Sandra Bullock: nieuwe vriend Bryan Randall heeft een geschiedenis van geweld en vandalisme

Sandra Bullock heeft een nieuwe man in haar leven! De Oscar-winnende actrice, 51, heeft een relatie met de in Los Angeles gevestigde fotograaf Bryan Randall, heeft PEOPLE bevestigd. Randall, 49, heeft een uitgebreide en verontrustende achtergrond: in 2001 werd hij gearresteerd wegens misdrijf huiselijk geweld en vandalisme na een woordenwisseling met toenmalige vriendin Janine Lindemulder, die hij ook zou hebben gedreigd te vermoorden.

Vorige week meldden we dat Sandra Bullock een relatie heeft met Bryan Randall - een 49-jarige fotograaf die ze ontmoette toen hij werd ingehuurd om foto's te maken op het verjaardagsfeestje van haar zoon.

zanderig

Het eerste huwelijk van Bullock eindigde vreselijk toen werd onthuld dat echtgenoot Jesse James haar herhaaldelijk had bedrogen.Fans waren dus natuurlijk blij met de eerste berichten dat Randall een aardige vent is en een toegewijde vader voor zijn dochter.

Helaas lijkt het erop dat Randall een duistere kant heeft die onlangs in een politierapport is gedocumenteerd.

Radar Online meldt dat een van De buren van Randall hebben een straatverbod tegen hem , als gevolg van een incident waarbij Randall het huis van de man vernielde met hondenuitwerpselen.

'Ik liep langs en Bryan Randall confronteerde me met mijn hond die aan het poepen was aan de voorkant van het gebouw. Hij was me aan het filmen en zei: 'raap de stront van je hond op, een gat'', staat in een gerechtelijk document dat is ingediend door John Stacer.

'Hij is een grote kerel en ik was bang om dichterbij te komen, dus riep ik mijn hond terug naar mij toe en nam hem mee naar boven.

Ik stond op het punt om weer naar buiten te gaan om de ontlasting op te ruimen toen ik een commotie hoorde en even later kwam mijn vriendin thuis. Ze zei dat er ontlasting in onze deuropening lag. Ik heb het opgeruimd en ze stuurde Bryan een bericht waarin ze zei dat het onaanvaardbaar was wat hij deed.'

Stacer zegt dat Randall reageerde met een reeks bedreigingen, waarin hij zijn buren beloofde dat de dingen 'anders zullen uitpakken' 'zodra mijn kind de staat uit is'.

Wetende dat Randall een arsenaal aan wapens in zijn huis heeft, belde Stacer de politie om een ​​straatverbod in te dienen.

Het is niet het eerste verontrustende rapport over Randall, van wie onlangs werd onthuld dat hij een serieuze langdurige relatie had met een 23-jarige actrice op het moment dat hij Bullock ontmoette.

Hopelijk houden de Oscar-winnende actrice en moeder haar hoede.