Ryan Edwards: heeft de Teen Mom OG-reünie bewezen dat hij weer heroïne gebruikt?

Het lijkt erop dat Ryan Edwards weer heroïne gebruikt, gebaseerd op zijn gedrag tijdens de Teen Mom OG-reünie. Hij sprak met dubbele tong, dommelde in en handelde er over het algemeen naar. Dit is niet de eerste keer dat Ryan worstelt met verslaving, en het is zeker een reden tot bezorgdheid.

Weet je hoe Mackenzie Standifer op dit moment zo ongeveer de meest gehate persoon op Teen Mom is?

Ja, die speciale reünie hielp niet echt veel.

In zowel het eerste als het tweede deel van de reünie kwam Mackenzie met Ryan Edwards om te praten over zijn drugsverslaving en zijn co-ouderschapsrelatie met Maci Bookout.

Als je hebt gekeken, weet je dat Mackenzie het meeste praatte terwijl Ryan naast haar zat met die wilde ogen van hem.

Ze beweerden een heleboel verschillende dingen in hun segmenten, maar als je alle verhalen samenvoegt, wordt één ding duidelijk.

Er lijkt een heel, heel kleine kans te zijn dat Ryan tegenwoordig echt clean is.

1. Heel veel drugs

Veel en veel medicijnenZoals je waarschijnlijk hebt gehoord, had Ryan vorig jaar te maken met een behoorlijk ernstig heroïneprobleem. Hij schoot omhoog, Mackenzie beweerde dat hij ongeveer $ 10.000 per week aan zijn verslaving uitgaf, en op een gegeven moment afgelopen voorjaar werd hij zelfs gearresteerd.

2. Dingen omdraaien

Dingen omdraaienMaar nadat hij in slaap was gevallen terwijl hij zichzelf en zijn bruid naar hun eerste bruiloft reed, ging hij een paar weken naar de afkickkliniek. Ja, slechts een paar weken -- hij checkte vroeg uit, en nadat hij dat deed, zag men hem bier achterover slaan en Maci kwaadspreken. Geen goed uiterlijk voor iemand in zijn positie.

3. Het is allemaal de schuld van Maci

HetMaar zodra Ryan thuiskwam uit de ontwenningskliniek, voelden hij en Mackenzie zich allebei op hun gemak om zoveel schuld voor alles bij Maci te leggen. Ze zette hem ertoe aan heroïne te gebruiken, ze wist dat hij heroïne gebruikte en besprak het niet rechtstreeks met de mensen die bij hem woonden en hem regelmatig zagen, dus eigenlijk was Ryans hele drugsprobleem haar schuld. Omdat dat logisch is.

4. ... Kom op

... Kom opZe vervloekten Maci omdat ze weigerde Ryan tijd met hun zoon door te laten brengen totdat hij een drugstest had doorstaan, en ze lachten haar zelfs uit omdat ze toegaf dat ze vaak had gehuild om Ryan -- was nog steeds verliefd op hem, niet dat ze bang was dat de vader van haar zoon zou sterven.

5. Hmmm

HmToen, in de aanloop naar de seizoensfinale, begon Ryan zich vreemd te gedragen - hij leek depressief over het zwangerschapsnieuws van Mackenzie, zei dat ze hem moest bellen als het kind drie werd en suggereerde zelfs op een gegeven moment dat ze uit elkaar zouden gaan voor de duur van haar zwangerschap. Hij klaagde ook dat hij zich misselijk voelde, erg koud was en moest gaan liggen tijdens haar echografie.

6. Oh Ryan...

O, Ryan...Al deze dingen bij elkaar genomen, raakten veel Teen Mom-fans ervan overtuigd dat Ryan was teruggevallen. Misschien was hij prikkelbaar omdat hij liever high zou worden, hij voelde zich misselijk omdat het te lang geleden was dat hij drugs had gebruikt, dat soort dingen.

7. Alle bergafwaarts vanaf hier

Allemaal bergafwaarts vanaf hierIn maart werd Ryan gearresteerd wegens het overtreden van zijn proeftijd, en hoewel we nog steeds niet duidelijk zijn over hoe dat precies gebeurde, beweren veel rapporten dat het iets te maken had met een mislukte of gemiste drugstest. Maar voor de arrestatie filmde hij de reüniespecial. En ... nou, het was niet geweldig.

8. Niet genoeg

Niet genoegIn het eerste deel van de special vroeg dr. Drew aan Ryan wat hij had gedaan sinds hij uit de ontwenningskliniek was, en hij gaf toe dat hij alleen maar 'af en toe' met een hulpverlener praat.

