Ryan Edwards: NOG STEEDS vals spelen op Mackenzie Standifer met Shelby Woods?!

Als je een fan bent van Teen Mom OG, dan weet je alles over het drama rond Ryan Edwards en zijn vrouw Mackenzie Standifer. Edwards is ervan beschuldigd Standifer te hebben bedrogen met zijn ex-vriendin Shelby Woods, en nu lijkt het erop dat hij het weer gaat doen!

Het is iets meer dan een jaar geleden dat Ryan Edwards met Mackenzie Standifer trouwde, en we hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat hij in die tijd niet de beste echtgenoot ter wereld is geweest.

Ryan is gearresteerd; er zijn straatverboden tegen hem uitgevaardigd; hij is van de wagen gevallen; hij heeft zijn zwangere vrouw verbaal mishandeld.

En natuurlijk is Ryan meerdere keren betrapt op het bedriegen van Mackenzie.

Edwards heeft een lange geschiedenis van ontrouw, maar zelfs de meest fervente critici van de professionele babypapa dachten dat hij zou stoppen met rotzooien nadat Mackenzie gedurende het jaar uit de hel aan zijn zijde was blijven staan.

Helaas lijkt het erop dat we Ryan allemaal hebben overschat...

1. Shelby en Ryan

Shelby en RyanShelby Woods had een korte relatie met Ryan tussen zijn relaties met Maci Bookout en Mackenzie Standifer door. Nu lijkt het erop dat Edwards nooit helemaal over zijn vroegere vlam heen is gekomen.

2. Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwenRyan trouwde iets meer dan een jaar geleden met Mackenzie. Maar in die korte tijd is hij talloze keren beschuldigd van ontrouw.

3. Tinder-problemen

Tinder-problemenTen eerste werd Ryan betrapt op het communiceren met andere vrouwen op Tinder, waarbij hij een account gebruikte waarop ten onrechte zijn leeftijd van 25 werd vermeld. (Hij is eigenlijk 30.)

4. Laat het ze weten

LaatKort daarna ging Shelby naar Twitter om de wereld te laten weten dat Ryan haar nog steeds regelmatig in de maling nam.

5. Hé, zus

Hé, zus'Soms wil ik gewoon zeggen:' Hé zus, je man slaat me nog steeds in elkaar'', tweette ze op 15 april.

6. Niet een voor het nemen van hints

Niet een voor het nemen van hintsHelaas lijkt het erop dat Ryan het bericht niet heeft gekregen dat Shelby niet geïnteresseerd is.

7. Kom je man halen!

Kom je man halen!'Nog steeds sms'en, bellen en FaceTimen', tweette Shelby onlangs. 'Je kunt maar beter je man pakken, vriendin!'

8. Weet Mackenzie het?

Weet Mackenzie het?Mackenzie stopte onlangs met sociale media, dus het is mogelijk dat ze niet eens op de hoogte is van de beschuldigingen.

9. Het gesprek over Twitter

Het gesprek van TwitterMaar TMOG-fans weten het zeker, en tot zijn ergernis is Ryan opnieuw een populair onderwerp op Teen Mom Twitter.

10. Uitgeroepen

RiepSommige fans denken dat Shelby geniet van de aandacht. 'Als ze er echt zoveel last van heeft, kan ze het nummer makkelijk blokkeren, vriendin!' twitterde er een.

11. Snijd hem los!

Snij hem los!Maar de meesten die op de tweet hebben gereageerd, hebben sympathie betuigd aan Mackenzie en haar aangemoedigd om Ryan tegen de stoeprand te trappen.

12. Alles afstemmen

Alles afstemmenVan haar kant heeft Mackenzie haar moeder gehouden. Bronnen zeggen dat ze wijselijk heeft besloten om zich op zichzelf en de gezondheid van haar ongeboren baby te concentreren.

13. De ontkenning gaat diep

De ontkenning gaat diep'Mackenzie ontkent Ryans drugsverslaving en de problemen rond hoe zeer, zeer serieus het echt is', vertelde een bron onlangs aan Us Weekly.

14. Lasergericht

Lasergericht'Mackenzie wil zich alleen concentreren op het krijgen van zijn baby en lijkt te hopen dat dit hem zal helpen geïnspireerd te raken om een ​​schoon en nuchter leven te leiden', zegt de insider.

15. Makkelijker gezegd dan gedaan

Makkelijker gezegd dan gedaanHelaas voor Mackenzie is het nieuws over de neerwaartse spiraal van Ryan tegenwoordig vrijwel overal.

16. Een angstaanjagende openbaring

Een angstaanjagende onthullingNaast het drugsgebruik en de ontrouw, wordt Edwards ervan beschuldigd gewelddadige neigingen te vertonen.

17. Juridische stappen

Juridische actieRyan's ex Maci Bookout diende zelfs een straatverbod in en vertelde een rechter dat Edwards dreigde haar man te vermoorden.

18. Laag liggen

Laag liggenMaci heeft haar beschermingsbevel ontvangen en Ryan houdt zich sindsdien onopvallend. Maar de grote vraag in de hoofden van fans blijft onbeantwoord ...

19. Zal Standifer haar man bijstaan?

Zal Standifer haar man bijstaan?Of zal ze hem lossnijden nadat de baby is geboren? We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen voor welke optie we kiezen,

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: