Shahs of Sunset Seizoen 5 Aflevering 6 Samenvatting: Cat-astrophe

Welkom terug bij Shahs of Sunset! De aflevering van deze week was een echte catastrofe. De bende was allemaal samen voor een spelletjesavond in het huis van Reza toen ze een verrassingsbezoek kregen van GG's nieuwe vriend, Shalom. GG is normaal gesproken het leven van het feest, maar ze was ongewoon stil en ingetogen rond Shalom. De groep probeerde Shalom beter te leren kennen, maar hij was ontwijkend en afstandelijk. Hij liet zich ontvallen dat hij veel onroerend goed bezit, wat Asa's interesse wekte. Later vertrouwde GG Reza toe dat ze twijfels heeft over haar relatie met Shalom. Ze heeft niet het gevoel dat ze zichzelf kan zijn bij hem in de buurt. Ondertussen bleef Mike zijn nieuwe vriendin, Destiney, achtervolgen. Hij nam haar mee op een romantische date om het Hollywood-bord te zien, maar het ging mis toen Mike verdwaalde op weg naar huis. Volgende week lijkt het erop dat het met Shalom tot een hoogtepunt gaat komen. Stem af om erachter te komen wat er gebeurt!

Op Bravo's Shahs of Sunset Seizoen 5 Aflevering 6 , de huwelijksproblemen van Mike Shouhed en Jessica Parido kwamen als nooit tevoren aan het licht.

Als je enigszins bekend bent met de show, wist je dat dit eraan zat te komen - nou ja, je wist het of het verbaast je helemaal niet. Omdat duidelijk.

De meeste paren zouden baat kunnen hebben bij een bezoek aan een therapeut om hun verschillen te beoordelen en een manier te vinden om samen verder te gaan, maar deze twee?

Het is als een gevecht om gewoon met elkaar in dezelfde kamer te zijn.

Hoe dan ook, de kern van Shahs of Sunset seizoen 5, aflevering 6, getiteld 'A Cat-astrophic Night', concentreerde zich op dit meest disfunctionele duo.

Enigszins ironisch, in zekere zin, gezien het feit dat toen Mike met Jessica begon te daten, het zijn relatie met de rest van de cast was die versplinterde.

Nu lijkt het erop dat zijn huwelijk al hetzelfde doet.

Ja, het is nog maar een paar maanden geleden, maar deze twee kunnen nu al niet met elkaar leven en staan ​​op het punt van een breuk. Al.

'Je weet dat we huwelijksproblemen hebben. Het is gewoon iets dat ik probeer te begrijpen', zegt hij woordenloos tegen de therapeut.

Volgens Mike is zijn vrouw verhuisd om 'een pauze te nemen', maar toen Jessica na een paar dagen nog niet terugkwam, begon hij zich een beetje zorgen te maken.

Men kan zeker begrijpen dat dit geen goede zaak is.

Terwijl de therapeut probeert uit te zoeken wat er mis is gegaan, zegt Mike's partner dat een aantal belangrijke problemen tussen hen niet zijn opgelost.

Misschien wel het belangrijkste, nadat ze zichzelf voor hem heeft veranderd, heeft ze het gevoel dat ze geen macht meer heeft en dat was het niet eens waard voor deze man.

We parafraseren, ja, maar dit is zwaar spul.

Mike bedroog zijn partner beroemd voordat ze trouwden en vertelde haar dit nadat Jessica een sms had gevonden. Geen goed begin.

Uiteindelijk werd er een schokkende onthulling gedaan over Mike's huwelijk en het vond plaats op het pensioenfeest van de moeder van co-ster Asa Soltan.

Vertelde Mike de rest van de bemanning over de staat van zijn huwelijk - en vroeg Jessica hem om een ​​scheiding terwijl de camera's draaiden?

Volg de bovenstaande links om die brandende vragen en nog veel meer te beantwoorden bekijk Shahs of Sunset online in zijn geheel.