Sister Wives Seizoen 5 Aflevering 1 Samenvatting: Meri liet de bom op hen vallen

Het vijfde seizoen van Sister Wives begon gisteravond met een knal, en we hebben het niet alleen over de terugkeer van Kody's mul. Meri bezorgde haar medevrouwen een aantal serieuze bombshells, waardoor iedereen zich afvroeg wat de toekomst in petto heeft voor het polygame gezin.

De première van het vijfde seizoen van Sister Wives, Meri Drops a Bomb, was niet zo explosief als de titel zou doen geloven, maar Meri schudde de boel wel door elkaar.

Sister Wives Seizoen 5 Aflevering 1 begint met Kody die een diner maakt voor de verjaardag van Meri en Dayton en praat over zijn online sieradenboetiekplan.Papa van het jaar Kody grapt dat hij zich ongemakkelijk voelt als hij voor het slapengaan met Dayton knuffelt nu hij 14 is; Dayton is gediagnosticeerd met Asperger.

Tijdens het diner om Meri's verjaardag te vieren, maakt ze zich klaar om de bom te laten vallen. Dat is wanneer ze aan Kody aankondigt dat ze ... terug gaat studeren.

Ze was bang dat Kody het zou afkeuren, maar is opgelucht als hij zegt dat hij opgewonden voor haar is en ze hun etentje afsluiten met wat dansen.

De volgende avond is bij Kristine, en bij haar thuis komen hun dochter Mykelti en haar vriend John bij het stel eten. Het wordt ook serieus.

Op aandringen van Kristine houdt Kody een toespraak over de gevarenzones en zegt dat kussen en elkaars hand vasthouden alleen leidt tot gebroken harten.

Rechtstreeks uit het draaiboek van Jill Duggar en Derick Dillard.

Kode-Man zegt dat wanneer je iemand kust, hun hormonen in je mond terechtkomen, je laten denken dat je verliefd bent en 'je wilde haver zaaien'.

Ernstig. De familie Duggar zou hier trots op zijn.

Volgende? Kody gaat op pad met Janelle om hun jubileum te vieren. Het is bijna saai, want ze zijn 20 jaar later net zo gelukkig als toen.

Het gaat niet zo soepel voor Robyn, die Kody het nieuws vertelt dat ze niet denkt dat ze nog een baby kan krijgen totdat haar werklast is verlicht.

Boos dat ze de problemen met betrekking tot de uitbreiding van hun familie of hun bedrijf niet oplossen, staat Robyn niet op goede voet met Kody en vice versa.

Kody's vriend Stan, die een adviesbureau heeft en aan durfkapitalisme doet, geeft hem harde liefde over zijn ideeën, die helemaal niet worden uitgewerkt.

Eindelijk is het Kody's verjaardagsfeestje en Meri vertelt Robyn het nieuws dat ze gaat studeren, waardoor Robyns werklast in de boetiek wordt verdubbeld.

Meri beweert dat ze nog steeds Robyns partner zal zijn, maar Robyn gelooft er niet in. Men kan niet anders dan zich afvragen hoe deze kloof zal worden genezen. Tot de volgende keer ...