The Real Housewives of Orange County Seizoen 10 Aflevering 5 Samenvatting: Game Changer

Welkom terug bij de echte huisvrouwen van Orange County! Deze week zagen we een grote verschuiving in de dynamiek van de dames omdat ze allemaal doorgingen met de nasleep van de explosieve reünie van vorig seizoen. In de aflevering, getiteld 'Game Changer', zagen we hoe Vicki Gunvalson en Tamra Judge hun gebroken vriendschap begonnen te herstellen, terwijl Shannon Beador bleef worstelen met haar gewichtsproblemen. We zagen ook dat Kelly Dodd haar plaats als de nieuwe 'bijenkoningin' van de groep verstevigde nadat ze met succes een complot had georkestreerd om haar vijand, Lauri Peterson, neer te halen. Het was een wilde rit van start tot finish, en we zijn hier om je alle hoogtepunten te geven!

Gisteravond gedaan The Real Housewives of Orange County Seizoen 10 Aflevering 5 , met de dramatische titel 'Game Changer', zijn facturering waarmaken?

Ik heb bijna elke aflevering van elk gezien Echte huisvrouwen franchise. In de loop van honderden afleveringen heb ik verschillende emoties gevoeld. Maar meestal komen ze neer op woede, ontzag en schaamte.Echter, in de aflevering van vanavond van De echte huisvrouwen van Orange County Ik voelde een emotie die zelden wordt opgeroepen tijdens de huisvrouwen: verdriet.

Tijdens een bunco-wedstrijd in het huis van Shannon ontving Vicki het verwoestende nieuws dat haar moeder was overleden.

Het overlijden van haar moeder kwam als een enorme schok. Terwijl ze huilde, zei Vicki herhaaldelijk dat ze die ochtend net haar moeder aan de telefoon had gehad en dat ze geen tekenen van ziekte vertoonde.

Maar haar broer Billy vond haar later op de avond dood bij haar thuis. Terwijl ik met Vicki aan de telefoon sprak, zei hij in tranen: ik probeerde haar door elkaar te schudden om haar wakker te maken, maar ze werd niet wakker.

Zeker, de dood van haar moeder was triest. Maar het was Vicki's reactie die het meest hartverscheurend was.

Wie gaat zich zorgen maken om mij? Vicki bleef vragen.

Vicki heeft geworsteld met de meeste van haar romantische relaties. En haar relatie met haar dochter heeft eronder geleden sinds Vicki met Brooks begon te daten.

De enige echte en duurzame relatie die Vicki had, was met haar moeder. Door te vragen wie zich zorgen om haar gaat maken, liet Vicki zien dat ze zich diep van binnen onbemind voelt. De enige persoon van wie ze dacht dat ze van haar hield, stierf.

Het was een vreselijk triest tafereel om te zien. En het is moeilijk om te beslissen wat erger is: dat Vicki's moeder is overleden of dat ze zich echt onbemind voelt.

De vriendschappen van de dames zijn meestal gebaseerd op vechten. Maar ze waren eigenlijk in staat om het samen te brengen voor Vicki.

Deze groep is niet perfect, zei Heather. Maar als puntje bij paaltje komt, zijn we vrienden.

Misschien pauzeerden alle dames voor het eerst in de geschiedenis van de huisvrouwen en gedroegen zich als echte vrienden. Maar de dames waren natuurlijk geen vriendinnen geheel aflevering.

Voor de dramatische wending van de aflevering zetten Shannon en Meghan hun voortdurende strijd voort.

Shannon deed haar best om het op te lossen met Meghan. Ze belde Meghan en nodigde haar uit om bunco te spelen met de rest van de castleden.

Meghan, die aarzelde om te gaan, vertelde Shannon dat ze zal moeten bewijzen dat ze bereid is een betere vriendschap op te bouwen. Dat vloog niet goed met Shannon. Niet eens een klein beetje.

Shannon zei: ik hoef mezelf niet te bewijzen aan een 30-jarige.

Haar vernederende verklaring dat ze Meghan niets hoeft te bewijzen, bewijst één ding: Shannon heeft een slechte houding.

Leeftijd is niets anders dan een getal.

Het maakt niet uit hoe oud Meghan is, ze moet haar met respect behandelen. En soms betekent het oplossen van een conflict dat je moet bewijzen dat je je anders kunt gedragen, ondanks de complicaties en demografie van de situatie.

