Sister Wives Seizoen 7 Aflevering 7 Samenvatting: Mariah doet een aankondiging

Sister Wives seizoen 7 aflevering 7 was een doozy! Mariah maakte een enorme aankondiging aan de familie dat ze lesbisch is en een relatie heeft met een meisje genaamd Emily. De familie was geschokt, maar accepteerde uiteindelijk Mariahs seksualiteit. Dit was een enorme aflevering voor de familie Brown en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt!

Het beste van Sister Wives is wanneer de familie zich om een ​​van hen verzamelt.

Dat is precies wat er gebeurde Sister Wives Seizoen 7 Aflevering 7 , toen Mariah haar familie verbaasde met een schokkende aankondiging.Mariah Brown op Sister Wives

De hele familie leek te denken dat ze zou onthullen dat ze een relatie met iemand had, maar ze verwachtten niet dat ze zou vertellen dat ze homo was.

De familie gaf haar snel de steun die ze zocht en het was best verbazingwekkend. Mariah wees er snel op dat het verre van een gemakkelijke beslissing was om schoon te maken voor haar familie.

Robyn begreep dat er veel moed voor nodig moet zijn geweest om de familie de waarheid te vertellen omdat ze een meervoudig gezin waren. Zij en Janelle accepteerden Mariah snel voor wie ze was, maar Meri en Kody waren volledig verblind.

Je kon zien dat ze probeerden de onthulling te verwerken die hun dochter zojuist aan hen had onthuld. Verrassend genoeg was het ding dat Kody hielp het te begrijpen, dat hij eerder de mogelijkheid had overwogen dat een van zijn eigen homo's zou zijn.

Maria Bruin

Kody liet zijn dochter weten dat hij de gedachte dat een van zijn kinderen niet geliefd zou zijn nooit leuk zou vinden. Op dat moment liet hij Mariah weten dat hij hoe dan ook van haar zou houden.

Meri beweerde dat ze vooral van streek was omdat ze het niet eens vermoedde. Ze ging ervan uit dat haar dochter hetero was en op een dag met een man zou trouwen.

Met Meri's relatie met Mariah op glad ijs, gingen Robyn en Kody met Meri praten over haar gevoelens, omdat ze niet wilden dat Meri Mariah met gemengde gevoelens zou sturen.

Kody en Meri

Meri besloot dat het het beste was om de familievakantie te kiezen als de beste tijd om met haar dochter over alles te praten. Meri was voorzichtig met wat ze ging zeggen.

Ze vreesde dat ze hun relatie nog meer onder druk zou zetten, maar de kans daarop was klein. Hun relatie was behoorlijk aan flarden.

Toen Meri zich afvroeg hoe Mariah tot de conclusie kwam dat ze homo was, sloot Mariah het snel af. Haar reden? Het was persoonlijk. Meri probeerde Mariah duidelijk te maken dat ze in de war was over haar gevoelens, maar het werd spannend toen ze het woord 'raar' zei.

Mariah vatte dit persoonlijk op en dacht dat haar moeder haar raar noemde, maar dat was echt niet zo. Er was iets vreemds aan de scène omdat Meri willekeurig bleef lachen.

Dit irriteerde Mariah nog meer, die vond dat haar moeder haar voor de gek hield. Toen Meri probeerde meer in Mariah's leven te zijn, stopte Mariah ermee. Ze was er niet klaar voor om haar moeder weer binnen te laten.

Meri Brown: Sister Wives-ster wordt emotioneel

Mariah liet haar moeder wel weten dat haar tijd weg van het gezin haar hielp haar gevoelens te accepteren, dus daarom genoot ze van de onafhankelijkheid.

Later bleef Meri proberen alle aandacht op haar te krijgen als het gezin uit eten ging. Na een groot aantal vragen over Mariah's seksualiteit, onthulde ze dat ze aanvankelijk uit de kast kwam tegen haar broer Logan.

Meri snikte dat ze wilde dat zij het was. Probeert deze vrouw de familie een rivier te huilen, of zoiets? Als ze het echt goed wilde maken met Mariah, zou ze het gewoon moeten accepteren en verder moeten gaan.

Elders probeerde Christine er nog steeds achter te komen of Tony de juiste man voor Mykelti was en ze kreeg haar bevestiging door te kijken hoe ze zich tijdens de vakantie met elkaar gedroegen.

Wat vind je van al het drama?

Geluid uit hieronder!