Scott Disick: geef me alsjeblieft nog een baby, Kourtney Kardashian!

Kourtney Kardashian en Scott Disick hebben hun ups en downs gehad, maar het lijkt erop dat Scott klaar is om het nog een keer te proberen! In een recent interview zei Scott Disick dat hij graag nog een baby met Kourtney zou willen hebben. Laten we eens kijken wat hij nog meer te zeggen had!

Ik weet niet of je het gemerkt hebt of niet, maar Scott Disick vermoordt het de laatste tijd.

En met 'het' bedoelen we alles, maar vooral een goede vader en een goede partner voor Kourtney Kardashian.

Je had nooit gedacht dat je de dag zou zien, toch?

Scott Disick bij de foto van de suikerfabriek

Scott bracht vele jaren door in een neerwaartse spiraal, worstelend met zijn verslavingsproblemen en zijn geestelijke gezondheid.

De spiraal was helaas voor het eerst merkbaar toen Kourtney zwanger was van hun eerste kind, Mason.

Wie zou kunnen vergeten dat Scott buiger na buiger ging voordat hij ruzie kreeg met een spiegel op Kourtney en Khloe Take Miami?

Hij zou beter worden, dan zou hij slechter worden, enzovoort, enzovoort, tot ongeveer twee jaar geleden die neerwaartse spiraal daar onderaan zo snel begon.

De Heer werd in het ziekenhuis opgenomen wegens alcoholvergiftiging, maar zelfs daarna bleef hij drinken en bleef hij vreselijke keuzes maken.

Totdat Kourtney hem afgelopen juli uiteindelijk dumpte.

Scott Disick voor Lyft

Daarna, hij bracht een tijdje langer door met het zijn van de heetste, meest trieste puinhoop die ooit was , maar toen leek er eindelijk iets te klikken.

Kijk nu niet, maar stilletjes, langzaam en zeker is de realityster de afgelopen 12 maanden begonnen zijn leven weer op de rails te krijgen.

En het was gewoon een genot om te zien.

Scott is de laatste tijd zo goed geweest dat hij en zijn 37-jarige oude partner eindelijk officieel weer bij elkaar zijn.

En te oordelen naar deze serieus schattige foto's die hij dit weekend deelde, heeft hij iets te bewijzen...

Scott Disick Jets met Mason en Penelope

Ja, na al die maanden een ietwat afwezige vader te zijn geweest, waarin hij zijn kinderen op de grond had gezet om hard te feesten en te zuipen, nam hij zijn twee oudste kinderen, Mason en Penelope, mee op zijn privéjet.

(Ja, Scott heeft een privéjet.)

Hij nam deze foto van Penelope, en weet je zelfs wat hij eronder schreef?

Penelope Disick op een jet

'Het zonlicht in mijn leven', schreef hij.

Kan het kostbaarder worden dan dat?

Blijkt dat het kan, want hij deelde ook een foto van Mason -- die ZO GROOT wordt -- en schreef 'And the boss in my life'.

Het is bijna te schattig, maar ach, bestaat er echt zoiets als 'te schattig'? Als het gaat om een ​​vader die dol is op zijn kinderen?

Natuurlijk niet.

Mason Disick op een jet

Maar wacht, het wordt beter!

Volgens een verslag doen van van Radar doet Scott dit misschien allemaal, niet alleen om een ​​goede vader te zijn, maar ook om zichzelf te bewijzen tegenover Kourtney.

Om haar te laten zien dat hij zijn manier van doen heeft veranderd, doet hij er alles aan zodat ze zal zeggen 'ja, ga je gang en maak me weer zwanger'.

Het klinkt echter alsof het meer een blijk van goede trouw zou zijn, omdat de deur voor dit idee al een tijdje openstaat.

Volgens aanhoudende geruchten en een nieuwe verklaring van een insider, is Kourtney al voorbereid op Baby Disick nr. 4.

'Kourtney en Scott zijn nu echt de verloren tijd aan het inhalen', beweert de bron, en ja, dat betekent fysiek.

Kourtney & Scott-afbeelding

'Ze hebben non-stop seks in de hoop dat Kourtney meteen zwanger wordt. Ze wil heel graag op tijd zwanger worden voor de feestdagen!'

Het is een beetje krap, nietwaar, meid?

Maar hey, als Scott echt een veranderd man is, als hij vastbesloten is om net zo'n goede vader te zijn als hij de laatste tijd lijkt, dan is het in ieder geval een gelukkige uitbening.

Immers, Kourtney en Scott doen maak een paar waanzinnig schattige kinderen ... en zijn best schattig samen, ondanks de ups en downs.

Mee eens? Het oneens zijn? Bespreken!