The Royals Seizoen 1 Aflevering 10 Samenvatting: Our Wills and Fates Do So Contrary Run

The Royals eindigden met een enorme cliffhanger en we kijken allemaal reikhalzend uit naar seizoen 2. Hier is een samenvatting van wat er in de finale gebeurde. Liam, Cyrus en Eleanor komen allemaal in gevaar wanneer Helena een huurmoordenaar inhuurt om ze uit te schakelen. Het plan wordt gedwarsboomd en de potentiële moordenaar wordt in hechtenis genomen. Ondertussen hoort Liam dat zijn vader is vermoord omdat hij op het punt stond nationale geheimen te onthullen. Dit zet Liam op een zoektocht naar wraak. Hij vertelt zijn broers en zus dat ze de moordenaar van hun vader moeten neerhalen: de premier. De familie begint uit elkaar te vallen wanneer wordt onthuld dat Jasper iets te maken had met de dood van hun vader. Liam slaat hem en Jasper rent weg. Eleanor confronteert haar moeder met alles wat er is gebeurd en Helena komt eindelijk open voor haar aandeel in dit alles. Ze vertelt Eleanor dat ze deed wat ze deed omdat ze van haar houdt en haar wil beschermen. Het seizoen eindigt met Jasper die Cyrus vertelt over alles wat er met koning Simon is gebeurd. Hij onthult ook dat hij gevoelens heeft voor Eleanor.

Die van zondagavond The Royals Seizoen 1 Aflevering 10 , getiteld 'Our Wills and Fates Do So Contrary Run', zei het eigenlijk allemaal met de titel, toch?

Het maakt niet uit hoeveel koningin Helena en haar hot mess-familie het goed bedoelen, hun lot lijkt voorbestemd om hen in verschillende richtingen te trekken.Dat was het geval in de finale van het eerste seizoen, waarin Simon stierf na zijn schokkende steekpartij, en een opvolger officieel werd genoemd.

Die opvolger is niemand minder dan de gemene Cyrus, een man wiens aanwezigheid alleen al genoeg was om ons te doen ineenkrimpen lang voordat hij koning werd.

Hoe lang zal zijn heerschappij duren? Gezien het feit dat noch het bloed van Liam noch Eleanor daadwerkelijk is getest - geen grote verrassing - zou hij wel eens omver kunnen worden geworpen.

Echter nog niet. Voor nu heeft Liam de troon verloren ... en Ophelia, die Groot-Brittannië verliet voor New York City om haar carrière als danseres voort te zetten.

Na de moord op kapitein Lacey ziet Helena's liefdesleven er ook anders uit als jij bekijk The Royals online .

We hebben eindelijk ook wat antwoorden, of in ieder geval hints dat er ergens antwoorden zijn, over wie verantwoordelijk is voor de dood van Robert.

Er is weinig concreet bekend over de groep achter deze snode daad, maar het logo / insigne ervan werd onthuld op briefpapier in Helena's bezit.

Serieus, is er iets waar ze haar handen niet in heeft? De koningin blijft tot op de dag van vandaag een raadsel, een vrouw die onmogelijk te lezen is.

Eindelijk ... Prudence is zwanger van de baby van Cyrus en introduceert weer een gekke plotwending die leuk zou moeten zijn om te zien spelen in seizoen 2.

Wat vond je van de finale? Hoe lang zal Cyrus' ambtstermijn als monarch duren? Zullen Liam en Ophelia weer bij elkaar komen? Is Helena goed of slecht?