The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 1 Samenvatting: Laat je niet misleiden door de postcode!

Welkom terug bij The Real Housewives of Potomac! Seizoen 2 heeft een verhitte start en we zien al wat drama zich ontvouwen. In aflevering 1 zien we de dames terugkeren van hun zomervakantie en weer in het ritme komen. Karen Huger is nog steeds de regerende koningin van Potomac, maar er zijn enkele nieuwe huisvrouwen in de stad die klaar staan ​​om haar neer te halen. Ashley Darby is zwanger en klaar om elke uitdager aan te gaan, terwijl Gizelle Bryant pas vrijgezel is en op zoek is naar liefde. Deze huisvrouwen zijn niet bang om hun mening te geven, dus je kunt dit seizoen veel drama verwachten!

Heb je de dames van Potomac gemist in hun afwezigheid op onze schermen?

Zo ja, dan The Real Housewives of Potomac Seizoen 2 Aflevering 1 was absoluut de aflevering waar je naar verlangde. Het had het allemaal: catfights, mode en heel veel schaduw.Toen de aflevering van start ging, paste Gizelle Bryant een nieuwe pruik en suggereerde dat ze het beter wist dan Beyonce.

Becky en al haar mooie haar hebben niets met mij te maken.

Ja, we geloven je Gizelle. Alsof dat nog niet egocentrisch genoeg was, smeekte Gizelle vervolgens haar kapper om haar over haar nieuwe vriendje te laten praten.

Kunnen we over mijn man praten? …Kevin. … Ik weet niet of we ons gaan mengen, maar we gaan het in ieder geval proberen. Um, Gizelle, het lijkt alsof je niet veel weet over je man.

Gizelle Bryant foto

Als hij in een kort pakket komt, is dat prima. Zolang niet alles kort is, concludeerde ze.

Daarna hebben we contact opgenomen met Charrisse, die niet langer wankelde van de gebeurtenissen die de weg vrijmaakten voor haar man om haar te dumpen.

Charrisse was vorig jaar een erg ongelukkig persoon en hield vast aan beschadigde goederen. … Charrisse woont hier niet meer.

Oké.

Charrisse onthulde ook dat ze een ophoudbrief naar Charrisse had gestuurd omdat ze over haar praatte met Andy Cohen op Watch What Happens Live.

Ondertussen onthulde Ashley dat de dingen tussen haar en Michael niet goed waren en dat een deel daarvan te wijten was aan het feit dat hun restaurant geen goede zaken deed.

Ashley Darby-foto

We zijn nu acht maanden verder en het is een heel moeilijke tijd geweest. … Mensen waren ons eten niet echt aan het graven. Vervolgens begon ze over hun slechte financiën en zei: Michael heeft meer dan 1,5 miljoen dollar geïnvesteerd en hij zorgt ervoor totdat we rondkomen. Het zet mijn relatie onder druk.

Dat is heel veel geld om te investeren in iets dat lijkt te falen.

Ashley was niet het enige castlid dat worstelde met financiële moeilijkheden. Robyn onthulde dat het niet goed ging.

Als gevolg van al onze financiële uitdagingen, eindigde ons huis in de afscherming. Ze begon toen over haar man, Juan en zijn verlangen om weer een stel te worden.

'Juan wil dat we weer een stel worden, maar er is een blokkade waardoor ik onze situatie niet als een relatie kan beschouwen.

Daarna onthulde Charisse dat haar man afscheid van haar wilde nemen.

Charrisse Jackson-Jordanië

Hij wil scheiden. Ze vervolgde, ik besloot dat weet je wat? Mijn kinderen zijn wat belangrijk is. … We hebben er nog niet zo vaak over gesproken. … Hopelijk krijgt hij een baan.'

Later veroorzaakte Gizelle wat drama voor Charrisse. Robyn probeerde de vete te beëindigen, maar verdedigde daarbij Charrisse.

Ik heb niet het gevoel dat ze je een hoer noemde. ... Zei ze niet zoiets als: 'Ik ga je geen hoer noemen?'

Je had het mis om haar bedrijf daar te plaatsen.

De woorden van Robyn waren echter niet genoeg om Gizelle af te zwakken, die doorging met nog meer beweringen over haar voormalige vriend.

Ze heeft me verteld dat ze Eddie bedriegt, beweerde Gizelle. Liegt ze? We hebben geen idee.

Robyn Dixon-foto

Tijdens het liefdadigheidsevenement van de Manifest Your Destiny-wedstrijd probeerde Gizelle wat meer drama op gang te brengen. Deze keer was het allemaal te danken aan een danseres genaamd Teon die Ashley aan het grinden was.

Ashley won de eerste plaats in de competitie, maar Charrisse had het te druk met haar aandacht op Gizelle.

Ik heb je geen hoer van de koning genoemd. Laat je niet voor de gek houden door de postcode, schat. Gizelle leek zich terug te trekken, maar wacht ze gewoon haar tijd af om Charrisse's leven te ruïneren?

We hebben geen idee, maar we zijn hier voor het seizoen om erachter te komen!