Sarah Michelle Gellar beschuldigd van 'kindermishandeling' door internettrollen

Sarah Michelle Gellar is beschuldigd van kindermisbruik door een kleine groep internettrollen. De beschuldigingen komen voort uit een video waarin te zien is dat de actrice haar dochter met een bezem slaat.

Om Jerry Seinfeld te citeren uit een aflevering van zijn geliefde sitcom:

Mensen. Ze zijn het ergst.Tenminste sommige mensen bij sommige gelegenheden, dat wil zeggen.

Sarah Michelle Gellar ontdekte dit onlangs op de ongelukkige manier nadat ze een schijnbaar schattige en onschuldige foto van haar zoon op Instagram had gedeeld.

Zoals je hieronder zult ontdekken, is dit echter niet hoe sommige trollen op sociale media de foto hebben geïnterpreteerd...

1. De actrice heeft twee kinderen

De actrice heeft twee kinderenSarah Michelle Gellar heeft twee kinderen met echtgenoot Freddie Prince Jr., een dochter genaamd Charlotte en een zoon genaamd Rocky. Dit trieste verhaal draait om de laatste vijfjarige.

2. Hoe durft ze?!?

Hoe durft ze?!?Gellar deelde enkele afbeeldingen op Snapchat van Rocky die zijn nagels liet doen. Wat leuk om met zijn moeder te doen, toch?!? Fout, volgens internetcritici.

3. Ze komen overeen!

Ze komen overeen!De voormalige Buffy the Vampire Slayer-ster en haar zoon kregen een bijpassende kleur. Maar deze trollen waren niet bepaald gefocust op dat schattige feit.

4. Kijk naar mij!

Kijk naar me!Rocky leek behoorlijk blij met zijn nagels. Maar nogmaals, bepaalde delen van internet geven niets om het geluk van een kind, alleen om hun verwrongen ideeën over goed en fout.

5. Hier komt de haat...

Hier komt de haat...Ja, Gellar was haar zoon helemaal aan het 'hersenspoelen'. Dit was onderdeel van een groter, kwaadaardig plan; niet zomaar een leuk moeder/zoon uitje.

6. Ja, verboden

Ja, verbodenDeze persoon wil het voor een moeder ONWETTIG maken om haar zoon mee te nemen naar de nagelsalon. DIT is bovenal 'kindermishandeling'.

7. Verdorie, feministen!

Verdorie, feministen!We zouden lachen om dit concept van een 'al te vaak voorkomend' probleem, als we niet zouden huilen om hoe verschillende mensen anderen beoordelen.

8. Wacht... Wat?

Wacht wat?Er is geen deel van deze verklaring die we begrijpen, en geen enkel deel dat ons niet depressief maakt.

9. Ja, je hebt het goed gedaan

Ja, je hebt het genageldGellar is helemaal het type beroemdheid dat dingen doet om aandacht. En dit is helemaal het soort dingen dat iemand zou doen die de krantenkoppen wil halen.

10. Het is aan jou, SMG

HetAlleen JIJ kunt beslissen wat er met de toekomst van je kind gebeurt, op basis van de duidelijke politiek waarmee je hier speelt.

11. Bedankt!

Bedankt!Goed om te zien dat er tenminste één rationeel en redelijk persoon op internet is, toch?

12. Dit is veel diepgaande analyse

Dit is veel diepgaande analyseMaar de persoon voert tenminste het juiste argument aan. Zouden we echter allemaal VEEL te veel van een simpele handeling maken? Misschien moeten we gewoon lachen om de foto's en verder gaan...

13. Praktisch gezien...

Praktisch gezien...... manicures zijn geweldig! Ze helpen pijn te verlichten! Klop ze niet totdat je ze probeert.

14. Tot slot...

Ten slotte...WTH wringt met jullie, mensen?!? Dit is waar je om geeft, met alles wat er gaande is in de wereld?!? Schudden. Ons. Hoofden... Moeilijk.

15. Gelukkig 2018, Sarah en Freddie!

Gelukkig 2018, Sarah en Freddie!Ik ben erg blij om te zien dat je je niet door de haters (lees: LOSERS!) naar beneden laat halen. We wensen je het beste.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: