The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 12 Samenvatting: Thuis is waar de waarheid is

The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 12 Samenvatting: Thuis is waar de waarheid is Deze week maken de dames in The Real Housewives of Potomac een trip down memory lane terwijl ze herinneringen ophalen aan hun ouderlijk huis. Terwijl sommigen goede herinneringen hebben, onthullen anderen duistere geheimen die ze al jaren bewaren. Karen deelt dat ze is opgegroeid in een huis met veel disfunctioneren en onthult dat haar vader mishandelde. Ze vertelt ook hoe ze als kind werd misbruikt door een familielid. Gizelle vertelt over haar gecompliceerde relatie met haar vader en hoe ze nooit het gevoel had dat ze thuishoorde in haar ouderlijk huis. Ze onthult ook dat ze seksueel werd misbruikt door de vriend van haar vader toen ze nog maar 13 jaar oud was. Ashley vertelt over opgroeien in een militair huishouden en hoe het haar heeft gevormd tot de sterke vrouw die ze nu is. Ze onthult ook dat ze werd verkracht door een vriend van de familie toen ze nog maar 16 jaar oud was. Deze vrouwen hebben allemaal zoveel overwonnen in hun leven en het is duidelijk dat hun kracht voortkomt uit hun opvoeding. Het is inspirerend om te zien hoe ze hun verhalen delen en andere vrouwen helpen die soortgelijke ervaringen hebben meegemaakt.

Waarom ontsnapte Karen uit Potomac?

Dat was een grote vraag The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 12 , terwijl de dames zich afvroegen of er een bijbedoeling was voor haar vertrek.De echte huisvrouwen van Potomac castfoto

Toen de aflevering begon, vroegen de dames zich af wat Karen's motieven waren voor de willekeurige verhuizing, maar het enige wat ze als antwoord kon opbrengen was:

'Ik wil me gewoon doen.' Ja, dat blijf je jezelf maar vertellen.

Terwijl de andere dames naar antwoorden zochten, vroeg Karen haar vrienden om gewoon blij voor haar te zijn en verder te gaan met vragen bij elke gelegenheid.

Ze liet toen de bom vallen dat ze een feest aan het plannen was in haar nieuwe huis, maar benadrukte dat ze niet dacht dat ze haar mede-castleden zou uitnodigen omdat ze haar niet helemaal steunen.

Ashley Darby-foto

Ashley bewees toen dat ze nogal verachtelijk was door te proberen aardig te zijn om op de gastenlijst te komen. De reden dat ze naar de verhuizing vroeg, was dat ze er het minste vanaf wist.

Eh, goed dan.

Ondertussen bereidde Juan zich voor op een nieuwe baan en zijn vrouw leek niet te denken dat hij de uitdaging aankon. Het was een coachende positie aan de vrouwenkant.

als jij bekijk The Real Housewives of Potomac online , weet je dat het paar al geruime tijd op de klippen loopt en waarschijnlijk binnenkort af zal zijn.

Robyn Dixon-foto

Robyn wist dit al en daarom maakte ze er haar missie van om Juan te laten weten dat ze veel aandacht kreeg van de mannen van Bermuda.

Ze begon toen over een bezoek aan de therapeut en het nieuws dat ze op een date zou gaan met een andere man. Juans reactie was niet bepaald prettig toen hij hoorde dat ze advies aannam van haar vrienden.

Robyn onthulde toen dat ze met niemand anders wil zijn en blij zou zijn met Juan als hij haar wat meer tijd zou geven.

Ze besloten uiteindelijk dat het een goed idee zou zijn om zes maanden bij elkaar te blijven en als het beter zou gaan, zouden ze bij elkaar blijven. Zo niet, dan snap je het plaatje.

Karen Huger foto

Elders werden Monique en haar man officieel huiseigenaren in Potomac, en Ashley, Karen en Charrisse kwamen langs om het huis te controleren.

Karen nodigde vervolgens alle vrouwen uit voor haar eersteklas feest, wat bewees dat ze eerder in de aflevering onzin praatte. De dames vroegen zich af waarom Karen was verhuisd, maar haar nieuwe huis was enorm.

Aan het einde van de aflevering leek alles goed, met als enige schok de staat van de relatie tussen Ashley en Michael.

Wat vind je van al het drama?

Klik op de reacties hieronder!