Roloffs reactie: Jacob krijgt oneindige steun te midden van onthulling van seksueel geweld

Jacob Roloff is onlangs in het nieuws geweest omdat hij naar voren kwam over zijn ervaring met aanranding. De publieke steun voor Jacob was op zijn zachtst gezegd overweldigend. Het is duidelijk dat hij een sterk ondersteuningssysteem achter zich heeft.

Jacob Roloff deed deze week een verrassende en zeer verontrustende bekentenis:

Dat zei de voormalige Little People, Big World-ster op Instagram hij werd misbruikt als een kind ...

... door een producer die werkte aan de TLC-realityshow met zijn broers en zussen en ouders.

Jacob Roloff Trouwdag Pic

De 23-jarige noemde zelfs de vermeende dader.

'Het is vaak veel gemakkelijker om over dingen na te denken dan erover te praten, en daarom is deze onthulling uitgesteld, maar door die vertraging heb ik de kracht en de woorden gevonden', schreef Jacob.

'Als kind, na wat ik me nu realiseer dat het een lang verzorgingsproces was, werd ik lastiggevallen door een uitvoerend veldproducent voor 'Little People Big World', Chris Cardamone.'

Gewoon verschrikkelijk.

jacob roloff verklaring1

Vervolg Jeremy:

'Ik verwacht niet dat ik op enig moment in het openbaar details over deze ontmoeting zal geven.

'Ik hoop echt dat hij nooit meer in de buurt van kinderen mag komen.'

Roloff voegde eraan toe dat hij voor het eerst begon na te denken over openbaarmaking toen Cardamone hem in november 2015 een sms stuurde, jaren na het vermeende misbruik.

Hij stopte vervolgens met Little People, Big World in de zomer van 2016, maar hij beweerde destijds dat hij dat niet deed omdat hij niet kon omgaan met hoe scripted en nep de serie was geworden.

Jacob Roloff en zijn BFF

Jacob was een beetje vervreemd van zijn dierbaren nadat hij ze had uitgescholden omdat ze 'personages' op het scherm waren.

Maar sindsdien heeft hij het goedgemaakt met zijn ouders en broers en zussen, en ze steunden allemaal hun familielid nadat hij deze schokkende verklaring had afgelegd.

Zijn vrouw, Isabel Rock, schreef: 'Trots om je te kennen, trots om van je te houden, trots om je vrouw te zijn.'

Vader, Matt Roloff, reageerde op de pagina van zijn zoon: Love you Jacob George Roloff... erg trots!

Ik hou voor altijd en altijd van je Jacob', voegde zijn moeder Amy toe.

roloff-reacties

Zelfs Audrey Roloff, die duidelijk onenigheid heeft gehad met Jacob over een aantal kwesties, zei het volgende over haar zwager en zijn bekentenis:

'Hardere voorvragen stellen.' Heerlijk die zin. Ik haat het dat je deze Jacob hebt moeten doorstaan.''

Schoonzus, Tori, die getrouwd is met zijn broer, Zach Roloff, zei simpelweg Love you, George, wat een verwijzing is naar de middelste naam van de ex-realityster.

auds reactie

Wat betreft de reden waarom Jacob deze beschuldiging nu, na al die jaren, openbaar maakte?

'Ik kies ervoor om het nu te onthullen, omdat het een traumatische herinnering blijft die moet worden bezworen van elke verdere macht over mijn ontwikkeling', zei hij, eraan toevoegend:

'Door dit te onthullen, kan ik beter worden begrepen en kan mijn kijk op kwesties als seksueel misbruik van kinderen, kinderuitbuiting en de bijkomende kosten van reality-televisie duidelijker worden ontvangen.

'Hoewel ik moet toevoegen dat deze ervaring niet alleen mijn standpunt over een van deze kwesties heeft bepaald, noch heeft het mijn wereldbeeld in het algemeen bepaald.'

Amy en Jacob en Isabel

Roloff schreef ook het volgende:

Dit kan ook dienen als een herinnering dat de ervaring van seksueel geweld, in al zijn iteraties, iedereen op elk moment kan overkomen en een veel meer voorkomende realiteit is dan ons huidige sociale stigma ons toestaat te praten.'

Vervolgens begon hij reality-tv in het algemeen in twijfel te trekken.

Dit is wat hij schreef...

Isabel Rock, Jacob Roloff en Lens Flare

Ik zet mijn eigen contemplatie voort over het voyeurisme dat betrokken is bij de hele onderneming van reality-televisie - een enorm spektakel van drama en pijn en ruzie en invasie, met een beetje vreugde eroverheen, waar kijkers volledig los van de complexe mensen in het simplistische naar kijken. karakters die ze op tv zien.

Toch is er geen inherent oorzakelijk verband tussen reality-tv-productie en kindertrauma.

We sprinten nog steeds doof, stom en blind vooruit met de onderneming, later om vergeving vragen, in plaats van hardere voorvragen aan onszelf te stellen.

De winst was inderdaad zoet,' concludeerde Jacob op dit onderwerp. 'De feitelijke ervaring was ingewikkelder.'

Isabel, Jacob en Ember

Jacob beëindigde zijn lange post door te benadrukken dat 'alle schuld bij het roofdier ligt en geen fout bij een van mijn familieleden'.

TLC heeft ondertussen de volgende verklaring vrijgegeven als reactie op de bewering van Jacob:

TLC is zojuist geïnformeerd over een vermeende ontmoeting die jaren geleden plaatsvond met een derde partij die betrokken was bij de productie van Little People, Big World.

We zijn bedroefd en verontrust door deze zeer ernstige beschuldiging en TLC zal samenwerken met de autoriteiten.

Onze belangrijkste focus blijft het ondersteunen van de familie Roloff in deze zeer moeilijke tijd.