Richard Sherman reageert geschokt, Tom Brady springt van vreugde in Super Bowl-GIF's die alles zeggen

Als het op de Super Bowl aankomt, is er altijd één team dat feest viert en één team dat de pijn van een nederlaag voelt. In dit geval waren het de Seattle Seahawks die er kapot van bleven terwijl de New England Patriots sprongen van vreugde. En niemand vat die emoties beter samen dan Richard Sherman en Tom Brady in deze GIF's.

Het einde van Super Bowl XLIX gemist? Natuurlijk niet, maar als je die had, vertellen deze twee GIF's je alles wat je moet weten over de schokkende conclusie:

Richard Sherman GIF Tom Brady-gif

Het kampioenschap was in handen voor de Seattle Seahawks. Of zo bleek.Met een achterstand van 28-24, maar met het voetbal op de one-yardlijn en de laatste seconden die wegtikken, hoefden ze alleen maar de bal aan Marshawn Lynch te geven.

Maar dat deden ze niet. In plaats daarvan gebeurde het ondenkbare (play call).

Quarterback Russell Wilson gooide een pass over het midden, resulterend in een verbluffende onderschepping van Malcolm Butler die de doorslag gaf voor de New England Patriots.

Noch Seahawks all-pro verdediging Richard Sherman noch Patriots signaal-beller Tom Brady waren op het veld op het moment dat hun lot werd bezegeld.

Ondanks dat, of misschien juist dankzij dat, waren hun onbetaalbare reacties op het cruciale stuk meer dan duizend woorden waard. Misschien zelfs een miljoen.

Je kon de pijn van Sherman bijna voelen toen de tweede opeenvolgende titel van Seattle door zijn greep glipte, een nederlaag die uit de kaken van de overwinning werd gerukt.

Van alle droevige gezichten in de wereld was geen enkel droevig gezicht ooit droeviger dan dat van Sherman op dat moment. Of je nu wint of verliest, hij draagt ​​zijn hart op de tong.

De tirade van Richard Sherman van vorig jaar? Dit was bijna net zo episch. En Brady? Wat moet er gezegd worden over zijn even ontzagwekkende, maar tegenovergestelde reactie?

De 37-jarige toekomstige Hall of Famer zag er 37 uit 7, wat ons eraan herinnert dat voetbal slechts een spel is, en degenen die het spelen zijn allemaal jong van geest.

Hier is nog een blik op het verbluffende spel dat een van de wildste Super Bowls in de recente geschiedenis afsloot en aanleiding gaf tot de allerhoogste GIF's hierboven:

Hoe geef je de bal niet aan Marshawn Lynch? Pete Carroll en legioenen fanatieke Seattle Seahawks-fans in het hele land zullen de dag betreuren.

Geen enkele betrokkene zal de dag echter ooit vergeten.