Rob Kardashian: Wanhopig om terug te komen met Blac Chyna?!

Rob Kardashian is een wanhopige man. Hij wil terug met Blac Chyna en zal er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen. Hij heeft haar non-stop gebeld, haar bloemen en cadeaus gestuurd en is zelfs onuitgenodigd bij haar thuis komen opdagen.

Ongeveer een maand geleden hoorden we het tragische, onverwachte nieuws dat Rob Kardashian en Blac Chyna waren uit elkaar .

Alleen werd het eigenlijk totaal verwacht, reikhalzend uitgekeken zelfs, en het was niet zozeer tragisch als wel een opluchting.

Rob Kardashian en Blac Chyna Promo Pic

Ook al delen ze een schattig dochtertje, hun relatie leek nooit gezond. Uiteindelijk is het waarschijnlijk het beste dat ze niet meer samen zijn.

Maar blijkbaar is Rob het daar niet mee eens.

Volgens een bron die met Hollywood Life sprak: 'Het is ongelooflijk moeilijk dat Rob niet bij zijn baby Dream en Blac woont, hij is er kapot van.'

'Hij houdt meer van ze allebei dan van wat dan ook en hoewel hij tijd doorbrengt in het huis van Blac, woont hij voornamelijk in zijn eigen huis in Calabasas.'

Robby Kardashian

Het lijkt erop dat de afstand zijn hart echt doet groeien, want de bron voegt eraan toe dat 'Rob hoopt dat Blac hem weer fulltime naar huis zal laten gaan, omdat hij het echt mist om bij haar en zijn dochter te zijn.'

'Rob mist Blac's kookkunsten, haar gevoel voor humor en het geweldige plezier dat ze hadden in de slaapkamer. Sinds dingen waren rotsachtig tussen hen de laatste paar maanden is dat allemaal weg.'

Helaas, 'dingen zijn in het ongewisse voor Rob en Blac en dat maakt Rob gek. Het enige dat hem rust en kalmte geeft, is wanneer hij zijn baby Dream vast mag houden.'

Arme Rob, toch? Maar ten goede of ten kwade, het lijkt erop dat Rob echt probeert zichzelf bij elkaar te krijgen.

Rob Kardashian, dochter

TMZ fotografeerde hem op huizenjacht -- op vrijdag was hij een landhuis in de buurt van Chyna's huis aan het bekijken. Hij huurt momenteel een huis dat Kylie Jenner bezit, dus het zou een grote stap voor hem zijn om deze nieuwe plek te kopen.

Hij plaatste ook foto's van zijn sportschool op Instagram en legde uit dat hij weer aan het trainen was met de Kardashian-familietrainer.

In een dierbare nieuwe foto van Dream schreef hij 'Dit is mijn motivatie.'

Droom Kardashian-foto

Dus probeert Rob zichzelf te verbeteren zodat hij de beste vader kan zijn die hij maar kan zijn? Probeert hij fit te worden en mooie herenhuizen te krijgen, zodat Blac Chyna misschien weer tegen hem wil schreeuwen?

Het is moeilijk te zeggen.

Maar het lijkt erop dat Rob een aantal grote veranderingen in zijn leven aan het aanbrengen is. Dus laten we gewoon trots zijn op de man, oké?