Roger Mathews: Ik was zo depressief tijdens de scheiding van Jenni, dat ik aan zelfmoord dacht

Als iemand die zelf een scheiding heeft doorgemaakt, weet Roger Mathews hoe moeilijk het kan zijn. Tijdens zijn breuk met ex-vrouw Jenni Farley zegt de vader van drie kinderen dat hij zo depressief was dat hij zelfmoord overwoog. 'Ik had het gevoel dat ik alles kwijt was', geeft Mathews openhartig toe in een nieuwe YouTube-video. 'Ik maakte iets door waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou meemaken.'

In de 18 maanden sinds Roger Mathews en Jenni Farley uit elkaar gingen, is het voormalige stel herhaaldelijk door de mangel gehaald door de roddelmedia over beroemdheden.

Aanvankelijk werd gemeld dat de splitsing minnelijk was.Fans waren diepbedroefd door video's die Mathews plaatste waarin hij zijn vrouw smeekte om hun huwelijk een tweede kans te geven.

Helaas, dat mocht niet zo zijn, en de scheiding werd uiteindelijk lelijk - zoals echtscheidingen de neiging hebben, vooral die in de publieke belangstelling.

Tegenwoordig zijn beide partijen verder gegaan - Jenni met Zach Carpinello, Roger met nieuwe vriendin Danielle Honey - en hun meningsverschillen opzij zetten om het geluk van hun kinderen tot hun topprioriteit te maken.

Dus de exclusieve opmerkingen van Mathews op Lamusiqueblog kunnen worden beschouwd als een soort slotverklaring over het onderwerp.

Zelfs degenen die het verhaal op de voet hebben gevolgd, zullen misschien verrast zijn door wat hij te zeggen heeft. Roger houdt zich niet in.

Kijk eens:

1. Verrassend einde

Verrassend eindeIn 2018 waren fans verbluft door het nieuws dat het meest geliefde stel van Jersey Shore uit elkaar was gegaan. Tegenwoordig is de scheiding van Jenni Farley en Roger Mathews afgerond, maar de exen zijn nog steeds aan elkaar verbonden door hun gedeelde liefde voor hun kinderen.

2.

Zijn zaak bepleitenIn een reeks oprechte Instagram-video's gaf Mathews wangedrag toe en spoorde hij zijn ex aan om hun huwelijk een tweede kans te geven.

3. Een vicieuze cirkel

Een vicieuze cirkelHet mocht echter niet zo zijn, en naarmate de splitsing rommeliger werd, kreeg het meer media-aandacht, wat op zijn beurt leidde tot meer lelijkheid tussen Jenni en Roger.

4. Wat er echt toe doet

Wat er echt toe doetTegenwoordig is het stof grotendeels neergedaald en zijn Jenni en Roger overgegaan op nieuwe relaties, evenals een hernieuwde focus op de gezondheid en het geluk van hun twee kinderen.

5. De lucht zuiveren

De lucht zuiverenIn een exclusief nieuw interview met Lamusiqueblog sprak Mathews over de scheiding, de enorme tol die het eiste van zijn geestelijke gezondheid, en de verschillende manieren waarop hij voelt dat hij oneerlijk in de media werd geportretteerd.

6. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenOp de vraag wat er specifiek voor zorgde dat zijn geestelijke gezondheid achteruitging na zijn scheiding, vertelde Roger ons: 'Mijn gezinsleven is drastisch veranderd en het wordt in het openbaar met veel negativiteit uitgespeeld.'

7. Openen

OpenenIn een recent interview op de Champ and the Tramp-podcast, georganiseerd door UFC-vechter Frankie Edgar, zei Mathews dat de splitsing hem op de rand van zelfmoord bracht. We vroegen naar die donkere tijd in zijn leven.

8. Zijn donkerste uur

Zijn donkerste uur'Er waren zeker een aantal nachten dat ik alleen in bed lag en serieus overwoog een hele fles antidepressiva door te slikken', zei Roger.

9. Een close call

Op het nippertjeSchokkend genoeg zegt Mathews dat er een keer was dat hij bijna probeerde zichzelf van het leven te beroven.

10. Naar de rand geduwd

Naar de Brink geduwd'Vooral op een avond dat ik de hele inhoud van de fles in mijn mond heb gedumpt', vervolgde hij.

11. De neerwaartse spiraal

De neerwaartse spiraalGevraagd naar de triggers die hem zo dicht bij een einde aan zijn leven brachten, ging Mathews in op de factoren die bijdroegen aan zijn wanhoop.

12. Een perfecte storm

Een perfecte storm'Sorta beantwoordde dit met vraag één, maar ik voelde me gewoon alleen en werd publiekelijk afgeschilderd als een paria en een monster en stond voor een langdurige en kostbare voogdijstrijd', legde hij uit.

13. Comeback-verhaal

Comeback-verhaalUiteindelijk is het verhaal van Mathews er natuurlijk een van verlossing en doorzettingsvermogen -- dus vroegen we hem wat hem in staat stelde om deze periode van onrust achter zich te laten en te beginnen aan het lange werk om zijn leven weer op te bouwen.

14. Niet tegenhouden

Niet tegenhouden'Ik heb het uiteindelijk overwonnen toen iedereen wegging', luidde het opmerkelijk openhartige antwoord van Roger. 'Toen mijn vrienden en familie moesten terugkeren naar hun normale leven en niet langer mijn steunpilaar waren.'

