The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 8 Samenvatting: Heeft Ashley haar restaurant gered?

The Real Housewives of Potomac seizoen 2 aflevering 8 samenvatting: Heeft Ashley haar restaurant gered? De dames gaan naar Baltimore voor Gizelle's boekenfeest, maar alle ogen zijn gericht op Ashley en haar nieuwe restaurant.

Een nederlaag toegeven is voor niemand de gemakkelijkste optie, en Ashley Darby leert dat op de harde manier met haar spartelende restaurant.

Op The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 8 , probeerde Ashley enkele wijzigingen aan te brengen in het restaurant, maar Michael was hier niet van onder de indruk en maakte het bekend.

Laten we dit gewoon uit de weg ruimen: 'War of the Darbys' was een toepasselijke titel voor deze aflevering. Eindelijk, na al die tijd, kregen we de bevestiging dat de dingen tussen Ashley en Michael gewoon niet klopten.

Het resulteerde in de beste aflevering van de serie tot nu toe en gaf me hoop dat deze iteratie van de franchise een hartslag had.

Toen de aflevering begon, kibbelden Ashley en Michael nog steeds over de vraag of ze het restaurant moesten sluiten en hun verliezen moesten beperken.

Ashley Darby-foto

Met Ashley tegen het idee om op te geven, vermoedelijk omdat het allemaal op televisie wordt uitgezonden, probeerde ze manieren te bedenken om haar restaurant terug te brengen van de rand.

Ze besloot het Australische aspect van het menu te annuleren, wat niet in goede aarde viel bij Michael. De reden? Hij investeerde in de eerste plaats alleen vanwege het Australische deel.

Ashley koos ervoor om haar collega-huisvrouwen het nieuwe menu te laten proeven om haar feedback te geven over wat werkte. Terwijl de spanning toenam, hing Ashley aan de telefoon en begon opnieuw met Michael te kibbelen.

Ashley had het gevoel dat het tijd was om uit elkaar te gaan als hij haar niet steunde, maar dit dreigement viel niet in goede aarde bij Michael. Waarom zou het? Ashley heeft dingen gedaan zonder haar man en zakenpartner te raadplegen.

Robyn Dixon-foto

Monique bleef weg van het drama en woonde samen met haar man de rebranding van het restaurant bij. De andere vrouwen pikten echter alle spanning op.

Ze wisten heel goed dat het restaurant faalde en wilden zeker weten dat het goed met haar ging. Verrassend genoeg ging Ashley naar Monique en vroeg om hulp bij haar huwelijk.

Ashley verklaarde vervolgens dat ze niet zou aarzelen om Michael te verlaten als hij zijn standpunt over haar bemoeizucht niet zou veranderen.

Eh, goed dan.

Elders gingen Monique en Karen op reis naar een golfbaan, en zo konden ze kletsen over wat er tijdens Karen's toespraak gebeurde.

Karen Huger foto

Monique voelde zich buitengesloten door Gizelle omdat ze aardig met haar probeerde te spelen. Zoals verwacht, sloot Gizelle haar af en wilde ze haar niet betrekken bij een sociale bijeenkomst.

Later gingen Karen en Gizelle op een dubbeldate. De echtgenoot van Karen vertelde Gizelle eigenlijk dat ze te oud werd, dus dat ze genoegen moest nemen met haar date.

Gizelle keek boos, maar het leek alsof ze de boodschap luid en duidelijk begreep. Ze besloot om luipaard te dragen op de date, en er moet iets goed zijn gegaan, want ze was een en al glimlach.

Nu laten we de sterren achter op een opwindende plek. Er hangen veel vragen in de lucht. Zullen de dames lekker kunnen spelen? Zullen Ashley en Michael uit elkaar gaan?

Wat vind je van al het drama?

Geluid uit hieronder!