The Real Housewives of Orange County Seizoen 11 Aflevering 6 Samenvatting: Frenemy of the State

Het 11e seizoen van RHOC is aan het opwarmen en aflevering 6 was geen uitzondering! De dames hebben nog steeds ruzie met Vicki Gunvalson na het explosieve gevecht van vorige week, en de dingen worden alleen maar intenser wanneer Tamra Judge haar confronteert met het gerucht dat ze begon over Tamra's echtgenoot, Eddie. Elders blijft Kelly Dodd botsen met de nieuwe huisvrouw Meghan King Edmonds, en de twee hebben een grote uitbarsting tijdens een wijnproeverij.

Waren de vrouwen in staat om verder te gaan van het mislukte feest van Shannon The Real Housewives of Orange County Seizoen 11 Aflevering 6 Maandag?

Laten we zeggen dat sommige dingen makkelijker gezegd zijn dan gedaan.als jij bekijk The Real Housewives of Orange County online , je weet dat de lieftallige dames het moeilijk hebben om van bijna alles weg te gaan.

Nou, The Real Housewives of Orange County Seizoen 11 Aflevering 6 bleek meer regel dan uitzondering, tot verbazing van niemand.

Niemand.

Het is duidelijk dat elke aflevering begint met een herhaling van wat er de afgelopen week is gebeurd, zowel om de tijd te doden als omdat ze gewoon van roddelen houden.

In dit geval was het waarschijnlijk de moeite waard, gezien het dronken feestgevecht in de vorige aflevering, dus niemand kan de show van opvulling beschuldigen.

Kelly Dodd en Shannon Beador ontmoetten elkaar om het incident op te lossen en te kijken of ze het konden loslaten na alles wat ze hadden meegemaakt.

Vonnis?

'Je moet gewoon de grotere persoon zijn en het gewoon loslaten', kreeg Kelly te horen van haar moeder Bobbi, die er simpelweg aan toevoegde: 'Probeer aardig te zijn.'

'Mensen reageren meer op vriendelijkheid dan op mensen die negatief en gemeen zijn. Misschien moet je Shannon gewoon een kans geven.'

'Misschien moet je haar gewoon leren kennen,' spoorde ze haar wankelende dochter aan. 'Je moet vergeven om te vergeten, dus daar ga je.'

Daar ga je.

Kelly volgde uiteindelijk het advies van haar moeder op om hartelijk te zijn en verder te gaan, maar niet voordat ze heen en weer ging over de vraag of ze al dan niet in de val was gelokt.

(Ze was bakken.)

Hoe dan ook, Meghan King Edmonds ging door met IVF en echtgenoot Jimmy bleef geïrriteerd dat hij er zelfs maar over moest praten.

Serieus, de man kan niet minder geïnteresseerd zijn in wat ze haar lichaam heeft aangedaan om zijn baby te krijgen. Het is een beetje bizar, niet?

Ze ging met Heather Dubrow naar Washington, D.C. en sprak over kanker, terwijl Tamra Judge oefende voor haar aanstaande wedstrijd.

Vicki Gunvalson kreeg naar Vicki-normen een milde paniekaanval nadat haar kleinzoon zichzelf opsloot in de auto, maar verder was ze geweldig.

Werkelijk.

de O.G. van de O.C. dacht zelfs na over haar breuk met Brooks Ayers door te zeggen dat het een zegen was - niet in vermomming, alleen een zegen.

'Het beste aan het beëindigen van onze relatie tussen Brooks en mij is dat ik mijn dochter voor 100 procent terug heb', zei Vicki in een bekentenis voor de camera van Bravo.

'Als ik bij Brooks was gebleven, zou Briana nooit meer terug zijn gegaan naar de OC. Nu hij weg is, heb ik mijn familie terug. Godzijdank!'

#gezegend.