15. Helemaal alleen

Allemaal in zijn eentje'Heeft me niet meer geholpen om voor mijn kinderen te zorgen toen ik ze had, stopte met eten voor me maken terwijl ik in bed lag, stopte met het uitschrijven van mijn rekeningen en het voeren van telefoontjes voor me', vervolgde hij.

16. Gedwongen om op te staan

Gedwongen om op te staan'Toen ik daar fysiek niemand meer had, had ik gewoon mezelf en had ik verantwoordelijkheden', vervolgde Mathews. 'Eerst en vooral moesten mijn kinderen worden verzorgd als ze bij mij waren en konden ze hun vader niet in die gemoedstoestand zien.'

17. Een eindeloze strijd

Een eindeloze strijdHet is duidelijk dat het tegenwoordig veel beter gaat met Roger, maar zoals iedereen die ooit met een depressie heeft geworsteld weet, is geen enkele verbetering blijvend en de dreiging van terugval is constant.

18. Niet uit het bos

Niet uit het bos'Natuurlijk ben ik nerveus dat ik terug zou kunnen gaan naar die gemoedstoestand', zei Mathews toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid van een herhaling van symptomen. 'Dat kunnen we allemaal met slechts een paar spelingen van het lot in ons leven.'

19. Hopen op het beste

Het beste er van hopen'Sommige dingen hebben we niet in de hand en het beste waarop we kunnen hopen is gezondheid en welzijn voor onszelf en de mensen om ons heen, maar het leven werpt ons op onvoorziene obstakels en we overwinnen of zwichten voor de druk', vervolgde Roger.

20. Perspectief verkrijgen

Perspectief krijgenHoewel Roger duidelijk een aantal zeer moeilijke tijden heeft doorgemaakt, zegt hij dat hij nu kan zien op welke manieren hij van zijn beproevingen heeft geprofiteerd.

21. Groei door ontberingen

Groei door ontberingen'Ik geef niemand de schuld van mijn omstandigheden. Daar moest ik doorheen leven. Het heeft me een betere ik gemaakt', zei hij tegen THG. 'Ik moest echt op zoek gaan naar mijn ziel en voorbij het oordeel kijken van degenen die echt niets wisten over mijn leven of de situaties daarbinnen.'

22. Prioriteiten

Prioriteiten'Als je dat allemaal weghaalt en je concentreert op wat belangrijk is, mijn kinderen en een dak boven ons hoofd, dan kan al het andere overwonnen worden', zei Mathews. 'Ik zei niet' al het andere deed er niet toe', want dat deed het wel, maar het was ondergeschikt aan wat ik nodig had om elke dag op te staan ​​en de vader te zijn die ik moest zijn.'

23. Gemotiveerd door liefde

Gemotiveerd door liefdeJa, Roger is er vast van overtuigd dat niets hem meer heeft opgeleverd in de dagen na zijn scheiding dan zijn liefde voor zijn zoon en dochter en zijn behoefte om goed te doen.

24. Genade redden

Genade redden'Mijn kinderen zijn absoluut mijn redding, alle gedachten die ik had over stoppen met leven had ik nooit toen mijn kinderen bij me waren', vertelde Roger ons.

25. Een soortgelijke strijd

Een soortgelijke strijd'Ze moesten ook door een soortgelijk proces gaan, waarbij ze niet begrepen wat er met hun familie aan de hand was en dat ik zeker weet dat het moeilijk voor ze was, maar uiteindelijk zijn de dingen zoals ze horen te zijn en ik ben in een geweldige situatie. plaats en geniet van mijn leven en heb geen vijandigheid jegens iemand, 'voegde Mathews eraan toe.

26. Water onder de brug

Water onder de brugJa, in een bewonderenswaardig vertoon van onbaatzuchtigheid en volwassenheid, zegt Roger dat hij hoopt op een gezonde relatie met Jenni in het belang van hun kinderen.

27. Kijken naar de toekomst

Kijkend naar de toekomst'Ik ben blij dat hun moeder ook blij is,' zei Roger. 'Ik denk dat we ons op een prachtige plek bevinden in co-ouderschap op een positieve en productieve manier. Ik zal niet blijven hangen in negativiteit. De toekomst is te rooskleurig. Vooruit en omhoog!'

28. Betere dagen in het verschiet

Betere dagen in het verschietOngetwijfeld waren de afgelopen 18 maanden de moeilijkste van Rogers' leven, maar tegenwoordig heeft de vader van twee kinderen reden om optimistisch te zijn.

29. Nieuwe liefde

Nieuwe liefdeOm te beginnen heeft hij een relatie met de in Jersey gevestigde kapper Danielle Miel.

30. Voorzichtig te werk gaan

Voorzichtig te werk gaanDegenen die het paar het beste kennen, zeggen dat Roger en Danielle door en door verliefd op elkaar zijn, maar het rustig aan doen omwille van zijn kinderen.

31. Sterker dan ooit

Sterker dan ooitWat er ook gebeurt in zijn liefdesleven, fans van Roger's zijn enthousiast over de vooruitgang die hij heeft geboekt als vader, co-ouder en als man.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: