The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 14 Samenvatting: The End of the Line

The Real Housewives of Potomac seizoen 2 aflevering 14 samenvatting: Het einde van de lijn. De laatste aflevering van het seizoen zat vol drama, toen de dames hun jaarlijkse reis naar Chesapeake Bay maakten. Terwijl ze daar waren, laaiden de gemoederen op en werden relaties op de proef gesteld. Karen Huger bleef hoofden stoten met Ashley Darby, terwijl Gizelle Bryant zich midden in een spannende confrontatie tussen Robyn Dixon en Charrisse Jordan bevond. Uiteindelijk was het een teleurstellend einde van het seizoen voor de huisvrouwen van Potomac.

De Potomac-huisvrouwen hebben bij verschillende gelegenheden bewezen dat ze een giftig stel kunnen zijn, maar niets kon kijkers voorbereiden op het gekke drama dat volgde toen er een nieuwe beschuldiging van bedrog naar voren kwam.

Wanneer The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 14 ging van start, de echtgenoten begaven zich naar het podium en het werd vrij snel gespannen.De echte huisvrouwen van Potomac castfoto

Karen's echtgenoot Ray werd ondervraagd over hun verhuizing van Potomac. als jij bekijk The Real Housewives of Potomac online , weet je dat iedereen de verhuizing in twijfel heeft getrokken.

Het stel ging vervolgens achter Charrisse aan voor het maken van opmerkingen over hun financiën. Voor het geval je het gemist hebt: Charrisse wilde dat iedereen dacht dat de financiën van het paar in de problemen zaten.

Charrisse maakte vervolgens iedereen aan het lachen toen ze Ray 'The Broke Bill Gates' noemde. Zeg wat je wilt over Charrisse, maar het valt niet te ontkennen dat ze een van de grappigste vrouwen op reality-tv is.

Charrisse Jackson-Jordanië

We schakelden toen over naar Juan die sprak over een leven weg van Robyn willen. Dit was het moment waar we het hele seizoen op hadden gewacht. Hij liet na of er een toekomst was voor hem en Robyn.

In plaats daarvan probeerde hij de vraag te ontwijken en zag er louche uit. De dames onthulden dat ze niet onder de indruk waren van de manier waarop Juan over de relatie sprak.

Ze hadden het gevoel dat hij met haar emoties aan het knoeien was, en dat is geen goede zaak om de persoon te zijn van wie je het meest zou moeten houden.

Een ander huwelijk liep op de klippen en we kregen de onthulling dat Ashley en Michael al drie maanden gescheiden leefden. De dames merkten dat Ashley de andere huwelijken vernielde, maar die van haar viel uit elkaar.

Ashley Darby-foto

Ashley onthulde dat ze het huis had verlaten, maar vastbesloten was om de weg terug naar Michael te vinden. Hij leek er echter meer om te geven dat ze uit elkaar bleven.

De aandacht verschoof vervolgens naar Charrisse, die onthulde dat Eddie een relatie had met een andere vrouw en dat hun huwelijk voorbij is. Charrisse leek zich meer zorgen te maken over de naam 'The Grand Dame of Potomac'.

Charrisse schokte toen iedereen door te zeggen dat Karen een geheim vriendje had en over alles loog. We horen dan dat de man een bewaker was op haar feest, maar ze bevestigde de geruchten niet.

Gizelle Bryant foto

Uiteindelijk waren de dames verdeeld, maar ze benadrukten dat ze aan dingen wilden werken omdat ze meer verenigd zouden moeten zijn als de Real Housewives of Potomac.

Wat denk je dat ze gaan doen?

Keer je terug voor seizoen 3?

Geluid uit hieronder!