Ryan Edwards & Mackenzie Standifer: Maci Bookout is een B-tch! Ze zet Bentley tegen ons op!

Welkom bij de laatste aflevering van de podcast van Ryan Edwards en Mackenzie Standifer, 'Maci Bookout is a B-tch! Ze zet Bentley tegen ons op!' In deze aflevering bespreken Ryan en Mackenzie hoe Maci Bookout hun zoon Bentley tegen hen zou opzetten. Ook delen ze hun gedachten over de recente ontwikkelingen in de voogdijzaak tussen Maci en Ryan.

Zoals we de afgelopen jaren vaak hebben gezegd, pleit Ryan Edwards sterk voor zichzelf als de slechtste babypapa in de geschiedenis van de Teen Mom-franchise.

David Eason zou hem misschien laten verslaan op de afdeling misbruik, maar het pesten van zoon Bentley door Edwards was behoorlijk afschuwelijk om te zien.

En als het op verwaarlozing aankomt, kan niemand onze man Ryan een warm hart toedragen.

Lange tijd mocht Ryan Bentley niet zien, en dat leek hem niet erg te storen.

Nu Ryan de kans heeft gekregen om opnieuw deel te nemen aan het leven van zijn zoon, lijkt hij schokkend onverschillig over de situatie.

En tot overmaat van ramp wordt de man omringd door enablers.

Ryans ouders en zijn vrouw, Mackenzie Standifer, hebben hem er allemaal van overtuigd dat hij nu iets verkeerds kan doen, en dat het Maci is, en niet Ryan, die een onstabiele omgeving voor Bentley creëert.

Dit heeft geresulteerd in een complete storing in de communicatie tussen de ouders van de jongen, en de situatie lijkt met de dag grimmiger te worden.

Blijf scrollen voor een compleet overzicht van Edwards' nieuwste idiotie.

1. Hereniging van vader en kind

Vader en kind herenigingRyan Edwards heeft een kans gekregen die hij niet echt verdient. Hij heeft een tweede kans gekregen om een ​​zinvolle relatie op te bouwen met zijn 12-jarige zoon Bentley.

2. Een rotsachtige relatie

Een rotsachtige relatieZullen Ryan en Bentley eindelijk op een gezonde, zinvolle manier met elkaar kunnen omgaan?

3. De grotere persoon

Nou, Ryan is misschien niet in staat, maar Bentley lijkt zeker bereid om het werk te doen.

4. Een moeilijke beslissing

Een moeilijke beslissingBentley besloot eerder dat hij alle contact met zijn vader wilde verbreken.

5. Stoer maar eerlijk

Hard Maar EerlijkDat klinkt misschien onnodig hard, maar de omstandigheden vroegen erom.

6. Hoe meer dingen veranderen...

Hoe meer dingen veranderen...Zelfs met zijn heroïneverslaving en zijn confrontaties met de wet die achter hem lijken te liggen, bleef Ryans behandeling van Bentley weerzinwekkend.

7. Hé, het is een feest, toch?

Hé, hetVorig jaar, tijdens een schokkende aflevering van Teen Mom OG, verscheen Ryan laat op Bentley's verjaardagsfeestje, schijnbaar erg bedwelmd.

8. Ryans idee van een leuke tijd

RyanKort daarna pestte hij zijn zoon op brute wijze tijdens wat een leuk golfuitje met het gezin moest worden.

9. Het Ultimatum

Het ultimatumNu heeft Bentley Ryan een pad aangeboden om opnieuw in zijn leven te komen. Maar het valt nog te bezien of de vader van drie kinderen het daadwerkelijk zal accepteren.

10. Een volwassen voorstel

Een volwassen voorstelBentley vertelde Maci dat hij bereid zou zijn om Ryan weer te zien als ze samen therapiesessies konden bijwonen om aan hun relatie te werken.

11. Ja, nee

Ja neeHet is niet verrassend dat Edwards geen interesse had om deze belangrijke stap met zijn zoon te zetten.

12.

Een belangrijke stapOndanks deze koppigheid van Ryans kant, accepteerde Bentley in een recente aflevering van Teen Mom OG een uitnodiging voor een feest waar zijn vader aanwezig zou zijn.

13. Beweegt als Jagger

'Bentley heeft zijn vader al lang niet meer gezien en hij heeft grenzen gesteld om afstand te houden totdat ze samen in therapie gaan', legde Maci uit in een voice-over, net voordat zijn grootmoeder hem uitnodigde voor een verjaardagsfeestje voor Ryans zoon. Jagger.

14. Maci's Take

Maci'Dus ik weet niet zeker of hij naar Jaggers verjaardag wil gaan,' voegde Maci eraan toe.

15. Het aanbod van Jen

Ryans moeder, Jen Edwards, deed de uitnodiging aan Bentley en liet hem weten dat het feest bij haar thuis zou zijn.

16. Een stap in de goede richting?

Na voorzichtig te hebben gevraagd wie er zal zijn, nam Bentley aarzelend de uitnodiging van zijn grootmoeder aan. En Maci leek blij met deze ontwikkeling.

