The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 2 Samenvatting: Lydia Stirs The Pot

Het was weer een explosieve aflevering van The Real Housewives of Orange County gisteravond! Lydia McLaughlin was terug en ze verspilde geen tijd met het aanwakkeren van drama. Ze begon het voor het eerst met Vicki Gunvalson en beschuldigde haar ervan twee gezichten te hebben. Toen richtte ze haar zinnen op Tamra Judge en begon het gerucht dat Tamra's echtgenoot Eddie haar bedriegt. Onnodig te zeggen dat het tv was die je gezien moest hebben!

De dames waren klaar om te feesten, maar dat betekende niet dat ze hun drama op een laag pitje zetten.

Tamra plande een verjaardagsfeest op The Real Housewives of Orange County Seizoen 12 Aflevering 2 , en ze benadrukte wie ze moest uitnodigen.Toen de aflevering van start ging, liet Shannon haar oude feng shui-adviseur haar nieuwe huis inspecteren. Ja, we zijn jaloers omdat de adviseur een giller was.

Ze wilde er zeker van zijn dat het huis van Shannon in orde was, en een deel daarvan was het afvuren van gekke zinnen, en het enige dat Shannon kon doen was toekijken.

Elders maakte Linda, de officemanager van Vicki, kennis met kijkers en net als de adviseur van Shannon zorgde ze voor de broodnodige lach in de show.

Omdat Vicki's bedrijf blijkbaar solide zaken deed, was ze dit seizoen bezig met het upgraden van kantoren, en daar maakte ze zich zorgen over. Vicki was haar gebruikelijke nukkige zelf en maakte zich druk.

Vicki Gunvalson rode loper foto

Linda kent Vicki echter maar al te goed en slaagde erin haar te kalmeren zonder een grote confrontatie. Vicki merkte toen op dat Shannon dezelfde feng shui-adviseur had gebruikt die ze van plan was te gebruiken.

Ja, het wordt afgekeurd om dezelfde te gebruiken, dus laten we zeggen dat Vicki daar niet eens heen gaat en een alternatief moet vinden.

Na weer een wegwerpscène waarin Meghan de liefhebbende moeder was, schakelden we over naar Lydia die samen met haar man een nieuw tijdschrift was begonnen.

Het heet Nobleman, en het gaat over hoe het is om vandaag een heer in de wereld te zijn.

Eh, goed dan.

Lydia McLaughlin Instagram-foto

Lydia's echtgenoot zei haar toen dat ze Peggy niet moest knuffelen omdat ze onlangs een dubbele borstamputatie had ondergaan. Toen ze Peggy echter ontmoette, ging Lydia recht op de halsader af.

Ze zeiden dat ik je niet mocht omhelzen, onthulde ze aan Peggy. Gezien het feit dat Lydia degene was die het gesprek op gang had gebracht, was het ontmoedigend om te merken dat ze geïrriteerd was door Peggy omdat ze over haar ziekte sprak.

We zijn toen verhuisd naar Tamra's verjaardagsfeestje voor haar kleindochter. Vicki kwam niet op de gastenlijst, maar haar dochter Breanna wel. Tamra had Breanna ontvolgd op sociale media na haar ruzie met Vicki.

Tamra Judge Flat Buik Zonnebril Pic

Dus de dingen waren behoorlijk lastig. Breanna ging vroegtijdig weg omdat ze het gevoel had dat al het drama niet nodig was.

Het werd spannend toen Lydia Tamra en Shannon neerzette om hen te laten weten dat ze tijdens de lunch met Vicki had gepraat en voelde dat ze nog steeds vrienden konden zijn.

Bovendien zei Lydia dat ze zich op dezelfde manier gedroegen als bijna [Vicki] handelde.

Shannon flipte en Lydia beschuldigde haar ervan vijandig te zijn, en dat viel niet in goede aarde. Shannon was van streek omdat het feest werd verpest ten koste van haar relatie met Vicki.

Shannon Beador lacht

Dat is een einde aan al het drama, en iets zegt ons dat het nog maar net is begonnen.

Wat vind je er allemaal van?

Geluid uit hieronder!