Rob & Chyna Seizoen 1 Aflevering 6 Samenvatting: Vaderschap voor alle eeuwigheid

Welkom terug bij onze samenvatting van het eerste seizoen van Rob & Chyna! De aflevering van deze week was een doozy, omdat we eindelijk wat antwoorden kregen over het vaderschap van Chyna's baby. Het blijkt dat de baby inderdaad van Rob is, en hij is er in de wolken over. Chyna weet echter niet zo zeker of ze moeder wil worden, en ze vertelt hem dat ze erover nadenkt om de baby af te staan ​​voor adoptie. Dit valt Rob niet goed, die altijd al vader heeft willen worden. De twee hebben er een enorme ruzie over en het lijkt erop dat hun relatie dit laatste obstakel niet zal overleven. Wat vond jij van de aflevering van deze week? Laat het ons weten in de reacties!

Zou Rob maatregelen nemen om de stress in zijn leven te verminderen en naar zijn familie luisteren? Rob & Chyna Seizoen 1 Aflevering 6 wilde dat beantwoorden.

Ondertussen op de E! spin-off besloot Chyna een vaderschapstest te ondergaan voor haar ongeboren kind om erachter te komen of Rob echt de vader is.

Misschien zou het Pilot Jones kunnen zijn?

als jij bekijk Rob & Chyna online , of niets over deze twee gekken, het kan geen verrassing zijn dat er een groot drama is. Altijd.

Ik weet niet of ik dit wil doen. … Deze zwangerschap dacht ik dat het anders zou zijn. Hij zal moeten veranderen,' klaagde Chyna.

'Ik heb het gevoel dat Rob in dit tempo niet verandert.'

Kim Kardashian gaf haar het volgende advies: Als mijn vriend vijf dagen lang niet meer met me zou praten terwijl ik zwanger was, zou ik pissig zijn.'

Advies in de losse zin van het woord.

Rob en Chyna Foto

Gelukkig bracht Kim Rob en Chyna bij elkaar en zei ze tegen haar broer dat hij zich moest 'vermannen' of 'een dodelijke vader en de grootste verliezer op aarde' moest zijn.

Rob's Life Coach kan behoorlijk bot zijn.

Blac kwam toen op het idee om een ​​vaderschapstest te doen, al zei ze niet te twijfelen aan Rob: 'Ik weet met mijn vagina dat dit zijn baby is.'

Dus ... waren er andere jongens of niet?

Hoe dan ook, de poging van Kim en Chyna om Robs DNA van een tandenborstel te stelen, mislukte toen ze het voor hem lieten vallen en werden uitgeschakeld.

Toch was Rob er niet boos over.

Blac Chyna op Pilot Jones

De enige zoon van Kris Jenner was er opmerkelijk koel over, ook al impliceerde het de mogelijkheid dat Blac Chyna zwanger werd van iemand anders.

Gekunstelde verhaallijnen maken het gemakkelijker om chill te blijven, veronderstellen we. Later was hij even ontspannen toen Scott hem aanspoorde om een ​​therapeut te zoeken.

Rob vertelde Chyna later over die beslissing.

Iemand zien om mee te praten of wat dan ook... Ik bedoel, het kan geen kwaad om het uit te proberen. Ik ben het persoonlijk niet helemaal eens met het geheel.'

'Maar', voegde hij eraan toe, 'ik ben meer dan bereid om het uit te proberen en dat te doen als het jou en mij ten goede komt. Ik heb er net met Scott over gesproken.'

Lord Disick: deskundige op het gebied van geestelijke gezondheid.

Rob en Chyna foto

In therapie met Erica Hershey Jaffe vertelde hij over zijn voortdurende communicatieproblemen met Chyna, waarvan er veel zijn.

Haar kijk op een gegeven moment, toen hij beschreef hoe hij een episch gevecht kreeg met zijn verloofde dat resulteerde in het blokkeren van zijn hele familie?

'Nou, dat klinkt als een puinhoop.'

Inderdaad. Rob zei: 'We zullen hier niet altijd zijn, wie weet hoe lang nog. … We zouden hier een klein familiediner moeten houden.'

Voordat we dat diner met Kris en gezelschap te zien kregen, kregen we een glimp van Chyna die Rob de vaderschapsresultaten las op haar iPhone ...

Tot ieders verbazing zei ze:

Robert Kardashian, jij bent de vader.

Opluchting. We kunnen nu teruggaan naar ons leven en vergeten dat we ooit de naam Pilot Jones hebben gehoord. Al heeft die gast een week goed gelopen.