Selena Gomez naaktfoto's gelekt: echt of nep?!

Zoals het gezegde luidt: internet is voor altijd. En dat geldt vooral als het gaat om naaktfoto's. Vraag het maar aan Selena Gomez. De naaktfoto's van de popster zijn online gelekt en het is niet duidelijk of ze echt of nep zijn. Maar één ding is zeker: ze veroorzaken nogal wat opschudding.

Een reeks vermeende naaktfoto's van Selena Gomez is op internet verschenen, gepost door een Tumblr-gebruiker die beweert dat ze inderdaad van de 22-jarige zangeres en actrice zijn.

Naar verluidt gelekt via een gehackte mobiele telefoon, vertonen de foto's in sommige opzichten een griezelige gelijkenis met Gomez, hoewel het bewijs niet overtuigend is.

selena gomez

Daarvoor zouden we een foto nodig hebben die niet recht boven haar weelderige lippen was bijgesneden, wat al deze handig zijn. Werkelijk? Geen gezicht in een van hen?!

Dit zou heel goed allemaal het werk kunnen zijn van een getalenteerde (verveelde, werkloze en min of meer wraakzuchtige) Photostop-artiest, en zou niet het eerste nepschandaal in zijn soort zijn.

Dat gezegd hebbende, dit topless meisje - Selena of niet - lijkt veel op haar, met moedervlekken op vergelijkbare locaties en dezelfde gezichtsstructuur als de jonge beroemdheid.

De vorm van de lippen van het meisje lijkt echt op Selena's kenmerkende kenmerk, en dat zou veel moeilijker te vervalsen zijn dan een paar moedervlekken op haar borst.

Over haar borst gesproken, dat is nog minder overtuigend. Tenzij je de geruchten over Selena Gomez gelooft, zien ze er op sommige foto's groter uit dan op andere.

Klik door de (NSFW, uiteraard) galerij hieronder om te zien wat we bedoelen:

Een deel daarvan zou natuurlijk kunnen zijn hoe ze poseert, maar we zijn sceptisch dat sommige van deze wulpse foto's zelfs hetzelfde meisje zijn, laat staan ​​Selena Gomez.

Of ze zulke foto's zou maken en dat ze zouden lekken? Dat zou ons eigenlijk niet verbazen, gezien de geschiedenis van wie we het hebben.

Ondanks haar zorgvuldig gecultiveerde goede meidenreputatie, is Selena's voorliefde voor feesten goed gedocumenteerd, en ze is nu al negen keer met Justin Bieber uitgegaan.

Je moet bedenken dat sommige van zijn sexy capriolen op haar zullen uitwerken ... of ze is de echte freak en steeds wanhopiger op zoek naar zijn aandacht.

We speculeren alleen maar. Nu is het jouw beurt. Blader door de (NSFW!!) galerij om de vermeende gelekte foto's te bekijken, stem dan in onze poll en reageer hieronder:

De 'Selena Gomez naaktfoto's' die online gelekt zijn, zijn helemaal ...

Selena!Selena niet!