9. Te beroemd

Te beroemdDr. Drew wees erop dat hij er zeker van was dat hij de opdracht had gekregen om meer te doen dan dat om ervoor te zorgen dat hij niet zou terugvallen, en Ryan zei dat hij dat wel had gedaan, maar dat hij geen vaste counselor kon krijgen omdat hij gewoon te beroemd.

10. Leugens

LeugensMackenzie steunde hem en beweerde dat 'ze net zeiden dat verslaafden egoïstisch zijn en dat Ryan egoïstisch is en dat deze show hem egoïstisch maakt en dat hij dus geen deel van de groep kon zijn tenzij hij zijn baan opzegde, wat dan ook.'

11. Sluiten, maar tot nu toe

Dichtbij, maar tot nu toeVrijwel iedereen kon afleiden dat wat er feitelijk gebeurde, was dat Ryan waarschijnlijk te horen had gekregen dat het geen goed idee voor hem was om de show te doen, of in ieder geval dat hij niet gefilmd mocht worden in therapie of groepssessies, maar hij verdraaide dat omdat het niet lijkt alsof hij geïnteresseerd is in het stoppen met de show of zelfs maar in het serieus nemen van zijn gezondheid.

12. Meer drama

Meer DramaNadat hij niet had uitgelegd waarom hij geen nazorg deed nadat hij uit de ontwenningskliniek kwam, weigerde Ryan ook om tegelijkertijd met Maci op het podium te staan. Ze kunnen het nog steeds niet goed met elkaar vinden, zie je - een paar weken later diende Maci haar bevel tot bescherming in omdat ze zei dat hij haar had bedreigd en lastiggevallen.

13. Jen en Larry komen binnen

Jen en Larry komen binnenIn plaats daarvan gingen Ryan en Mackenzie weer zitten bij zijn ouders, Jen en Larry, en zo begon het tweede deel van de reünie.

14. Suboxone

SuboxoneDit was toen Ryan onthulde dat hij Suboxone gebruikt, een medicijn dat wordt voorgeschreven aan mensen die opiaatverslaving overwinnen. Hij zei echter wel dat hij het niet neemt zoals voorgeschreven, dat hij het gewoon 'gebruikt voor slechte dagen', wat Dr. Drew een slecht idee vond.

15. Belangrijke details

Belangrijke detailsHet ding over Suboxone is dat je het dagelijks moet innemen of dat je opnames kunt maken, en de meeste artsen houden de patiënten nauwlettend in de gaten om er zeker van te zijn dat ze het innemen zoals voorgeschreven. Wanneer mensen het sporadisch gebruiken, is dat meestal zodat ze opiaten kunnen blijven gebruiken en vervolgens Suboxone kunnen gebruiken als ze hun favoriete medicijn niet kunnen krijgen om ontwenningsverschijnselen tegen te gaan.

16. Zo verdrietig

Zo spijtigEr is gewoon geen echte reden waarom Ryan slechts af en toe Suboxone zou nemen. Het slaat nergens op, en aangezien Dr. Drew al jaren als verslavingsspecialist werkt, weet hij dat. En hij kocht absoluut niet wat Ryan en Mackenzie hem probeerden te verkopen.

17. Ugh

UghMackenzie raakte boos op Dr. Drew omdat ze vond dat hij te veel aan Maci's kant stond in deze hele vete - we denken tenminste dat ze daar boos over was, ze drukte zichzelf niet al te duidelijk uit. Maar eigenlijk snauwde ze zonder goede reden naar Drew.

18. Wat een geduld

Wat een geduldDr. Drew nam het echter serieus en vertelde haar dat als Ryan een medicijn zoals Suboxone zou nemen zoals voorgeschreven door zijn arts, hij Maci zou vertellen dat hij het goed deed met zijn nuchterheid, omdat hij dat ook zou zijn. Maar aangezien hij Suboxone 'ad-lib' gebruikt, kan hij dat niet precies doen.

19. Echt praten

Echt praten'Als hij niet wordt behandeld,' zei dr. Drew tegen de hele familie, 'moet hij medicatie krijgen, want anders is het erg gevaarlijk.'

20. Zucht...

Zucht ...De moeder van Ryan zei dat hij medicatie volgt, hoewel hij al had toegegeven het niet serieus te nemen, en hier zijn we dan. Een paar weken nadat hij dit had gefilmd, werd hij gearresteerd en het lijkt duidelijker dan ooit dat het weer slecht met hem gaat. Zoals we al zeiden: het is allemaal heel, heel triest.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: