The Real Housewives of Orange County Seizoen 13 Aflevering 1 Samenvatting: het volgende hoofdstuk

De dames van The Real Housewives of Orange County zijn terug en ze zijn klaar voor het volgende hoofdstuk! Seizoen 13 begint met een knaller als de dames onthullen wat ze hebben uitgespookt sinds we ze voor het laatst zagen. Van nieuwe bedrijven tot nieuwe baby's, deze huisvrouwen hebben ons veel in te halen. En natuurlijk zijn ze niet verlegen om te vertellen over het drama dat zich afspeelde terwijl ze weg waren. Dus leun achterover, ontspan en maak je klaar voor een wilde rit.

Wat krijg je als de dames het iets te goed met elkaar kunnen vinden?

Een flauwe show die natuurlijk gevuld is met saaie scènes.

Op The Real Housewives of Orange County Seizoen 13 Aflevering 1 , hebben we enkele maanden later opgehaald. Daarmee bedoelen we maanden nadat de dames hun vriendschappen hadden hersteld en saai werden.

Tamra Judge heeft de molen doorlopen en ze was vastbesloten om het verleden achter zich te laten. Ze moest echter accepteren dat haar man, Eddie, niet zo goed was als hij zou moeten zijn.

Atriale Ftrilling is de naam van zijn mysterieuze ziekte, en als trainer betekende dit dat hij niet de dingen kon doen die hem gelukkig maken. als jij bekijk The Real Housewives of Orange County online , je weet dat Eddie niet iemand is die graag rondzit.

Of hij nu kerels aan het kussen is terwijl zijn vrouw beweert dat alles in orde is, we denken dat het eerlijk is om te zeggen dat deze toestand zijn leven voorgoed zal veranderen.

We maken grapjes over het kerelgedeelte, maar de geruchten lijken niet te verdwijnen, dus we zijn geneigd te geloven dat er iets niet klopt in de relatie.

Tamra-rechter in Culver City

Hoe dan ook, Tamra maakte zich zorgen over de toekomst van Eddie, vooral omdat hij door het minste of geringste ongeschikt kon worden om zo ongeveer alles te doen.

Hij schrok even en zei: 'Ik blijf maar denken aan het sterftecijfer', zegt Tamra tegen haar moeder, vechtend tegen de tranen.

En ik heb zoiets van: 'Wat?' En hij zei: 'Dat is niet hoe ik wil sterven.'

Hij gaat niet dood, antwoordde Tamra's moeder, die duidelijk probeerde haar dochter te troosten die onbedaarlijk huilde. Hoewel de show tot nu toe slechts één van de operaties heeft behandeld, weten we dat er nog vier moeten worden behandeld.

Eddie werd ongeveer drie maanden geleden gediagnosticeerd met boezemfibrilleren, zei ze in de aflevering.

Tamra Rechter Kanker Pic

Hij had gemerkt dat zijn hartslag tot 240, 250, 260 slagen per minuut steeg tijdens het trainen - wat gevaarlijk is. En hij heeft een hartoperatie nodig. Dus ze gaan naar binnen en dichtschroeien een deel van zijn hart.

Hij is een machine, zei ze. En zijn lichaam laat hem op 45-jarige leeftijd in de steek.

Het bizarre van dit alles was dat het paar verhuisde naar een nieuw huis dat nog in aanbouw was voorafgaand aan de operatie. De sleutel tot herstel na een operatie is voldoende bedrust.

Wat Tamra's relatie met Vicki Gunvalson betreft, die was nog steeds op weg naar herstel, maar Eddie stopte met het uitnodigen van Vicki voor het housewarming-feest.

Vicki Gunvalson thuis

Vicki heeft uitgesproken over hoe ze over Eddie denkt, bewerend dat hij homo is en over het algemeen gewoon een sukkel is. Maar dat is allemaal verleden tijd, maar Eddie zei dat Vicki haar excuses zou moeten aanbieden als ze een uitnodiging wil binnenhalen.

Shannon Beador was ver weg van David en ingekrompen tot een huurhuis. Ze worstelde echter met het afdoen van haar trouwring en beweerde dat het niet alleen haar huwelijk vertegenwoordigde, maar ook haar leven met haar kinderen en andere belangrijke levensgebeurtenissen.

Tamra hielp haar beseffen dat ze hem moest uitdoen, en er volgde een hilarische scène toen het paar probeerde de ring eraf te trekken. Ze probeerden zeep, maar besloten uiteindelijk de vinger af te snijden omdat de ring vastzat.

Nee, zo leuk was het niet. Shannon deed de ring weg en beweerde zich 'naakt' te voelen.

Shannon Beador rockt uit

We hoorden ook dat Kelly Dodd was verhuisd naar een appartement met twee slaapkamers en van het leven hield. Eerlijk gezegd is het waarschijnlijk het kleinste huis dat we ooit in de franchise hebben gezien.

Maar Kelly straalde energie uit toen ze sprak over haar leven na het huwelijk. Toen ze Vicki ontmoette, praatten ze over daten, en Kelly was zichtbaar klaar om weer iemand te vinden om van te houden.

Het uur werd afgesloten met het bijwonen van een roping-evenement waarbij de dames hun vertrouwen in elkaar konden vestigen.

Vicki maakte een passief agressieve opmerking over alles wat haar was overkomen, en het leek erop dat Shannon en Tamra haar touw zouden doorsnijden en haar op een gegeven moment van het platform zouden schoppen.

Vicki Gunvalson rode loper foto

Afgezien daarvan was iedereen erg ingetogen, en daar stemmen we deze serie niet op af.

Wat vind je van de première?

Klik op de reacties hieronder!

The Real Housewives of Orange County gaat maandag verder op Bravo.