De overtuiging dat ze geen gepast gedrag hoeft te vertonen omdat Meghan jonger is, suggereert alleen maar dat Shannon gelooft dat Meghan onder haar staat.

Nou, numeriek gezien is ze dat. Dat is het zo'n beetje.

Shannon ziet zichzelf vaak als heiliger dan jij. Toch doet ze er alles aan om zichzelf er normaal uit te laten zien.

Weet je nog dat ze zei dat ze naar de dollar keek terwijl ze duizenden dollars aan kerstdecor liet zien?

Of zelfs in de aflevering van vanavond toen ze haar huishoudster vroeg om haar te helpen eten te maken voor het bunco-feest, maar beweerde dat ze dol is op koken voor haar gasten?

Shannon is verre van normaal, en haar houding ten opzichte van Meghan bewijst dat ze ziet dat ze superieur is terwijl ze probeert eruit te zien als de goede man.

Het enige waardoor Shannon op de rest van ons lijkt, is haar bereidheid om aan haar huwelijk te werken.

De echtgenoot van Shannon had een affaire met een andere vrouw die eindigde in een tijdelijke scheiding.

Het stel besloot aan hun relatie te werken. Hoewel Shannon de beproeving nog steeds doorstaat, gaat hij standvastig om met de situatie.

David heeft me in zijn eentje talloze keren verteld dat wanneer en als hij haar weer tegenkomt, hij zal blijven lopen, dat hij niet met haar zal praten, zei ze. Ze vervolgde dat ze ervoor koos hem te geloven.

Davids grootste angst is dat ik de affaire niet te boven kom, voegde ze eraan toe. Als David ooit weer contact probeert te maken met zijn affaire, loop ik de deur uit en kijk ik nooit meer achterom.

In een tijd waarin echtscheiding wordt gebruikt als de gemakkelijke uitweg, is het bewonderenswaardig dat Shannon bereid is te werken voor haar huwelijk. Het is ook goed om te zien dat een vrouw de grenzen aangeeft en haar grenzen kent.

Haar gevoel van keuzevrijheid is een verlossende kwaliteit.

Heather is misschien het dichtst bij normaal in de show. Natuurlijk, haar leven is verre van dat van de gemiddelde Amerikaan. Maar zij zal de eerste zijn om dat toe te geven.

Bovendien uit ze dezelfde zorgen over het moederschap en het gezin als de meeste vrouwen. Ze zei bijvoorbeeld: 'Het is frustrerend om alles voor iedereen te moeten zijn.

Door haar bereidheid om haar voorrecht toe te geven en haar worsteling met het moederschap, wordt ze snel het meest herkenbare castlid.

Meghan stemde er uiteindelijk mee in om naar het feest van Shannon te gaan, maar alleen omdat ze er slecht uit zou zien als ze niet zou gaan. Wat Meghan er echter echt slecht uit laat zien, is haar man, honkballegende Jim Edmonds.

Jim is op zijn best onoplettend en vrouwonvriendelijk. Hij lijkt het leuk te vinden om algemene uitspraken over vrouwen te doen.

Zo baalde hij vanavond dat hij een la moest opruimen, dus merkte hij op dat er te veel vrouwtjes zijn die niets weggooien.

Toch weigerde hij Meghan te helpen verhuizen. Dus hij verwacht dat ze al het werk doet en klaagt dat ze het niet op zijn manier doet.

Meghan probeerde haar man te verdedigen. Er zijn nooit complimenten als mensen verhuizen, zei ze. Het is echter moeilijk te geloven dat Jim zelfs een compliment zou uitdelen als ze niet bewegen.

Ik kan iets bedenken dat ze tijdens de verhuizing zou kunnen weggooien.

De aflevering van vanavond had niet het reguliere drama dat we gewend zijn te zien RHOC . Shannon en Meghan hadden ruzie. Maar het werd naar de zijlijn geduwd met het verwoestende nieuws van Vicki.

Natuurlijk, we houden van het drama. Maar we vinden het vreselijk voor Vicki. Hopelijk brengt volgende week het minder serieuze, ouderwetse drama terug dat we gewend zijn te zien RHOC .

Volg de link naar bekijk The Real Housewives of Orange County online om de aflevering volledig te zien op TV Fanatic, en druk op de reacties!