The Real Housewives of Orange County Seizoen 9 Aflevering 18: Terry Dubrow verliest het!

Welkom terug bij The Real Housewives of Orange County! De aflevering van deze week was een doozy, en we hebben het niet alleen over het drama. Terry Dubrow verloor zijn kalmte op een grote manier, en we zijn hier om alle bloederige details te bespreken. Dus schenk jezelf een glas wijn in, ga lekker zitten en maak je klaar voor wat sappige roddels.

Was The Real Housewives of Orange County seizoen 9, aflevering 18 van maandag, de seizoensfinale van de vlaggenschipshow van Bravo, de meest explosieve aller tijden?

Waarschijnlijk niet helemaal, maar de omstreden Tamra Barney kon het gewoon niet laten om voorbij te gaan, en een onverwacht castlid verhoogde echt de inzet.Om hun beruchte 'spel' ter sprake te brengen - waar je goed mee bekend bent als je bekijk The Real Housewives of Orange County online - Tamra roerde weer in de pot.

Barney smeekte Lizzie Rovsek om haar verhaal te veranderen en toe te geven dat ze Eddie wilde naaien, die al dan niet had gezegd dat hij haar wilde neuken.

Of trouw met haar. Het is onduidelijk. Maar wel of niet Eddie Judge wil Lizzie Rovsek neuken , Tamra was niet van plan toe te geven en haar tegenstander ook niet.

Uiteindelijk realiseerde Tamra zich dat de ruzie met Lizzie vruchteloos was omdat haar man er was en er niets over zou worden uitgepraat, maar er was een wending voor nodig.

De focus verschoof naar Shannon en Heather, een vete die uiteindelijk veel lelijker werd toen Terry Dubrow de beruchte opmerking van David Beador ter sprake bracht.

'SPREID DIE BENEN!'

Toen een dronken David dat tegen Heather Dubrow, de vrouw van Terry, schreeuwde toen ze op een mechanische stier reed, was dat ongepast. Maar ook meestal ongevaarlijk.

Ze reed tenslotte op een mechanische stier op een feestje. Het is moeilijk om iets al te serieus te nemen als dat het uitgangspunt is voor je vete ... of dat zou je denken.

Terry Dubrow foto

Op hetzelfde moment op het feest riep Eddie Judge: 'Laat ons zien hoe je Terry berijdt!' Zo'n evenement was het. Het is duidelijk dat Terry hier een apart bot heeft om te kiezen.

Hij is zeker loyaal aan Heather, omdat hij bewees dat hij tot het uiterste zal gaan - ver over de top, zou je kunnen zeggen - om zijn vrouw te steunen in haar strijd met Shannon.

Gekker dan we hem ooit hebben gezien, noemde Terry David verschillende keren stom en zei zelfs dat Beador een 'penis' is. Het was op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk.

Heather bood ook aan om David een woordenboek te geven, zodat hij alle grote woorden kende die Terry zei ... het lijkt erop dat ze de Beadors toch neerhalen.

Wat Tamra betreft, ze sloot in ieder geval vrede met Brooks, die zei dat hij het goed met haar vond en als dat zo was, heeft Vicki niet echt een reden meer om te klagen.

We eindigen seizoen 9 met Vicki die afscheid neemt van haar dochter Briana en Tamra die afscheid neemt van haar zoon Ryan Vieth , die beiden vertrekken.

Lizzie Rovsek overtuigde ondertussen haar man Christian om nog een baby te proberen. Tot de reĆ¼nieshow sluiten we het boek over dit hoofdstuk van RHOC ...