The Real Housewives of Orange County Seizoen 14: Alles wat we weten

Tot dusver Seizoen 14 van 'Real Housewives of Orange County' gaat in première op 6 augustus 2019 en we hebben tot nu toe alles wat je moet weten! De dames keren terug met een aantal nieuwe gezichten en veel drama. Krijg de primeur over alles wat er gebeurt vóór de seizoenspremière.

Het is bijna tijd om terug te keren naar de gekke en wonderlijke wereld van The Real Housewives of Orange County.

Geen enkele andere realityshow brengt het drama zoals RHOC, maar de mensen die dat drama brengen, lijken anders te zijn voor seizoen 14.Een origineel castlid is gedegradeerd en we hebben zelfs informatie over enkele van de vetes die de boel gaan opschudden.

Bekijk hieronder alle informatie die we hebben over RHOC seizoen 14.

1. Vicki Gunvalson is gedegradeerd

Vicki Gunvalson is gedegradeerdHet is triest, maar het is waar: de OG van de rol van de OC is officieel verminderd. Ondanks het weerleggen van de geruchten, is het nieuws officieel gemaakt en wordt Gunvalson niet langer een 'huisvrouw' genoemd.

Dat gezegd hebbende, zal ze nog steeds aanwezig zijn omdat Gunvalson voorafgaand aan de officiële aankondiging onthulde dat ze aan het filmen was voor seizoen 14.

2. Tamra Judge keert terug!

Tamra Judge keert terug!Tamra Judge komt terug als fulltime huisvrouw. Dat is een goed ding. Ze weet tenminste hoe ze het drama moet brengen.

3. Kelly Dodd keert terug!

Kelly Dodd keert terug!Kelly zal terug zijn om de pot te roeren voor haar derde seizoen, en we weten zeker dat het een leuk seizoen voor haar zal worden.

4. Gina Kirschenheiter keert terug!

Gina Kirschenheiter keert terug!Gina heeft zichzelf gestold als een geweldige toevoeging aan de cast tijdens het 13e seizoen van de show. Ze was nuchter, niet kwaadaardig en supervriendelijk. Dat zijn geen eigenschappen die de castleden van deze shows gewoonlijk hebben.

5. Emily Simpson keert terug!

Emily Simpson keert terug!Bravo geeft Emily nog een kans als vaste serie, maar zal ze een verhaallijn kunnen hebben waarbij ze haar ogen niet uitschreeuwt? De tijd zal het leren.

6. Shannon Beador keert terug!

Shannon Beador keert terug!Bravo zou dom zijn geweest om afscheid te nemen van Shannon. Kijkers maakten tijdens het 13e seizoen kennis met een geheel nieuwe look voor haar, en nu ze weg is van de grenzen van haar huwelijk, bewijst ze een solide castlid te zijn.

7. Braunwyn Windham-Burke is een nieuwe toevoeging!

Braunwyn Windham-Burke is een nieuwe toevoeging!Windham-Burke neemt de rol van Vicki Gunvalson op zich. De inwoner van Laguna Beach is getrouwd met Sean Burke, CEO van Channelstars, en ze kan blijkbaar goed opschieten met Kelly.

8. Wat gaat er mis?

Wat zal er naar beneden gaan?Tamra zal worden betrapt in het midden van de vete tussen Vicki en Kelly. Er zal ook wat drama zijn voor haar zonen, maar het goede nieuws is dat Eddie Judge aan de beterende hand is.

9. Shannon zal een nieuwe man vinden

Shannon zal een nieuwe man vindenShannon zal meer zelfvertrouwen hebben dan ooit als gevolg van haar gewichtsverlies. Ze zal ook in de datingscene zijn en een nieuw vriendje vinden.

10. Er zullen geruchten de ronde doen over Kelly Dodd

Er zullen geruchten de ronde doen over Kelly DoddWat ervoor zorgt dat reality-tv sterk blijft, zijn geruchten, en er zal genoeg over Kelly zijn tijdens seizoen 14. Ze zal ook haar nieuwe relatie met een plastisch chirurg genaamd Dr. Brian debuteren.

11. Gina's juridische problemen

GinaGina werd tijdens het filmen gearresteerd voor rijden onder invloed, wat betekent dat dit gedurende het hele seizoen zal worden opgetekend.

12. Emily's huwelijksproblemen

EmilyEmily zal worden gedwongen om problemen in haar huwelijk onder ogen te zien nu zij en Shane weer een jubileum naderen.

13. Vicki en Kelly zullen ruzie hebben

Vicki en Kelly zullen ruzie hebbenAangezien Vicki zei dat Kelly aan het einde van seizoen 13 verslaafd was aan cocaïne, was het duidelijk dat deze twee nog steeds op gespannen voet zouden staan. In de trailer van seizoen 14 ontploft Kelly tegen Vicki en zegt tegen haar: 'Je bent een oplichter.

14. De eerste castfoto

De eerste castfotoDit is de eerste keer dat Vicki Gunvalson geen deel uitmaakt van een groepspromotiefoto voor de serie. Het gaat in première op dinsdag 6 augustus om 9/8c.

vijftien.

De trailerDeze. Uiterlijk. Wild.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: