Rob Kardashian: Ik wil niet meer dood! Nu wil ik rijk worden!

Ieders favoriete realityster, Rob Kardashian, is terug en deze keer is hij klaar om serieus geld te verdienen. In een recent interview zei Rob dat hij geen medelijden meer had met zichzelf en zich nu richt op het worden van een rijk man. 'Ik wil niet meer dood', zei Rob tegen de interviewer. 'Nu wil ik rijk worden!' De 32-jarige vader van een kind heeft door de jaren heen zeker zijn ups en downs gehad, maar het lijkt erop dat hij eindelijk klaar is om zijn leven op de rails te krijgen. En wat is een betere manier om dat te doen dan door zijn beroemde naam te verzilveren? Dus, wat biedt de toekomst voor Rob Kardashian? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: we zullen kijken!

Vanaf ongeveer 2014 werden de zelfvernietigende neigingen van Rob Kardashian ernstige reden tot bezorgdheid bij zijn familie, vrienden en fans.

Maar toen Rob een dochter verwelkomde met toenmalige vriendin Blac Chyna, leek het erop dat hij vastbesloten was om de zaken om te draaien.

Rob Kardashian, blauwe hoed

Helaas duurde het niet lang voordat hij weer in de slip raakte.

De laatste keer dat we keken, had Rob een bitter geschil over kinderalimentatie met Chyna, die zeer kritisch was over Rob's capaciteiten als zowel een vader als een mens.

Chyna is niet altijd een ideale moeder geweest, maar als iemand recht heeft om Rob te roosteren, dan is zij het wel.

Ten slotte, Robs wraakporno campagne tegen haar was nog niet zo lang geleden, en het is niet iets dat je snel vergeet.

Rob met zijn droom

Hoe dan ook, Rob wordt er niet jonger op, dus rapporten dat hij opnieuw ruzie maakt met zijn baby-mama, zich voor de wereld verstopt en zijn gezondheid verwaarloost, stuitten op ernstige consternatie.

Insiders beweerden dat er een tijd was dat de familie van Rob zelfs voor zijn leven vreesde.

Gelukkig lijkt het erop dat Rob heeft besloten om die zorgen weg te nemen door de zaken om te draaien.

Volgens een nieuw rapport van Radar Online is de vader van een kind vastbesloten om de troon terug te nemen door zowel fysiek als financieel weer in vorm te komen.

Rob Kardashian, Verdriet Snap

Dream heeft Rob een nieuw leven ingeblazen en hij wil heel graag leven om zijn dochter te zien opgroeien, een bron dicht bij de situatie vertelt Radar Online.

Rob is gestopt met drinken en feesten en hij heeft zijn bittere wrok jegens al zijn familieleden losgelaten', zegt de insider.

'Hij dacht dat als hij zijn zussen niet kan verslaan, hij zich bij hen moet aansluiten.

Ja, het lijkt erop dat Rob een pagina uit het speelboek van zijn zussen haalt door een realityshow te pitchen en zijn eigen kledinglijn te lanceren.

Rob Kardashian herinnert zich zijn seksuele geschiedenis

Zijn Op de hoogte blijven van de Kardashians spin-off blijft naamloos, maar de naam van de kledinglijn zou een knipoog kunnen zijn naar hoe dicht Rob bij de rand kwam.

Hij heeft naar verluidt besloten om het merk Halfway Dead te noemen.

Rob doet dit nu voor zichzelf en niet voor Chyna, of voor iemand anders', zegt de bron.

'Hij is klaar om de controle over zijn leven terug te krijgen en gaat vanaf hier alleen maar omhoog.'

Rob in de sportschool

Het lijkt er inderdaad op dat Rob zichzelf verantwoordelijk houdt door zijn doelen openbaar te maken.

Hij tweette deze week de bovenstaande foto, samen met een onderschrift, Dag 1 helemaal goed.

Rob heeft in de loop der jaren zeker een aantal kolossale fouten gemaakt, en we weten niet of hij ooit echt bovenop 'de troon' zat.

Maar we feliciteren hem met het feit dat hij zijn leven weer op orde heeft en teruggaat naar waar hij begon.