The Real Housewives of Orange County Seizoen 7 Aflevering 12 Samenvatting: The Uninvited

Gast Welkom terug bij de echte huisvrouwen van Orange County! De aflevering van deze week was een doozy, dus laten we er meteen in springen. De dames zijn nog steeds aan het bijkomen van Vicki's schokkende onthulling dat haar ex-man een relatie heeft met een veel jongere vrouw. Ze komen allemaal samen voor een lunch bij Tamra's huis, waar ze het nieuws en Vicki's gevoelens erover bespreken. Ondertussen heeft Heather te maken met een eigen drama. Ze nodigt haar nieuwe vriendin Sia uit voor de lunch, maar het wordt al snel ongemakkelijk als Sia Heather's andere vrienden achter hun rug om begint te beledigen. Onnodig te zeggen dat Heather hier niet blij mee is en Sia het huis uit schopt. Later ontmoeten de dames elkaar voor een dagje wijnproeven in Temecula. Tijdens de rit daarheen raken ze opnieuw in een verhitte discussie over Vicki en haar liefdesleven. de gemoederen bekoelen uiteindelijk en ze genieten samen van een leuk dagje uit. Tot de volgende keer, stay tuned!

Kelly Dodd, ben jij dat?

Dat was de grote vraag The Real Housewives of Orange County Seizoen 7 Aflevering 12 toen ze haar borstverkleining onderging en daarbij schijnbaar een persoonlijkheidstransplantatie kreeg.Cast van echte huisvrouwen

We hebben zo lang gezien dat Kelly degene was die al het drama veroorzaakte en dingen ronduit ongemakkelijk maakte voor degenen die haar haten, dus het is leuk om een ​​nieuwe kant van haar te zien terwijl ze door haar leven navigeert.

Na haar operatie leek Vicki haar te laten weten dat de pijn beter zou worden. Dat komt omdat Vicki in wezen een expert is in plastische chirurgie, omdat ze het zo goed snapt.

Shannon kwam ook opdagen, maar ze was onvermurwbaar om Kelly te vergeven, omdat Vicki geen spijt had getoond van haar daden.

Shannon Beador lacht

Daar kunnen we mee aan de slag, maar het zou logisch zijn om de strijdbijl te begraven en niet meer te doen alsof de ander niet bestaat. Kelly wilde weten wat er met Shannon en Lydia aan de hand was.

Zonder al te veel in detail te treden, had Shannon het gevoel dat iedereen ruzie maakte om de ruzie. Verdorie, daar teken je voor als je cheques binnenkomen van de Bravo reality-tv-camera's.

Terwijl dat gaande was, was Tamra Shannon aan het vernielen voor Meghan. Oh, wat zijn de rollen omgedraaid. Tamra was boos dat Shannon haar in het gevecht wilde betrekken.

Tamra-rechter in Culver City

Kon Tamra Shannon eindelijk afsnijden? Zo ja, wie van hen zou als eerste BFF's worden met Vicki? Dat is een van de interessantere vragen op dit moment.

Meghan onthulde ook dat ze niet langer boos was op Kelly's wilde beschuldigingen en de hele zaak in het verleden wilde laten omdat ze klaar was met ruzie maken met mensen.

Gelukkig slaagden de twee vrouwen erin hun vete opzij te zetten en verder te gaan met hun blitse leven en beloofden ze nooit meer te vechten. Ja, juist.

Kelly Dodd op Echte huisvrouwen van Orange County

Ligt het aan ons of willen de dames dit seizoen elk vreemd feest onder de zon geven? Eerst was het Kelly die afscheid nam van een deel van haar borsten.

Nu is het Lydia die een feest geeft om afscheid te nemen van Dougs geslachtsdelen. Lydia nodigde al haar vriendinnen uit, en iedereen leek blij dat Vicki er niet bij kon zijn.

Tijdens het diner werd het spannend toen Meghan besloot Peggy te vragen of ze echt kanker had, omdat sommige dingen gewoon niet klopten.

Kelly stemde toe door te zeggen dat ze in de war was door de hele zaak en het gevoel had dat ze ingelicht moest worden. Peggy zei dat de dokter pre-invasieve kanker had gevonden en dat haar dubbele mastectomie preventief was.

Lydia McLaughlin Instagram-foto

De dingen namen een ongemakkelijke wending toen Lydia belde, en ze was niet uitgenodigd om mee uit te gaan. Maar ze besloot de grotere persoon te zijn en nodigde ze allemaal uit voor het feest voor haar man. Blijf stijlvol, Lydia.

Maar ze wendde zich tot Doug en onthulde dat ze zo boos was op de hele zaak en terecht.

Het gesprek tijdens het diner ging weer over Peggy's kanker, maar iedereen praatte erover als ze niet aan tafel zat. Oh, en Vicki stuurde een sms dat ze op weg was naar het ziekenhuis.

Peggy Sulahian op Date Night

Ja, er is nooit een saai moment met dit stel!

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder!

The Real Housewives of Orange County gaat maandag verder op Bravo!