The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 4 Samenvatting: We hebben nu een nieuwe Puppet Master

Welkom bij mijn samenvatting van The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 4! Deze week zagen we een nieuwe poppenspeler de leiding nemen en de dames een uitstapje maken naar Playboy Mansion. Lees verder voor alle sappige details!

Hoe zijn de dames erin geslaagd om verder te gaan na de laatste grote bust-up?

Met een ander feest natuurlijk.

Cast van echte huisvrouwen

Op The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 4 , merkte Vicki dat ze een leuke nieuwe bondgenoot binnenhaalde in haar zoektocht om haar mede-huisvrouwen te vernietigen, en we zijn helemaal mee.

Toen de aflevering van start ging, waren de dames nog steeds aan het bijkomen van het drama aan het einde van de aflevering van vorige week. Voor het geval je het gemist hebt: Kelly Dodd verscheen op een etentje en de dingen raakten verhit tussen haar en Shannon. Ze noemde Shannon in wezen dik.

Tamra was geschokt dat Kelly zelfs de behoefte voelde om het diner bij te wonen, maar Shannon was heel open over zichzelf als verantwoordelijke voor een deel van het drama.

Hoewel Shannon spijt had van haar daden, was Kelly blij met de dingen die ze zei. Ondanks al haar tekortkomingen zorgt Kelly voor goede tv, en dat is ongeveer alles wat we kunnen vragen in deze show.

Shannon Beador gaat naar de sportschool

Lydia gaf een uitbundig filmthemafeest waar Vicki en Peggy dichter bij elkaar kwamen. Met al het drama met de dames, is het niet ongebruikelijk dat iemand een nieuwe bondgenoot wil.

Vicki heeft bewezen dat ze soms opportunistisch kan zijn en het voelde als een goede zet voor haar om achter Peggy aan te gaan om haar strijd te voeren. Het was.

Vicki was niet verrast toen ze hoorde wat er tijdens het etentje was gebeurd en merkte op dat de huisvrouwen je vriend zouden zijn en zich dan tegen je zouden keren. Dat is een vrij solide beoordeling.

Vicki drong toen aan om meer te weten te komen over de grote kankerangst die Peggy had, en zomaar werden we herinnerd aan de grote kankerzwendel die Vicki een paar jaar geleden volgde.

De ervaren huisvrouw ging vervolgens naar haar biechtstoel om te onthullen dat Peggy dit allemaal privé zou moeten houden. Maar Vicki wilde dat iemand anders aan haar kant stond in haar oorlog met de andere dames, dus ze zal het er maar mee moeten doen.

Peggy Sulahian

Elders ging Kelly op bezoek bij Meghan, en de dames probeerden zich te concentreren op het herstellen van hun relatie, maar het leek duidelijk dat ze nog steeds erg tegen elkaar waren.

De reden? Meghan ondervroeg Kelly over het raken van Bone Town met een andere man, en Kelly was er niet helemaal door geamuseerd. Kelly nam wraak door Meghan te vertellen dat haar man haar bedroog.

Ja, ze zijn nog steeds erg giftig, maar het zorgt voor goede tv, dus wie zijn wij om te oordelen?

Kelly nam toen Vicki mee naar haar vaginale verjongingsafspraak en dacht dat het een goed idee zou zijn om te praten over dingen die in haar werden ingebracht.

Terwijl dit allemaal gaande was, probeerde Tamra wat spanning in haar familie op te lossen. Ze wendde zich tot haar zoon Ryan om wat tranen van vreugde te huilen dat hij goed met haar ex-man kon opschieten.

Tamra Judge Flat Buik Zonnebril Pic

Hij merkte op dat het goed was dat de kerel hard voor hem was, omdat het hem ertoe aanzette om te slagen, of zoiets.

Tamra merkte dat ze deze week veel aan familie dacht, en dat kwam doordat ze was uitgenodigd voor een etentje voor een documentaire over vervreemde familieleden.

Haar vader en broer gingen met haar mee, maar haar moeder hield afstand. We kregen ook de onthulling dat Tamra onlangs Sidney tegen het lijf liep en dat ze een knuffel deelden.

Dus misschien is er hoop voor hen. Tamra's relatie met haar familie is haar hele leven altijd een beetje overal geweest, maar het klinkt alsof de zaken voor de verandering op goede voet staan.

Wat vind je van al het drama voor de dames?

Geluid uit hieronder!