The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 7 Samenvatting: Karen's Revelation

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Real Housewives of Potomac! Deze week zien we Karen een grote onthulling doormaken, wat tot een serieus drama leidt. Karen's onthulling komt nadat ze ontdekt dat haar man, Ray, haar bedriegt met een andere vrouw. Wanneer hij wordt geconfronteerd, ontkent Ray de affaire niet en vertelt hij Karen in plaats daarvan dat hij al maanden met iemand anders omgaat. Dit nieuws komt als een complete schok voor Karen, die er kapot van is. Ze confronteert Ray met de affaire en eist te weten waarom hij haar dit heeft aangedaan. Ray heeft geen goed antwoord en geeft uiteindelijk toe dat hij gewoon op zoek was naar iets anders. Karen is diepbedroefd en walgt van de acties van haar man. Ze schopt hem het huis uit en maakt duidelijk dat hun huwelijk voorbij is. Dit is een enorme klap voor Karen, die dacht dat ze het perfecte leven had met haar liefhebbende echtgenoot en prachtige gezin. Nu moet ze de brokken oppakken en verder gaan met dit verwoestende verraad. Dit zal zeker een moeilijke weg zijn voor Karen, maar we zullen bij elke stap voor haar duimen!

De dames bleven kibbelen over eerdere argumenten The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 7 , en het zorgde voor weer een leuke, maar voorspelbare aflevering.

Nu onthullingen werden onthuld over de dames links, rechts en in het midden, was het slechts een kwestie van tijd voordat iemand te ver ging.Toen de aflevering begon, begon Karen over een beproeving die ze doormaakte toen ze jonger was. Ze onthulde dat ze was verkracht en zou gaan spreken bij een stichting die slachtoffers van verkrachting ten goede komt.

Karen had het gevoel dat het een goede manier zou zijn om haar gedachten over de traumatische gebeurtenis te uiten, omdat ze er al die jaren geleden nooit over was begonnen.

Ze wil met haar verhaal jonge meisjes en vrouwen helpen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Het mooie van deze onthulling was dat het alle vrouwen bij elkaar bracht.

Karen Huger foto

Ze staan ​​al het grootste deel van het seizoen op gespannen voet, dus het is geweldig om ze goed te zien spelen. Het is gewoon stom dat zoiets nodig is om ze bij elkaar te brengen.

De dames zaten te luisteren naar Karen's emotionele en krachtige toespraak over haar beproeving, en het was hartverwarmend om iedereen zo dicht bij elkaar te zien.

Hierna werd onthuld dat Robyn nog steeds niet onder de indruk was van de interesse die haar vrienden hadden in haar relatie met Juan. Ze was geschokt door de manier waarop Gizelle en Charrisse handelden, maar prees hen omdat ze er beter mee omgingen in een één-op-één-situatie.

Ashley Darby-foto

Ashley kwam er echter niet lichtvaardig vanaf en Robyn en Gizelle dachten dat het een goed idee zou zijn om naar haar werk te gaan en het hele drama opnieuw te beginnen.

Het argument was een beetje een blindganger. Ashley gaf niet op en wist zelfs de overhand te krijgen door beide vrouwen uit haar werk te gooien.

Het werd helemaal ongemakkelijk toen een microfoon een gesprek oppikte tussen Juan en een van de producers. Hij beweerde dat hij Robyn en de manier waarop ze zich gedroeg 'beu' was.

Hij zei toen dat hij Robyn al lang geleden zou hebben gedumpt als hun kinderen er niet waren geweest. Jakkes. Arme Robyn hoorde er niets van en ging door met haar dagelijkse leven.

Charrisse Jackson-Jordanië

Charrisse nam haar vervolgens mee naar een therapiesessie, waarin Robyn in tranen uitbarstte toen ze naar antwoorden werd gevraagd.

Was dit de beste manier om haar te dwingen tot het besef dat haar huwelijk aan flarden lag? Nee. Leverde het hartverscheurende tv op? Ja.

Elders werd Charrisse gedwongen zich open te stellen voor haar dochter over haar op handen zijnde scheiding met Eddie. Haar dochter leek er niet blij mee te zijn, maar haar moeder vond dat het tijd was.

De echte huisvrouwen van Potomac castfoto

Op het evenement van Karen was alleen Monique beleefd tegen Ashley. Alle andere vrouwen waren nog steeds boos op de manier waarop ze eerder had gehandeld.

Monique probeerde dit te gebruiken als een gelegenheid om hekken met Gizelle te repareren, maar dat ging niet volgens plan, en Gizelle haalde haar schouders op.

Ja, iets zegt ons dat deze twee niet snel aardig zullen worden.

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder!