The Real Housewives of Potomac Seizoen 1 Aflevering 3 Samenvatting: Sunshine & Whiskey

Welkom terug bij The Real Housewives of Potomac! Deze week gaan de dames naar een wijnmakerij voor wat broodnodige meisjestijd. Maar niet voordat Gizelle Bryant het aangaat met de vader van haar dochter, Pastor Jamal Bryant. Het drama begint wanneer Gizelle Jamal confronteert met het feit dat hij niet betrokken is bij het leven van hun dochter. Jamal probeert uit te leggen dat hij het druk heeft met zijn carrière, maar Gizelle heeft er geen zin in. Ze vertelt hem dat hij tijd moet vrijmaken voor zijn dochter, en de twee krijgen ruzie. Ondertussen vermaken de rest van de dames zich op de wijnmakerij. Ze drinken wijn, eten kaas en roddelen over hun huisgenoten. Maar aan de pret komt een einde wanneer Ashley Darby's echtgenoot Michael onuitgenodigd opduikt en een scène veroorzaakt. De aflevering eindigt met Gizelle en Jamal die het goedmaken en beloven het beter te doen voor hun dochter. En Ashley confronteert Michael met zijn gedrag. Tune in volgende week voor meer drama!

Verbazingwekkend wat een beetje whisky kan doen, zo werd ons gisteravond verteld The Real Housewives of Potomac Seizoen 1 Aflevering 3 .

In Potomac draait het, zoals we weten, allemaal om de etiquette.

Dit is een tweesnijdend zwaard dat aan twee kanten snijdt.

Voorbeeld: Katie stapte zondagavond uit voor een liefdadigheidsgala om aandacht (en natuurlijk geld) te krijgen voor de stichting van haar familie.

Haar filantropie speelde echter al snel een tweede viool naast haar burgerlijke staat nadat Katie meer te weten kwam over de huwelijkstijdlijn van Andrew.

Laten we zeggen dat ze misschien niet op dezelfde pagina staan.

Elders, terwijl dit allemaal gaande was, stond Robyns gecompliceerde relatie - al onorthodox - met haar ex-man voor een nieuwe uitdaging.

Oh, en Karen en Charrisse ontmoetten Katie's nieuwe vriend, Ashley Darby, een 26-jarige getrouwd met een zakenman die drie decennia ouder is dan zij.

Deze jonge vrouw heeft haar zinnen gezet op het toetreden tot Potomac's elitaire sociale kringen, en je kunt je alleen maar voorstellen hoe ze zal worden ontvangen.

Het zal een zware strijd worden om de sociale ladder te beklimmen met de epische schaduw die die goudzoeker (of zo wordt ze bestempeld) waarschijnlijk zal tegenkomen.

We oordelen niet, we noemen het gewoon zoals we het zien.

Dit is tenslotte Potomac. Uw New Yorkse waarden zijn hier niet van toepassing. In het land van etiquette zijn er bepaalde manieren waarop we dingen doen.

Wil je dat op je nemen? Veel succes.

Volg de bovenstaande link naar bekijk The Real Housewives of Potomac online , en vertel ons wat je tot nu toe van de nieuwe Bravo-show vindt.