17. Woorden van wijsheid

Woorden van wijsheid'Het is je broer,' zei ze tegen Bentley. 'Laat ons volwassenen het niet verpesten voor al jullie kinderen.'

18. Een nieuwe start

Een nieuw beginNa maanden van vervreemding leek het erop dat Ryan en Bentley op het punt stonden zich te verzoenen.

19. Op de outs

Op de UitIk zou je niet kunnen vertellen wanneer de laatste keer dat de woorden 'Ik wil mijn vader zien' uit zijn mond kwamen', vertelde Maci onlangs aan MTV-producenten toen hem werd gevraagd naar de situatie.

20. Betrapt

BetraptHelaas kende de poging tot verzoening een moeilijke start dankzij Maci's besef dat Jen niet helemaal eerlijk was over de details van het feest.

21. Niet cool

Niet cool'Ik heb mijn feestjes door elkaar gehaald. Het feest op de 9e is bij Ryan's en Macks, zondag 11 is voor de mensen die niet willen filmen', sms'te Jen Maci later in de aflevering.

22. Maci's woede

Maci'Hij was bereid om het te doen voor de verjaardag van zijn broer, in de meest veilige omgeving als hij bij hen in de buurt moest zijn, maar kan hij er echt van genieten op een fysieke plek die hem angst bezorgt?' vroeg ze aan haar man.

23. Verliezen-Verliezen

Verliezen-Verliezen'Dit is een verlies-verliessituatie. Nu heeft hij ermee ingestemd om te gaan. Hij zal het gevoel krijgen dat hij niet terug kan komen, dat is terugkomen op iets waarvan hij zei dat hij het zal doen en hij houdt er niet van als mensen hem dat aandoen,' ging Maci tekeer.

24. Dat wensen we ook

Dat wensen wij ook'Ik wou dat ik minder zelfbeheersing had, zodat ik gek kon worden en Maci gek kon maken', concludeerde ze.

25. Doofus-vader

Doofus papaHet is momenteel onduidelijk of Bentley zijn vader nog een kans zal blijven geven. Hopelijk zal de jongen het recente gedrag van zijn vader overwegen voordat hij een beslissing neemt.

26. Altijd het slechtste

Altijd het ergsteRyan heeft zijn zoon de afgelopen weken verwaarloosd en Maci tegengewerkt, en zijn vrouw en ouders steunen dit volledig.

27. Zeer volwassen

Zeer volwassenTijdens een recente opname voor de Teen Mom OG-reünieshow van dit jaar weigerden Ryan en Maci het podium te betreden met Maci en haar man, Taylor McKinney.

28. Haten bij volmacht

Haten bij volmachtDit leidde tot een situatie waarin de ouders van Ryan het podium betraden om Maci namens hem in de prullenbak te praten.

29. We zouden willen dat we er waren geweest

Wij wensen wijGetuigen zeggen dat Larry en Taylor bijna slaags raakten. In een exclusieve verklaring aan Lamusiqueblog bevestigde noch ontkende Taylor deze bewering, maar verklaarde hij dat hij zal doen wat er gedaan moet worden om 'zijn vrouw en gezin te beschermen'.

30. Vervolg escalatie

Voortdurende escalatieDe situatie nam een ​​andere wending toen Standifer Bookout 'een kleine b-tch' noemde in een recente aflevering van TMOG. Het was de tweede keer dat Mackenzie deze belediging gebruikte.

31. Terugklappen

Terug klappenIk ben liever een kleine bitch dan een domme. #allday, tweette Bookout toen de aflevering werd uitgezonden.

32. Boom, geroosterd

Boem, geroosterdOp de vraag van een fan of Mackenzie nog iets anders in haar arsenaal heeft dan die ene belediging, antwoordde Maci: 'Daar is gevoel voor humor voor nodig, meer opleiding en feitelijke feiten om over te praten. Dus... Nee, dat doet ze niet.

33. Houd de telefoon vast

Hou de telefoon vastVan daaruit voerde Maci aan dat het de schuld van Ryan is dat hij zijn zoon nooit te zien krijgt. Als dat meisje [Mackenzie] zegt 'als het enig effect heeft op het zien van B' en dan zegt hij 'dat doet ze de hele tijd', dan houd ik die verdomde telefoon vast, tweette ze. Heb ik controle over zijn biologische vader die tot 5 van de 100 school-/sportevenementen die Benny heeft, laat zien? & waarom belt/sms't hij nooit met B?

34. Het meenemen naar de ring

Het naar de ring brengenOp dat moment schokte Maci fans door te onthullen dat ze graag met Mackenzie in een boksring zou stappen, op voorwaarde dat de wedstrijd 'voor het goede doel' was.:

35. Aan het einde van haar touw

Aan het einde van haar touwNa #TeenMomOG van gisteravond ben ik klaar met inhouden, concludeerde Maci. De lont nadert zijn [sic] einde. We weten niet helemaal zeker wat Maci daarmee bedoelt, maar één ding is zeker: we zouden op dit moment geen Mackenzie willen zijn!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: