Opgefokte ouders van Ryan Edwards: we kiezen de kant van onze zoon boven Bentley!

Zoals het oude gezegde luidt: 'er is een dorp voor nodig om een ​​kind groot te brengen'. Helaas lijkt het in het geval van Ryan Edwards en zijn zoon Bentley alsof het dorp allesbehalve functioneel is. In een nieuw interview vertellen de ouders van Edwards over de strijd om de voogdij over hun kleinzoon en maken ze duidelijk dat ze volledig aan de kant van Bentley staan. Het is geen geheim dat Ryan Edwards door de jaren heen zijn deel van de strijd heeft gehad. Van drugsverslaving tot aanvaringen met de wet, hij is niet bepaald een modelburger geweest. Dus toen het nieuws bekend werd dat hij verwikkeld was in een voogdijstrijd met zijn ex-vriendin Mackenzie Standifer over hun zoon Bentley, waren veel mensen niet bepaald verrast. Wat echter verrassend is, is het standpunt dat de ouders van Ryan over de situatie hebben ingenomen. In een nieuw interview met Radar Online maken ze duidelijk dat ze denken dat Bentley beter af zou zijn zonder zijn vader in zijn leven. 'We denken dat het voor Bentley het beste zou zijn als Ryan geen deel uitmaakte van zijn leven', zeiden ze. 'We denken niet dat hij een goede invloed heeft.' Ze zeiden verder dat ze geloven dat Mackenzie 'een veel betere ouder' is dan Ryan en dat ze hun 'volledige steun' heeft. Het is op zijn zachtst gezegd een interessante gang van zaken. En het zal interessant zijn om te zien hoe dit allemaal uitpakt in de rechtszaal.

Houd van hem of haat hem, het valt niet te ontkennen dat Ryan Edwards enorm heeft geleden tijdens zijn jaren op MTV's Teen Mom OG.

Hoewel het de moeite waard is om op te merken dat het meeste van dat lijden zelf gecreëerd was.Edwards is gearresteerd; hij is naar een afkickkliniek gegaan; hij is getrouwd op een bizarre bruiloft op een parkeerplaats die hij zich misschien niet eens herinnert.

Hij heeft zelfs het recht verloren om zijn oudste zoon te bezoeken, een ontwikkeling die ervoor zorgde dat hij maandenlang de jongen niet eens zag.

Door dit alles heen heeft Edwards een gevoelloos uiterlijk behouden, alsof hij zich niet druk maakt over de vele problemen die hij heeft gezien.

In de aflevering van gisteravond van Tienermoeder EN , Ryan verdubbelde zijn stoere jongensact - en het is niet waarschijnlijk dat hij er fans mee zal winnen.

Het begon allemaal toen de oudste zoon van Edwards, Bentley, naar een therapeut wilde gaan, grotendeels als gevolg van het trauma dat hij had opgelopen door zijn relatie (of het ontbreken daarvan) met Ryan.

Mackenzie Standifer Edwards en Ryan Edwards

Toen zijn moeder, Maci Bookout, dit nieuws hoorde, nam ze contact op met haar oude Teen Mom-tegenspeler Tyler Baltierra om zijn advies in te winnen.

'Dat vind ik op zich al verbazingwekkend,' zei Tyler.

'Toen ik jong was en een jongen was, wist ik dat het mijn moeder niet kon schelen of ik over mijn vader praatte, maar ik wist dat het niet haar favoriete ding was om over te praten.'

'Ik zou het erin houden.'

Maci Bookout op Teen Mom-aflevering

'Ik wil dat hij erachter kan komen hoe hij zich voelt, wat er achter zijn boosheid en verdriet zit', zei Maci. 'Het is zo'n groot probleem voor een kind.'

Ryan stond natuurlijk veel minder open voor de geestelijke gezondheidsbehoeften van zijn zoon.

Hij betwijfelde zelfs of zijn zoon om een ​​therapeut had gevraagd en beweerde dat het allemaal het idee van Maci Bookout was.

Maci Bookout knuffelt Bentley

'Maci was naar mama gekomen en zei dat Bentley wilde dat we counseling deden. Als hij zegt dat hij zich zo voelt, is dat prima', zei hij.

'Maar is het allemaal de stier van je moeder? Ik weet niet welke het is.'

Edwards zei verder dat hij vindt dat Maci - die de jongen voornamelijk heeft opgevoed - een negatieve invloed heeft op het leven van zijn zoon.

'Ik ben die verzonnen verhalen en leugens en problemen zat, daar ben ik overheen. Ik ga het niet doen', vervolgde hij.

De Bookouts op Thanksgiving

'Als ik in deze shit blijf meespelen, hebben we een verdomd probleem. Ik heb medelijden met Bentley dat hij zo moet opgroeien en moet opgroeien met zo'n persoon die hem opvoedt,' vervolgde Ryan.

'Ik weet zeker dat het alleen maar erger en erger wordt.'

De therapeut verklaarde ondertussen dat Bentley 'zich door zijn vader verwaarloosd lijkt te voelen en dat hij maar moeilijk weet wat hij eraan moet doen'.

'Het is moeilijk voor een kind om te voelen dat ze hun vader moeten leren hoe hij een vader moet zijn, dat is niet hun taak', vervolgde de therapeut.

'Het lijkt erop dat er een aantal zeer reële emotionele behoeften zijn waar Ryan niet aan voldoet in Bentley.'

'Hij zal niet de aandacht en interesse in zijn leven geven die Bentley van nature nodig heeft en wil van zijn biologische vader.'

Edwards, Ryan (tienermoeder)

Ondertussen probeerden Jen en Larry Edwards beide kanten van het hek te spelen door hun liefde voor Bentley te uiten, terwijl ze uiteindelijk de kant van Ryan kozen.

'Ik denk dat Ryan eerlijk moet zijn en met hem moet praten om Bentley te helpen begrijpen wat er al die jaren is gebeurd', legde Larry uit.

'Ryan houdt meer van Bentley dan je je ooit kunt voorstellen.'

Hoewel Larry de noodzaak inzag dat Ryan een actievere rol zou moeten spelen in het leven van zijn zoon, lijkt het erop dat hij ook standvastig bleef in zijn overtuiging dat het Ryan is die in dit alles beschermd moet worden, niet Bentley:

In deze verrassende clip schokten Jen en Larry fans door te onthullen dat ze loyaal zijn aan Ryan, wat hij ook doet.

De onthulling kreeg een overweldigend negatieve reactie van fans.

'Wauw, ik heb altijd van Jen en Larry gehouden, kijk er nu zeker anders naar', schreef een commentator op de Instagram-pagina van Teen Tom Tea.

Ryan Edwards: TMOG-reünie

'Deze hele hele scène was walgelijk. Ryan heeft zijn ouders echt de hele tijd gemanipuleerd door te denken dat hij gelijk had', schreef een ander.

'Wauw. Maci deed niets verkeerd. Het was allemaal Ryan!!! Misschien is Benny beter af zonder dat deel van zijn familie in zijn leven,' beaamde een derde.

Alles wat we hier te zeggen hebben, is dat we uitgeput en verdrietig zijn, en dat we niet eens degenen zijn die midden in dit trapsgewijze drama zitten.

Mackenzie, Ryan, Bentley

Het idee dat Ryan helemaal niet in Bentley's leven zou zijn, klinkt als zo'n harde manier om de situatie op te lossen ... maar zal het zover komen?

Het lijkt er steeds meer op dat dit de enige manier is.

Het is een trieste situatie, maar het is er een die volledig is gecreëerd door Ryan en zijn te toegeeflijke ouders.