The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 10 Samenvatting: De Bermudadriehoek

Welkom terug bij de echte huisvrouwen van Potomac! Deze week pakken de dames hun koffers en gaan naar Bermuda voor wat broodnodige rust en ontspanning. Maar natuurlijk kunnen deze dames ook op vakantie niet anders dan voor wat drama zorgen. In echte huisvrouwenmode zijn ze constant aan het kibbelen en elkaar in de rug te steken. Maar we zouden het niet anders willen! Laten we dus eens kijken wat er deze week op het eiland is gebeurd.

Wat doe je als je vrienden niet met elkaar overweg kunnen? Plan natuurlijk een vakantie!

Op The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 9 , probeerden de dames hun vele vetes opzij te zetten. In de echte reality-tv-showmode werkte het niet en maakte het de zaken zelfs erger.

Toen de aflevering van start ging, pakten de dames hun duurste bezittingen in om te pronken met hun rijkdom en knappe uiterlijk. Gizelle wees er snel op dat ze niet zeker was van de reis omdat Monique er zou zijn.

als jij bekijk The Real Housewives of Potomac online , weet je al dat Gizelle degene is geweest die de vete gaande heeft gehouden. Monique heeft zich uitgesproken over het beƫindigen ervan, maar Gizelle houdt van wat drama. Misschien weet ze dat het haar meer zendtijd zal opleveren. Is dat niet waar al deze shows over gaan?

Charrisse beweerde dat de reis helemaal over haar zou moeten gaan omdat het haar verjaardag was. Dit kreeg niet de beste reactie van de anderen, die eruit zagen alsof ze haar wilden verbieden om op de vlucht te stappen.

Charrisse Jackson-Jordaniƫ

Het was ook haar huwelijksverjaardag, maar haar man nam niet de moeite om haar terug te sms'en. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ze elkaar haten.

Karen besloot toen dat ze Charrisse de reis niet over haar zou laten maken en zei dat het in plaats daarvan over haar moest gaan. O, het drama.

Terwijl dit allemaal gaande was, probeerden Gizelle en Monique bij elkaar uit de buurt te blijven. Ze wisten dat er haren zouden trekken als ze een blik zouden delen.

Toen de dames eindelijk in Bermuda aankwamen, gaf Karen ze allemaal een cadeau. Dit kroop Charrisse onder de huid omdat ze het gevoel had dat Karen haar probeerde te overtroeven.

Ashley Darby-foto

Monique besloot dat het een goed idee zou zijn om achter Karen aan te gaan en haar te laten uitleggen waarom het geen gezamenlijke inspanning van hen kon zijn. Gizelle viel in en veroorzaakte opnieuw ruzie tussen iedereen.

Robyn stal echter de show en kondigde aan dat ze klaar was om verder te gaan met Juan. De dames hapten naar adem, duidelijk geschokt toen ze hoorden dat hun vriendin eindelijk verder ging met haar leven.

Karen maakte later een plan om Monique en Gizelle hun problemen op te laten lossen. Ze waren het er allebei over eens dat ze op het verkeerde been begonnen, maar dat wil niet zeggen dat ze ook weer vrienden zijn.

Tijdens de zeilexcursie heerste er een verrassend gevoel van rust, waarbij alle dames grapjes maakten en lachten.

Gizelle Bryant foto

Na de excursie werkten Gizelle en Monique samen om Karen neer te halen vanwege de manier waarop ze zich gedroeg met Charrisse. Verrassend genoeg stemde Karen ermee in.

Op een meer ongemakkelijke manier: Ashley, Robyn en Charrisse waren niet uitgenodigd voor de excursie, en dat maakte de weg vrij voor de geboorte van een nieuwe vete.

Ja, deze dames kunnen nooit met elkaar opschieten.

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder!