The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 21: Mending Fences

Welkom terug bij The Real Housewives of Orange County! Deze week herstellen de dames hekken na een flinke klapband. De gemoederen zijn nog steeds hoog, maar ze zijn klaar om verder te gaan. Kunnen ze de boel voorgoed oplappen? Het zijn een paar zware weken geweest voor de dames van The Real Housewives of Orange County. Na een enorm gevecht zijn ze eindelijk klaar om te gaan zitten en dingen uit te praten. Maar de gemoederen zijn nog steeds hoog en er is meer voor nodig dan alleen een verontschuldiging om deze puinhoop op te lossen. Kunnen ze de boel voorgoed oplappen?

Het tweede deel van het re√ľniespektakel was gevuld met tonnen gekke momenten voor de grote persoonlijkheden in de show.

Met het nieuws dat de relatie tussen Shannon en David ten einde was, werd het tijd voor de vrouwen om over iets nieuws te praten.Wanneer The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 21 begon, werd het duidelijk dat Shannon een agenda had. Ze dacht dat haar onthulling haar vrij zou krijgen voor haar opmerkingen.

Shannon verspilde geen tijd met het omdraaien van de rollen door te beweren dat Lydia degene was die al het drama probeerde te veroorzaken, en dus was zij een deel van de reden voor al het drama.

Tamra kwam uit de schaduw van twijfel tevoorschijn en beweerde dat Shannon het het hele seizoen moeilijk had en dat de dames haar wat speling moesten geven.

Andy vroeg Shannon of ze het gevoel had dat ze zich bij iemand moest verontschuldigen, en dat deed ze bij Tamra.

Niet iemand om de vrede te bewaren, stemde Peggy in en beweerde dat Shannon haar een verontschuldiging verschuldigd was. Meghan raakte er toen bij betrokken en zei dat ze een verontschuldiging van Peggy moest krijgen.

Peggy Sulahian op Date Night

Peggy zei dat haar zwijgen over Meghan gerechtvaardigd was omdat ze vaker haar mond moest houden. Peggy was uitdagend en verontschuldigde zich niet.

Meghan onthulde toen dat ze zwanger was en het kwartje viel dat haar tijd waarschijnlijk op was in de show. Haar verhaallijn dit seizoen was vreselijk.

Meghan ging toen in de verdediging over haar ruzie met Kelly via sms. Meghan zei dat haar berichten niet kwaadaardig waren, maar Kelly was degene die de onruststoker was.

Kelly moest toen naar beneden reiken en haar kaak van de vloer oppakken omdat ze dacht dat al het gekibbel voorbij was. Kelly werd er toen van beschuldigd beschadigd te zijn, en toen besloot ze haar mond te houden.

Kelly Dodd is heet

We kwamen er toen achter dat iemand Vicki NyQuil had gegeven nadat Kelly haar Xanax had gegeven in IJsland en dat veroorzaakte haar medische problemen. De rest van de vrouwen gaf toe dronken te zijn geweest tijdens de reis.

Peggy zei dat iedereen haar uitlachte en dat ze niet onder de indruk was. Het culmineerde in een andere schreeuwwedstrijd die moeilijk bij te houden was.

Deze vrouwen moeten grip krijgen en stoppen met ruzie maken over niets.

De verbroken vriendschap tussen Tamra en Vicki kwam op de voorgrond en Tamra had het gevoel dat Vicki haar huwelijk probeerde te vernietigen. Beide vrouwen beschuldigden elkaar ervan geruchten te verspreiden.

Tamra-rechter in Culver City

Tamra gaf toe dat Vicki Brooks verkoos boven haar omdat zij degene was die het haar vriendin vertelde, maar ze leek er geen aandacht aan te schenken. Tamra was open over het feit dat ze gescheiden was van Vicki vanwege de aanhoudende geruchten dat Eddie homo is.

Als Vicki homofoob wordt genoemd, is ze klaar. Ze sprong uit haar stoel en schreeuwde dat ze klaar was met de hele show. Uiteindelijk verontschuldigde Vicki zich en zwoer ze te zwijgen over het Eddie-gedoe.

Tamra zei dat ze zou zwijgen over het hele Brooks-gedoe als Bicki stopt met praten over Eddie. Hoe lang zal deze eenheid duren?

Geluid uit hieronder.