Rob Kardashian naar Blac Chyna: ik wil je terug, Bae!

Hallo daar, het is je favoriete online expert hier om je de thee te geven over het nieuwste drama rond ieders favoriete reality-tv-familie - de Kardashians. blijkbaar mist Rob Kardashian Blac Chyna en wil hij haar terug in zijn leven. Hij ging naar sociale media om zijn liefde voor haar te verklaren, waarbij hij de o zo romantische term 'bae' gebruikte. Hoewel het onduidelijk is wat precies tot deze openbare liefdesverklaring heeft geleid, kunnen we speculeren dat Rob zich misschien eenzaam voelt nu hij een alleenstaande vader is en zijn zussen allemaal bezig zijn met hun eigen leven. Hoe het ook zij, het lijkt erop dat Rob klaar is om zijn gevoelens naar buiten te brengen en te kijken of Blac Chyna hem terug zal nemen.

Rob Kardashian is eerder deze maand net 31 geworden, en dat is hij ook enorm veel gewicht verloren . En het klinkt alsof hij op zoek is naar een nieuwe verandering in zijn leven.

Namelijk dat hij terug wil naar Blac Chyna en hun gezin weer één geheel wil maken.Is dit een goed idee ... of een ramp?

Rob Kardashian met Dream op zijn verjaardag

InTouch wekelijks meldt dat Rob Kardashian wil Blac Chyna terug , en is bereid om alle stappen te ondernemen die nodig zijn om haar het hof te maken.

'Hij heeft hoge verwachtingen, ondanks alles wat ze hebben meegemaakt.'

Het is niet alleen dat deze twee niet met elkaar overweg konden. Zij allebei beschuldigen elkaar van geweld . Zelfs na hun uiteenvallen hebben ze voogdijgevechten en andere rechtszaalgevechten gehad.

Daar kunnen we alleen maar naar gissen waarom Rob hoopt naar verluidt dat ze hem terug zal hebben. We vermoeden niet dat hij Chyna's mondelinge vaardigheden mist, zoals ze zijn.

Het kan zijn dat Rob, ondanks al hun conflicten zowel thuis als in de rechtbank, het gevoel heeft gekregen dat Chyna de perfecte partner was -- en misschien wel de enige perfecte partner.

Het is ook mogelijk dat hij het gevoel heeft dat ze samen het beste zijn voor hun jonge dochter Dream.

Kris Jenner, Champagnegezicht

Afgezien van de vele verschillen die Rob en Chyna hebben gehad, is er een grote barrière waar Rob misschien geen rekening mee heeft gehouden toen hij naar verluidt op weg was om het hart van zijn ex terug te winnen.

Omdat Kris Jenner, zo beweert deze bron, sterk gekant is tegen het hernieuwen van de relatie van Rob met Blac Chyna.

'Ze veracht Chyna en denkt dat Rob krankzinnig is omdat hij met haar terug wil.'

Nou, Kris zal natuurlijk haar enige zoon beschermen.

En ze kan niet staan ​​te popelen om hem rampzalige fouten te zien herhalen. Voor haar eigen bestwil, en voor haar schattige kleindochter.

Naar verluidt heeft Kris een ultimatum gesteld.

'Ze vertelde hem dat als hij dat doet, ze hem afsnijdt.'

Dat gezegd hebbende ... het is moeilijk voor te stellen dat Kris daar daadwerkelijk mee doorgaat.

Rob Kardashian, Verdriet Snap

Ondanks deze obstakels, beweert de bron, is Rob Kardashian vastberaden.

'Hij is op een missie om Chyna terug te winnen.'

Je zou denken dat Chyna wantrouwig tegenover hem zou zijn en je zorgen maken dat hun rampzalige geschiedenis zich zou herhalen.

'Rob denkt dat hij kan bewijzen dat hij een nieuwe man is.'

Daar zou veel meer voor nodig zijn dan alleen wat afvallen en een verjaardag, maar... we veronderstellen dat het mogelijk zou kunnen zijn.

Maar zou Blac Chyna zelfs geïnteresseerd zijn?

Blac Chyna gedraagt ​​zich allemaal lief

Je kunt je voorstellen waarom Rob zijn baby mama terug zou willen hebben. Ze is jong en knap en ondanks alles heeft hij nog steeds goede herinneringen.

Bovendien betaalt hij haar momenteel een kavel van geld.

Maar laten we de dingen even bekijken vanuit het perspectief van Blac Chyna.

Ze is jong. Ze is heet. En, zoals we al zeiden, Rob betaalt haar veel geld.

Waarom zou ze terug willen naar een man die ze beschuldigde van geweld?

Vooral omdat Chyna onlangs een relatie heeft gehad met een 18-jarige? Het klinkt alsof ze haar beste leven leidt.

Het is echt een droom

Alle betrokkenen kunnen zich zorgen maken over dit verhaal omwille van Dream, als er niets anders is.

Dream houdt misschien van haar beide ouders, maar je moet je voorstellen hoe overstuur - en zelfs getraumatiseerd - ze zou kunnen zijn als ze weer bij elkaar komen en weer beginnen te vechten.

Zelfs verbale ruzies tussen ouders kunnen kinderen van streek maken.

Gezien het uitgebreide geweld in de beschuldigingen die deze twee heen en weer hebben geschoten, zou iedereen die om Dream geeft zich zorgen moeten maken over wat ze zou kunnen zien als Rob en Chyna opnieuw in elkaars baan zouden vallen.

Verzoening is niet altijd het beste voor een kind, mensen.