The Real Housewives of Orange County Seizoen 13 Aflevering 7 Samenvatting: She Said/She Said

Welkom terug bij de echte huisvrouwen van Orange County! De aflevering van deze week was een doozy, dus laten we meteen naar de samenvatting gaan. Tamra Judge en Shannon Beador kregen ruzie op het feest van Vicki Gunvalson, en het begon allemaal met een gerucht dat Shannon over Tamra had verspreid. Shannon ontkende het gerucht te hebben verspreid, maar Tamra was niet overtuigd. De ruzie escaleerde snel en de twee vrouwen begonnen serieuze schaduwen uit te wisselen. Shannon beschuldigde Tamra ervan een 'slang' te zijn en knoeide met haar drankje, terwijl Tamra Shannon een 'bitch' noemde en zei dat ze 'dood voor haar' was. Wauw, deze twee gingen er echt tegenaan! Het is duidelijk dat hun vriendschap voorbij is en het wordt interessant om te zien hoe ze vanaf nu met elkaar omgaan.

Het was een verhaal over twee beste vrienden die het uitvechten The Real Housewives of Orange County Seizoen 13 Aflevering 7 , en nee, we hebben het niet over Kelly Dodd en de OG van de OC, Vicki Gunvalson.

In een verrassende gang van zaken raakten Shannon Beador en Tamra Judge slaags tijdens een leuke golfdag die al snel met hen eindigde in een bittere woordenstrijd.Het begon allemaal omdat Tamra zich afvroeg waarom haar vermeende BFF haar gezondheids- en fitnessreis niet met haar deelde.

'Ik wou dat Shannon met me wilde praten,' zei Tamra tegen haar moeder.

'Ik word er eigenlijk gek van. Ze ziet de gezonde levensstijl die we leven. In plaats daarvan ga ik met haar mee om fitnessapparatuur uit te zoeken, en zij huurt een trainer in.'

'We hebben trainers - we hebben er een die naar je huis kan komen als je wilt. Ik wou dat ze me zou vertrouwen.'

'Ik neem veel mee met Shannon,' vervolgde ze.

'Er wordt veel met me gedumpt en me verteld wat er aan de hand is en er is veel negativiteit. Ik leg de telefoon neer en ik ben uitgeput. Ze vraagt ​​nooit: 'Hoe gaat het met Eddie? Wat is er aan de hand?' Ze vraagt ​​het nooit. Het kan haar niet schelen.'

Tamra Judge voor seizoen 13

Shannon is zo gefocust op haar scheidingsregeling en hoe ze weer een gelukkig mens kan worden om verder te gaan met haar leven dat het lijkt alsof ze haar vriendin verwaarloost.

We hebben haar met haar mannelijke trainer gezien over hoe ze wilde dat haar buik 'verder naar binnen ging dan mijn borsten'.

Dit alles was echter slechts een voorbode van het hoofdevenement, dat plaatsvond op een golfbaan voor Shannons verjaardag.

als jij bekijk The Real Housewives of Orange County online , weet je dat de echtgenoot van Emily Simpson, Shane, afging op haar tegenspeler Gina Kirschenheiter en haar vroeg zijn huis te verlaten omdat ze te luidruchtig was tijdens een feestje.

Dat deed Beador denken aan haar tijd met David, en hoe haar huwelijk uit elkaar viel, en ze verspilde geen tijd om de dames vóór het evenement te vertellen hoe ze zich voelde.

Shannon Beador voor seizoen 13

'Toen je het erover had dat hij schreeuwde of zoiets,' ga uit mijn huis 'of wat dan ook, ik zag dat gebeuren in mijn huwelijk', zei ze eerder tegen de dames terwijl Emily er niet was.

'Ik liep op eieren om hem heen omdat hij van streek zou raken als er hard geluid zou zijn als de kinderen probeerden te slapen', vervolgde ze.

In echte reality-tv-mode vonden de opmerkingen hun weg naar Emily, en ze dacht dat haar medesterren haar man 'beledigend' noemden.

'Het maakt me van streek dat Shannon een mening heeft over mijn huwelijk', zei Emily woensdagavond tijdens een biechtstoel.

'Ten eerste, vergelijk die twee niet eens. Je bent gescheiden en je relatie is tumultueus. Mijn man en ik zijn samen en we hebben een geweldig huwelijk. Dus als je die vergelijkingen maakt, word ik kwaad.'

Emily Simpson glimlacht

Emily nam Shannon onder handen tijdens de verjaardagsvieringen.

'Gina en ik hadden een gesprek en ze zei dat je een opmerking maakte die insinueerde dat je bezorgd was om mijn veiligheid of dat er sprake was van misbruik of zoiets', zei ze.

'Leg geen woorden in mijn mond, lieverd', klaagde Shannon in een biechtstoel nadat ze had gezegd dat ze 'dat woord nooit zou gebruiken'.

'Het enige dat je me ooit over David hebt verteld, zijn al die vreselijke dingen,' zei Emily.

'Ik zei dat ik op eieren om hem heen liep omdat hij van streek zou raken als er hard geluid zou zijn als de kinderen probeerden te slapen', antwoordde Shannon.

Kelly Dodd voor seizoen 13

Het leek allemaal in orde, en zelfs Kelly hielp hen het gekibbel te stoppen, maar toen de vete ontbrandde toen de dames stopten voor de lunch.

'Mag ik jullie allemaal een vraag stellen?' vroeg Shannon. 'Wie heeft het woord 'abuse' bij 'Shannon Beador' geplaatst? Omdat ik het nooit heb gezegd.'

Emily keek Gina recht aan.

'Je zei:' Nou, ik denk dat Shannon insinueerde dat ze zich misschien zorgen om je maakte omdat je een gewelddadige relatie had.''

'Dat heb ik nooit gezegd,' vuurde Gina terug.

'Die nacht nadat je wegging, kwam de situatie weer ter sprake. Ik had het gevoel dat ik, als je vriend, je moest vertellen wat er aan de hand was. Wat ik haar vertelde was dat je het gevoel had dat het iets was dat David je zou hebben aangedaan, en dat je je er zorgen over maakte.'

Gina Kirschenheiter voor seizoen 13

Gina zei toen dat Shannon 'haar eigen shit' op Emily aan het projecteren was, en toen kwam Vicki tussenbeide omdat ze wilde weten of Emily loog.

Emily was woedend maar onvermurwbaar dat ze er geen woorden aan toevoegde. Gina en Emily waren slim en wisten dat ze de situatie moesten verlaten.

Shannon zette Tamra in vuur en vlam en zei dat ze de hele zaak ter sprake had gebracht.

'Oh, geef mij niet eens de schuld, Shannon Beador! Je zei wat je zei!' jammerde Tamra.

'Tamra, ik beschuldig je nergens van,' antwoordde Shannon.

'Dat heb je net gedaan,' vuurde Tamra terug. 'Als iemand je man aanvalt, is dat kwetsend!'

Tamra Judge, bikinitop en doorzichtige broek

Voordat we het wisten, was het feestvarken weggelopen en Tamra was geïrriteerd.

'Dit is zo typerend voor Shannon,' vervolgde Tamra. 'Shannon is erg goed in het maken van situaties over haar. Jammer.'

Ja, het lijkt erop dat deze twee echt geen vrienden zijn!

Wat vind je van het laatste grote gevecht?

Klik op de reacties hieronder.

The Real Housewives of Orange County gaat maandag verder op Bravo.