Rob Kardashian en Blac Chyna gingen uit elkaar na ruzie over zijn familie, beweert een bron

Volgens een bron hebben Rob Kardashian en Blac Chyna ermee opgehouden na een ruzie over zijn familie. 'Rob is klaar met haar', zegt de bron. 'Hij is haar capriolen beu en ziet haar eindelijk voor wie ze werkelijk is.' De bron beweert dat de genadeslag kwam toen Blac Chyna begon te 'praten' over de zussen van Rob, Kylie Jenner en Kendall Jenner. 'Ze zei vreselijke dingen over Kylie en Kendall en dat was de laatste druppel', zegt de bron. 'Rob kan haar niet meer aan.'

Tijdens het week-end, Rob Kardashian en Blac Chyna zijn uit elkaar na minder dan zes weken daten.

Blac Chyna kust Rob Kardashian

Minder dan 24 uur later ging Rob naar Instagram om dat te verduidelijken hij en Blac zijn nog steeds samen , en hij hintte zelfs op de mogelijkheid van een huwelijk.Dus wat zorgde ervoor dat het onverwachte stel ermee ophield en zich zo snel verzoende?

Het is niet verrassend dat de familie van Rob - en het feit dat ze deze relatie vanaf het begin openlijk niet hebben goedgekeurd - naar verluidt een rol heeft gespeeld.

'Ze hadden ruzie vanwege zijn familie en het ontplofte vanaf daar', vertelt een insider aan E! Nieuws.

'De familie accepteert de relatie nog steeds niet en dat zorgt voor enorme spanningen tussen hen. Ze houden echt van elkaar, maar nieuwe relaties zijn moeilijk, vooral als de mensen die het dichtst bij hem staan ​​het niet goedkeuren.'

Ja, bronnen zeggen dat Kylie Jenner zelfs de breuk met vrienden vierde tijdens de paar uur dat het leek alsof Rob en Blac er echt doorheen waren.

Geen erg verrassende onthulling, aangezien Kylie en Blac al jaren ruzie maken als gevolg van Kylie's relatie met Blac's babypapa, Tyga.

Helaas voor Kylie duurde het uiteenvallen niet lang, en insiders zeggen dat het in wezen slechts één grote online emotionele uitbarsting was van Rob en Blac, die allebei zeer emotioneel zijn en het gevoel hebben dat ze in verschillende richtingen worden getrokken.

'Het is een constante strijd tussen zijn familie en haar', zegt de bron.

'Hij is een emotioneel persoon, dus soms kiest hij de kant van Blac Chyna en andere keren kan hij worden beïnvloed door zijn familie. En als dat gebeurt, raakt Blac Chyna van streek.

'Hij wordt in twee verschillende richtingen getrokken. Hij houdt van Blac Chyna, maar hij mist zijn familie. Het is een beetje een puinhoop. Hij zit in een moeilijke positie.'

We zouden vermoeden dat dit allemaal in scène wordt gezet Op de hoogte blijven van de Kardashians , maar Rob doet niet eens mee aan de show!

Misschien is het leven als Kardashian echt zo dramatisch als het lijkt.