Rich The Kid plaatst een cryptisch Instagram-bericht en wekt zorgen over zelfmoord

Het zijn een paar zware weken geweest voor Rich The Kid. Eerst werd hij in het ziekenhuis opgenomen na een overval op zijn huis. Vervolgens werd hij het slachtoffer van een carjacking. En nu heeft de rapper zorgen gewekt over zijn welzijn na het plaatsen van een cryptisch bericht op Instagram. 'Ik wil hier echt niet meer zijn', schreef Rich in het sindsdien verwijderde bericht. 'Ik geef het leven op.' Fans waren er snel bij om hun bezorgdheid over Rich te uiten, en velen drongen er bij hem op aan om hulp te zoeken als hij suïcidaal was. Gelukkig lijkt het erop dat het nu beter gaat met de rapper, aangezien hij sindsdien de post heeft verwijderd en een opgewekte video van zichzelf heeft gedeeld.

Muziekfans in het hele land maken zich plotseling grote zorgen over Rich The Kid.

Dinsdagochtend vroeg verwijderde de populaire rapper al zijn Instagram-berichten en foto's, op één na.Dit zou op zichzelf al een verontrustende en verwarrende zet zijn geweest, zelfs voordat volgers op zijn account klikten en de enige overgebleven meme zagen.

Rich The Kid-foto

Er staat:

Rust in vrede. Rijk de jongen 1992-2018.

Uhm... wat? Waarom? Zou dit een schreeuw om hulp zijn geweest? Of, erger nog, een afscheidsbrief?

Supporters maakten zich nog meer zorgen bij het lezen van het bijschrift naast deze afbeelding, zoals Rich The Kid simpelweg schreef:

Bedankt al mijn fans en familie voor alles .

RIPpost

'HIJ WAS MIJN FAVORIETE ARTIEST', schreef _.papirhch_21, denkend dat Rich The Kid nu dood was.

En deze persoon was niet de enige volgeling wiens geest regelrecht doodging toen hij zag dat Rich The Kid doorging en zichzelf eeuwige vrede toewenste.

Slechts drie dagen voor zijn cryptische bericht ging een video viraal van de rapper, waarin hij zijn label, 300 Entertainment, vernietigde.

Het gaf fans een reden om te denken dat hij genoeg had van ten minste één aspect van zijn leven.

Yo, f-ck 300 ENT, ya'll suck, begon hij, voordat hij op een raaklijn ging over het willen van zijn deal met het label.

Luister, je moet me uit dit contract laten. Ik wil niet meer bij je zijn. Ik zei toch dat je... dit geld terug zou geven. Ik wil niet meer bij je zijn.

'Ya'll suck, ya'll is afval. Luister, jonge, onafhankelijke artiesten, teken niet met 300 ENT.

'Ze zijn het slechtste, slechtste label ooit... Lame ass sh-t.

Rijke jongen

Aan het eind van de dag leeft Rich The Kid echter.

Daar zijn we in ieder geval vrij zeker van.

Bronnen hebben gezegd, zoals veel fans hebben gespeculeerd, dat hij gewoon zijn imago aan het veranderen is. Misschien zelfs zijn naam veranderen.

De artiest laat zijn muziekpersoonlijkheid achter en daar rouwt hij om in deze mysterieuze Instagram-meme.

Tweette iemand in de jnow:

IS NET VAN DE TELEFOON MET RICH. HIJ IS OK. HIJ HEEFT ALLEEN DE NAAM MET PENSIOENEN. RICH THE KID. ZIJN MANAGER BEVESTIGDE OOK #RichTheKid

oké!

Dus het klinkt alsof iedereen diep adem kan halen.

Net zoals IHOP bereikte toen het iedereen bang maakte voor een verandering in hamburgers, heeft Rich The Kid zijn doel hier bereikt:

Hij heeft veel krantenkoppen gehaald en is een virale sensatie geworden, terwijl hij nog steeds in leven en schijnbaar gezond blijft.

Over een win-win situatie gesproken!