The Real Housewives of Potomac Seizoen 1 Aflevering 2 Samenvatting: Divas, Queens, Etc.

Welkom terug bij weer een spannend seizoen van The Real Housewives of Potomac! Deze week leerden de dames elkaar verder kennen en werd het al snel dramatisch. We begonnen met Gizelle die Karen ontmoette voor de lunch. Ze bespraken hun verleden beef en hoe ze verder konden gaan. Het was leuk om te zien dat ze hun meningsverschillen opzij zetten en opnieuw begonnen. Later ging de groep een avondje uit in de stad en de dingen veranderden toen Monique het met Charisse begon. Monique beschuldigde Charisse ervan een diva te zijn en vanaf daar escaleerde het snel. We zullen moeten zien hoe deze twee dames in de toekomst met hun meningsverschillen omgaan. Het wordt ongetwijfeld een veelbewogen seizoen vol drama, gelach en veel thee! Zorg er dus voor dat je elke week afstemt op de laatste roddels.

Na een première die ons kennis liet maken met de nieuwste sterren van Bravo, wat deed het The Real Housewives of Potomac Seizoen 1 Aflevering 2 in petto hebben?

als jij bekijk The Real Housewives of Potomac online , zul je leren dat het bij Potomac allemaal draait om de etiquette ... of het ontbreken daarvan.Serieus, dat is het bepalende, overkoepelende thema van de show.

Gisteravond botsten de castleden over politieke en raciale kwesties en leerden ze ons het verschil tussen Classy en Potomac Classy.

Het rundvlees van Charrise Jackson Jordan en Gizelle Bryant bleef sterk, waarbij de eerste beweerde dat de laatste haar verjaardag verpestte. Standaard.

De gevoelens van de sterren jegens Gizelle worden snel een wig tussen hen, maar dat is verre van het enige probleem dat hier aan de orde is.

Katie Rost merkte op dat 'ik niet alleen biraciaal ben, maar ook joods' en gaf Hebreeuwse namen aan haar kinderen, compleet met een groot feest om te vieren.

Ze voelde zich echter niet gerespecteerd op zo'n glorieus evenement.

Ondertussen dacht Karen Huber na over het gecompliceerde verleden van haar familie met haar eigenwijze tante Dot, die eigenlijk het toonbeeld is van klasse.

Sommige mensen zouden onder andere geneigd kunnen zijn om te gebruiken.

Ten slotte gooide Ashley Darby haar 'Sip With Socialites'-evenement, wat leidde tot veel roddels onder de cast over haar veel oudere echtgenoot.

Niet dat het haar iets kon schelen. Zelfs als ze denken dat ze 'gemakkelijk' is.

Volg de bovenstaande links om de aflevering zelf van begin tot eind te zien en vertel ons: hou je van The Real Housewives of Potomac?