The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 11 Samenvatting: The Grand Dame Shame

Welkom terug bij The Real Housewives of Potomac! De aflevering van deze week was een doozy, en we zijn hier om je de thee te geven. De dames waren allemaal aanwezig bij het liefdadigheidsevenement van Gizelle, dat al snel een ramp werd. Het begon allemaal toen Karen ter sprake bracht dat Ashley weinig openhartig was geweest over haar financiële status. Ashley probeerde de situatie te bagatelliseren, maar het was duidelijk dat ze zich schaamde. Dit leidde tot een verhitte discussie tussen de dames, en het liep echt uit de hand toen Gizelle Ashley een 'goudzoeker' noemde. Het gevecht ging door in het huis van Karen, waar Ashley eindelijk onthulde dat ze feitelijk failliet is. Dit was een schok voor iedereen en het zette zeker een domper op de avond. Volgende week lijkt het net zo dramatisch te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Zijn de dames er eindelijk in geslaagd om de vete uit te schakelen en te genieten van de rest van hun uitbundige reis naar Bermuda?

Dat was hun plan The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 11 toen hun reis ten einde liep.

Toen de aflevering begon, sprak Robyn met Ashley en Charisse over haar gevoelens voor Karen. Alle drie de vrouwen waren het erover eens dat ze een kalmeringspil moest nemen en niet langer alles over haar moest maken.

Charisse besloot de dames mee te nemen op een cruise naar de volle zee. Niet iedereen was er van onder de indruk, want als ze zouden gaan kibbelen, zouden ze nergens heen kunnen...

... Tenzij ze besloten om elkaar van de boot te gooien. Dat zou een spannende serie opleveren.

Gizelle Bryant foto

Karen was geschokt toen ze hoorde dat Gizelle en Monique goed met elkaar konden opschieten. als jij bekijk The Real Housewives of Potomac online , weet je al dat beide vrouwen wekenlang ruzie hadden.

Het is verfrissend om wat rust onder de dames te zien, maar we nemen het als we het krijgen. Die rust duurde niet lang.

Charisse besloot dat het een goed idee zou zijn om Karen aan te vallen omdat ze een aantal dames uit haar reis had gelaten. Karen bood een flauwe verontschuldiging aan die de vrouwen deed ineenkrimpen.

Toen het moeilijk werd, kozen de meeste vrouwen de kant van Charisse omdat ze het erover eens waren dat het geen goed idee was om sommigen van hen uit de reis te laten vriezen.

Charrisse Jackson-Jordanië

Toen de dames begonnen te kibbelen over het vermogen, had Karen het gevoel dat het het beste was om door te bijten en alles goed te maken. Dit was het zetje dat ze nodig hadden om alles goed te maken.

Toen de dames thuiskwamen, ging Robyn naar haar therapeut om ze op de hoogte te houden van wat er tijdens de reis was gebeurd. Ze was blij dat ze eindelijk een paar stappen had gezet om verder te gaan.

Ze ging zelfs zo ver dat ze zei dat ze klaar was om van Juan te scheiden. Dit bewees dat ze klaar was om terug te gaan naar de datingpool.

Terwijl dat gaande was, was Ashley tot op het bot geschokt toen ze hoorde dat ze in het restaurant was gedegradeerd. Dit zette haar huwelijk met Michael meer onder druk, aangezien hij degene was die de beslissing nam.

Ashley Darby-foto

Toen al dat drama achter de rug was, vormden de dames een verenigd front om Charisse's onthulling van haar feestzaal bij te wonen. De vrouwen hadden al snel door dat Karen niet meer in de postcode woonde.

De vrouwen vroegen zich vervolgens af of Karen ging verhuizen vanwege haar financiële situatie. De vrouwen wezen er snel op dat ze niet langer de Grand Dame was.

Karen ontplofte in een vlaag van woede tegen Ashley omdat ze over haar roddelde, en de aflevering was afgelopen. Iets zegt ons dat deze vete gek gaat worden.

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder!