Shahs of Sunset Seizoen 6 Aflevering 15 Samenvatting: Zijn GG en Shalom nog steeds samen?

Welkom terug bij Shahs of Sunset! De aflevering van deze week was een doozy, dus laten we meteen beginnen met de samenvatting. GG en Shalom zijn nog steeds samen, maar de dingen zijn zeker gespannen tussen hen. Shalom is nog steeds niet blij met GG's hechte relatie met haar ex-vriend, Reza. Het kwam tot een hoogtepunt toen GG Reza ging bezoeken terwijl hij in het ziekenhuis lag. Shalom dacht dat GG hem bedroog en ze kregen een enorm gevecht. Het ziet ernaar uit dat het een tijdje erg gespannen gaat worden tussen GG en Shalom. We zullen moeten zien of ze hun problemen kunnen oplossen of dat dit het einde van hun relatie is.

Is Asa op natuurlijke wijze zwanger geworden?

Dat was de grote vraag Shahs of Sunset Seizoen 6 Aflevering 15 toen bleek dat niet iedereen geloofde wat Asa zei.

GG en Shalom Bicker

Toen de aflevering begon, stond Reza nog steeds op het hek en maakte duidelijk dat hij geïrriteerd was door zichzelf omdat hij twijfelde aan zijn goede vriend.

Asa ontkende dat ze zich zorgen maakte dat ze MJ tegen het lijf zou lopen in de kliniek, en iedereen leek te denken dat ze gewoon loog. Reza was boos omdat hij het gevoel had dat hij haar alle kansen probeerde te geven om de waarheid te vertellen, maar ze had er geen zin in.

MJ viel toen in en zei dat ze boos was omdat haar reactie overdreven was en dat ze reageerde zoals elke goede vriend zou hebben gedaan.

Asa Soltan Rahmati

De dingen namen een gekke wending na de lunch toen Golnesa een paniekaanval kreeg. Ze onthulde dat ze licht in het hoofd was en dat ze het gevoel had flauw te vallen.

Andy vroeg waarom Golnesa nog steeds dronk ondanks dat ze naar de afkickkliniek ging. Ze verdedigde zichzelf door te zeggen dat ze nooit beweerde nuchter te zijn. Het gesprek ging over haar relatie met Shalom, en tussen hen leek alles in orde te zijn.

Reza zei toen dat ze onzin praatte omdat ze zichzelf stak waar de tatoeage van Shalom is. Golnesa beweerde dat de reden dat ze ruzie hadden, was dat ze hoorde dat hij eerder getrouwd was dan zij en het gevoel had dat hij alleen op zoek was naar een groene kaart.

Asa Soltan op Shahs of Sunset

Toen Shalom het podium betrad, werd het duidelijk dat het niet goed zat tussen het paar. Shalom merkte op dat ze probeerden hun relatie te herstellen, maar het lijkt er niet op dat dit zal lukken.

Reza schokte Adam toen door te zeggen dat ze over tien jaar een open relatie zouden kunnen hebben, en de arme man zag eruit alsof hij van de set weg wilde rennen en weg van zijn man.

Het plan voor de baby is dat Adam de biologische vader wordt en het kind surrogaat door middel van draagmoederschap. Toen dat uit de weg was, onthulden Reza en Adam dat ze een huis hadden gekocht.

Mercedes Javid: iHeartRadio Music Awards 2016

Mike was niet onder de indruk en had het gevoel dat hij en MJ overal buitengesloten werden. Uiteindelijk ging iedereen zijn eigen weg en werd duidelijk dat ze allemaal tegen elkaar waren.

Is er hoop?

We zullen het ontdekken in seizoen 7!

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder