Scott Disick heeft eigenlijk net toegegeven dat hij nog steeds verliefd is op Kourtney Kardashian

Kortom, Scott Disick heeft net toegegeven dat hij nog steeds verliefd is op Kourtney Kardashian. Hij zei het in een interview en zo. Hij zei ook wat andere dingen over hun relatie, maar daar komen we later op terug.

Het is bijna vier jaar geleden dat Scott Disick en Kourtney Kardashian voor het laatst uit elkaar gingen.

In die tijd zijn ze allebei met wisselend succes nieuwe relaties aangegaan, maar ze zullen waarschijnlijk de eersten zijn om toe te geven dat er nog steeds een sterke band tussen hen bestaat.Kourtney Kardashian en Scott Disick splitsen april 2019

En het bewijs dat deze twee meer zijn dan alleen exen en co-ouders is de afgelopen weken overal geweest.

Eerst werd Scott de ochtend na haar verjaardag met Kourtney buiten haar huis gezien.

Om eerlijk te zijn, de situatie was niet wat het leek, en insiders zeggen dat Disick de kinderen gewoon ophaalde voor hun weekend bij hem thuis.

(Ja, Scott en Kourtney delen nog steeds de voogdij tijdens de pandemie, maar het paar houdt vol dat ze alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen.)

Scott kust Kourt

Nu maken fans zich weer op voor een verzoeningsaankondiging dankzij Scotts nieuwste activiteit op sociale media.

Een Instagram-pagina getiteld Kourtney Archives plaatste deze week enkele throwback-foto's die een heel intiem moment tussen Scott en Kourtney vastlegden.

Eerst zien we het paar zoenen op een parkeerplaats.

In het volgende shot pakt Scott een handvol van het beroemdste deel van de Kardashian-anatomie.

Scott tast Kourtney

Het is duidelijk dat de foto's oud zijn, dus op zichzelf is er niets erg schokkends aan.

Maar fans wezen er snel op dat Scott de foto's niet lang nadat ze waren gepost 'leuk' vond.

Dat klinkt misschien niet als een groot probleem, maar stel je voor dat een derde partij foto's plaatste waarop je aan het vrijen bent met je ex en hem betast.

Je zou de foto's waarschijnlijk niet 'leuk' vinden, tenzij je een vrij sterke boodschap naar je exen en je hele sociale kring wilde sturen.

Scourt

Als je een relatie had, zoals Scott, zou je zelfs zo ver kunnen gaan om die derde partij te vragen de foto's te verwijderen, om niemand te kwetsen.

Scott is nog steeds aan het daten met Sofia Richie, en insiders zeggen dat de relatie op een huwelijk lijkt af te stevenen.

Ondanks dat houdt hij van foto's waarop hij hand in hand gaat met zijn ex.

Het lijkt erop dat die kerel tegenwoordig wat gemengde gevoelens ervaart -- en hij is of erg dapper of erg dom om die gevoelens in het openbaar te uiten terwijl hij in quarantaine zit met zijn vriendin.