Siesta Key Seizoen 1 Aflevering 10 Samenvatting: Wat is er met Alex Kompothecras gebeurd?

Welkom terug bij Siesta Key! In de aflevering van deze week zagen we Alex Kompothecras eindelijk de muziek onder ogen zien. Na maanden van verantwoordelijkheid te hebben vermeden, werd Alex eindelijk door zijn vrienden en familie geconfronteerd met zijn rol in een racistische video die afgelopen zomer circuleerde. Het was een langverwacht gesprek, en dat moest gebeuren. Alex heeft zich veel te lang verscholen achter het excuus 'het was maar een grapje' en het werd tijd dat hij verantwoordelijkheid nam voor zijn daden. We zagen ook hoe Kelsey eindelijk in opstand kwam tegen haar vader, die al veel te lang haar leven beheerst. Het was een moedige zet van haar kant, en een die ongetwijfeld gevolgen zal hebben in de toekomst. Wat vond je van de aflevering van deze week? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

De zomer loopt ten einde, maar dat betekent niet dat het drama dat doet op Siesta Key.

Op Siesta Key Seizoen 1 Aflevering 10 , werden sommige verhaallijnen helemaal vergeten.

Siesta Key Seizoen 1 Cast

Alex was terug op zijn sluwe manieren en kwam tot de conclusie dat hij en Kelsey niets gemeen hadden. Dit was zonder twijfel het meest volwassen wat hij ooit heeft gedaan.

Hij wilde Madisson terug, en het leek gewoon een geforceerde manier om de verhaallijnen af ​​te ronden en terug te komen met een nieuwe start.

Oh ja, Siesta Key komt terug in de winter, jongens!

Hoe dan ook.

Madisson onthulde dat ze klaar was met Alex omdat hij haar te vaak als onzin had behandeld. Het werd tijd. Serieus, jongens, deze verhaallijn was compleet en volslagen onzin.

Madison op Siesta Key

Madisson gaat verder met Brandon, en het is ook niet te zeggen of ze echt zijn. Dat is het probleem met reality-tv. Je weet nooit wat echt is.

Voorlopig zijn Madisson en Brandon meer samen dan ooit, maar zal een mysterieuze baanaanbieding haar standpunt over de relatie veranderen? Dat valt nog maar te bezien.

Het grote evenement van de aflevering was het feestfeest van Alex op 4 juli. Het was passend dat het seizoen begon met een van zijn wilde feesten, en het eindigde met een.

Pauls verontschuldiging aan Chloe vorige week was volkomen nep, en dat wist ze zelfs toen hij hetzelfde opnieuw probeerde te doen. Hij is de minst oprechte persoon op reality-tv.

Chloe accepteerde zijn verontschuldiging niet, dus noemde hij haar later een walvis. Dat was het moment waarop Chloe besloot dat ze klaar was met de vreselijke groep individuen en naar huis ging.

Chloe Trautman poseert

Zal ze terugkeren voor seizoen 2? We hebben geen idee, maar zij is de beste persoon in deze giftige cast.

Misschien moet ze overstappen naar een minder giftige serie met vrienden die echt om haar geven.

Het feest gaf Kelsey en Garrett ook de tijd om te praten over het einde van hun relatie. Ze waren verrassend fatsoenlijk met elkaar en Juliette werd erg jaloers.

Het klinkt alsof Kelsey het laatst lacht, omdat Garrett vroeg of het paar mogelijk weer bij elkaar zou komen.

Garrett Miller ontwijkt orkaan Irma

Zouden ze zelfs met elkaar samenwerken? We zijn er niet zo zeker van, maar het zou leuk zijn om te zien.

In een postcredescène belde Alex Madisson en het lijkt erop dat hij een auto-ongeluk heeft gehad of zoiets. Zal dit het ding zijn dat hen weer bij elkaar drijft?

Dat zal de grotere vraag zijn terwijl we wachten op de nieuwe afleveringen van de serie die MTV een hit noemt.

Terug naar jou! Wat vond je van de conclusie?

Was het de moeite waard?

Geluid uit hieronder.