The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 4 Samenvatting: Mom Is Here!

Welkom terug bij The Real Housewives of Potomac! De aflevering van deze week was zoals gewoonlijk vol drama. We zagen de dames het moederschap op zich nemen, en we zagen ook dat er serieuze schaduw werd geworpen! Blijf lezen voor onze volledige samenvatting van de aflevering.

De dames van Potomac hebben keer op keer bewezen dat ze niet bang zijn om hun mening te geven.

Op The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 4 , gaf Charrisse een te gek Sweet Sixteen-feestje voor haar dochter, en dat verliep niet echt volgens plan.Het vreemde aan dit alles was dat Ashley het evenement verzorgde. Eh, is dit een manier om haar falende restaurant te pluggen of zo? Daar lijkt het zeker op.

De echtgenoot van Charrisse bleek ook aanwezig te zijn, en Charrisse reageerde perfect op de haters.

Hij betaalt ervoor, dus hij kan net zo goed worden uitgenodigd, zegt Charrisse tegen Ashley en Monique. De dames knikten instemmend, dus we weten tenminste dat deze Potomac-dames allemaal een brein delen.

Ashley Darby-foto

Ashley gebruikte deze band vervolgens als een kans om Monique te vertellen dat Gizelle haar had vernield. De dames keken geïrriteerd en het was duidelijk dat Monique een manier zou vinden om wraak te nemen.

Op het feest viel Ashley's eten niet in de smaak. Sterker nog, het ging precies de tegenovergestelde kant op. Ze beweerde dat ze haar klanten verkeerd had ingeschat en niet eens onthulde dat ze oude voorraad had gebruikt die ze in het restaurant maar moeilijk kon verkopen.

Als ze niet van spek houden, is er geen mogelijkheid dat ze de kangoeroe-schuivers eten die ik heb gestuurd, zegt Ashley.

Robyn Dixon-foto

Toen Eddie verscheen, wilde Ashley voorgesteld worden. Was ze op zoek naar iemand om haar falende bedrijf te financieren? Hoe dan ook, Charrisse was niet onder de indruk en zei tegen haar vriendin dat ze moest zwijgen.

Nu willen ze niet eens oogcontact met elkaar maken, zegt Ashley over het voormalige stel.

Ik heb geen idee waarom Ashley geobsedeerd is door mijn huwelijk. Het kleine meisje moet absoluut in haar baan blijven, zegt Charrisse. Ja, vertel het haar maar, Charrisse.

Monique schonk haar dochter vervolgens een reis naar Tahiti. Ja, dat deed ze in het bijzijn van iedereen op het evenement. Dat is wat ouders doen om te laten zien dat ze wat geld hebben.

Gizelle Bryant foto

Ondertussen verscheen de moeder van Gizelle in de stad en het werd duidelijk dat haar vriend, Kevin, veel gelukkiger was om haar te zien dan haar eigen dochter.

Kevin had de lunch voor hen klaargemaakt, maar de moeder leek zich alleen zorgen te maken of de twee ooit meer dan vrienden zouden kunnen zijn. Kevin was verrassend positief over de kwestie.

Later ontmoetten de dames elkaar bij de hookah-bar om wat te drinken en wat schaduw te werpen. De dames vonden het smakeloos dat Robyn een halve fles sterke drank meebracht.

De spanningen laaiden op toen Gizelle Monique van zich af blies toen ze bij het evenement aankwam. Ashley zei toen dat ze boos was dat ze Eddie niet had ontmoet.

Ging niet over jou die avond, Ashley. Ging niet over jou, zegt Gizelle.

De echte huisvrouwen van Potomac castfoto

Je wilt niet aan mijn slechte kant komen, waarschuwt Charrisse.

Ik begrijp niet waarom Ashley niet gewoon haar mond houdt, zegt Gizelle tegen de camera.

Monique besloot toen de dames te roepen omdat ze haar hadden vernield.

Sinds ik langskom, ben jij de enige persoon die afstandelijk is geweest, zegt Monique, maar het tafereel kwam al snel neer op iedereen tegen Monique.

We moeten allemaal onze weg naar vertrouwen en disfunctioneren verdienen, zegt Karen.

Deze dames zijn echt afschuwelijk.

Wat vond je van het drama? Geluid uit hieronder!