cast van Southern Charm heeft heel duidelijk gemaakt dat ze nooit meer met Thomas Ravenel zullen filmen! De reden? Zijn voortdurende juridische problemen. Het lijkt alsof er elke week een nieuwe melding komt van een of andere beschuldiging van seksueel wangedrag tegen Thomas. Onnodig te zeggen dat de cast er genoeg van heeft en dat ze niets met hem te maken willen hebben. Dit is absoluut de juiste stap voor hen, zowel professioneel als persoonlijk. Het is tijd voor de cast om verder te gaan en zich te concentreren op de toekomst - zonder Thomas Ravenel.

Zuidelijke charme ster Thomas Ravenel is beschuldigd van aanranding door twee verschillende vrouwen.

Ravenel zal niet aanwezig zijn bij de reüniespecial, waardoor veel fans Bravo zullen prijzen voor het eindelijk aanpakken van de beschuldigingen.

... Maar dwong de cast hun hand? Omdat blijkbaar leden van de Zuidelijke charme cast zijn niet bereid om scènes met Ravenel te filmen.

Thomas Ravenel bij de reünie

Volgens Fit nieuws , Thomas Ravenels Zuidelijke charme costars zijn veel te bang voor de beschuldigingen om een ​​kamer met hem te willen delen.

'Verschillende castleden hebben duidelijk gemaakt dat ze zich niet langer op hun gemak zouden voelen bij het filmen van scènes met de 55-jarige playboy.'

Dat klinkt als een probleem dat verder reikt dan de reünie.

Rapporten zeggen dat Bravo tot dezelfde conclusie kwam.

'Als verklaring waarom Thomas niet bij de reünie was, was het netwerk van plan aan te kondigen dat de oud-politicus niet terugkeerde naar de serie, maar die informatie is vorige week uitgelekt.'

Blijkbaar deelden castleden snel dat Ravenel hen de heebie-jeebies gaf.

'Voordat het productiebedrijf de beslissing nam om de stekker uit Thomas' uitnodiging voor de reünie te trekken, hadden minstens twee castleden gezegd dat ze niet mee wilden doen als Ravenel aanwezig was.'

Zuidelijke Charme Cast

We weten niet welke castleden zich hebben uitgesproken.

De beschuldigingen tegen Ravenel worden momenteel onderzocht door de politie van Charleston en door Zuidelijke charme 's productiebedrijf, Haymakers.

Er waren berichten dat de cast in het openbaar de lippen stijf op elkaar houdt vanwege strenge waarschuwingen of mogelijk zelfs spreekverboden van Bravo.

(Voor alle duidelijkheid, Bravo wordt er niet van beschuldigd de rechtsgang te belemmeren, maar alleen te proberen te voorkomen dat de cast een slechte PR-situatie mogelijk verergert)

Er zijn echter suggesties - geruchten eigenlijk - dat Bravo van plan is dat allemaal op te heffen voor de reüniespecial.

Ravenel zal er niet zijn, en zijn costars kunnen zeggen wat ze willen echt denk aan hem en wat hij ervan wordt beschuldigd te hebben gedaan.

Thomas Ravenel Afb

Maar op dit moment is het bijna een kanttekening dat Ravenel niet is uitgenodigd voor de reünie.

Die rapporten -- vermeende lekken -- waar hij niet op zal verschijnen Zuidelijke charme meer kan een grotere deal zijn.

(En nee, ondanks het intense drama van de recente aanval van zijn vriendin Ashley Jacobs op Kathryn Dennis, is dit niet omdat zijn afwezigheid de dynamiek kan veranderen)

Als Bravo deze stap zet om hem te verwijderen, betekent dat dat ze deze beschuldigingen serieus nemen.

Men vraagt ​​zich af wat het interne onderzoek heeft opgeleverd. Wat het politieonderzoek heeft uitgewezen.

Het publiek weet dat Ravenel wordt beschuldigd van mishandeling van de moeder van een makelaar.

Hij wordt er ook van beschuldigd zijn voormalige oppas, Nanny Dawn, te hebben aangevallen in een kamer heel dicht bij die waarin zijn jonge dochter sliep.

Anderen zijn naar voren gekomen om alarmerend gedrag te beschrijven waarvan ze getuige waren.

Dus... is er meer?

Kathryn Dennis afbeelding

Fans en kijkers zullen vooral geïnteresseerd zijn om te horen wat Ravenel's ex en baby mama, Kathryn Dennis, te zeggen heeft.

Hoewel de twee de laatste tijd beter met elkaar overweg kunnen als onderdeel van co-ouderschap, is dit een serieuze zaak.

Het lijkt waarschijnlijk dat Kathryn Dennis in het licht hiervan zal proberen hun voogdijregeling te wijzigen.

Vanwege zorgen over de voogdij en de gedeelde kinderen, kan ze haar woorden over Ravenel bij de reünie verzachten.

Maar ... het zal nog steeds heel interessant zijn om te horen wat ze te zeggen heeft.

Thomas Ravenel foto

Maar ook als het geheel Zuidelijke charme cast is unaniem in hun veroordeling van Ravenel ...

(Dat zullen ze vrijwel zeker niet zijn - ze hebben veel meningen, veel van hen zijn argumentatief, en dat alles wat hen vermakelijk maakt als realitysterren, hen ook tot een vreselijke jury zou maken)

... Dat zal niet veel betekenen, behalve waar het de mening van fans beïnvloedt.

Als de aanklagers van Ravenel op gerechtigheid hopen, zullen de meningen van de aanklagers in Charleston er meer toe doen dan wat een realityster denkt.

Aanranding is notoir moeilijk te bewijzen, deels omdat het bewijssysteem is ontworpen toen vrouwen feitelijk eigendom waren, en dus zullen onderzoekers en mogelijk aanklagers hun werk voor hen moeten doen.

Als het waar is dat Ravenel uit de serie is verwijderd, zullen sommige fans misschien gemeen huilen en zeggen dat hij niet schuldig is bevonden. Dat zou waar zijn; Ravenel heeft altijd ontkend dat hij een vrouw heeft aangevallen.

Maar Bravo moet overwegen of ze willen dat een van hun meest succesvolle realityseries een man bevat die wordt beschuldigd van aanranding. Hoeveel kijkers willen een man zien waarvan sommigen denken dat het een monster is?