The Real Housewives of Orange County Seizoen 10 Aflevering 15 Samenvatting: This is Kind of Nuts

Welkom terug bij The Real Housewives of Orange County! De aflevering van deze week was een beetje gek, maar daar komen we later op terug. Laten we eerst eens kijken wat de dames de laatste tijd hebben uitgespookt. Heather is druk bezig geweest met het plannen van haar aanstaande reis naar Mexico met haar man en kinderen. Ze heeft ook gewerkt aan een nieuwe lijn fitnesskleding genaamd 'Heather Dubrow's World'. Shannon is druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de quinceañera van haar dochter. Ze heeft ook tijd doorgebracht met haar nieuwe vriend, die ze onlangs online heeft ontmoet. Tamra is druk bezig geweest met het afronden van haar scheiding van ex-man Simon. Ze heeft ook tijd doorgebracht met haar nieuwe vriend, Eddie. Vicki is druk bezig geweest met het omgaan met de gevolgen van haar recente kankerangst. Ze heeft ook tijd doorgebracht met haar nieuwe vriend, Steve Lodge. En tot slot hebben we Kelly, die druk bezig is geweest met het werken aan haar huwelijk met Michael nadat hij haar vorig jaar bedroog.

The Real Housewives of Orange County Seizoen 10 Aflevering 15 zag Brooks en Meghan het hebben over zijn verleden - en haar interesse erin.

Wederom was het feest The Real Housewives of Orange County Seizoen 10 Aflevering 15 , maar niet iedereen was in feeststemming.Het hele debat over Brooks Ayers die kanker veinsde - eerst beweerd door een paranormaal begaafde en later door Meghan King Edmonds - heeft het seizoen een schaduw geworpen.

Is de controversiële vriend van Vicki Gunvalson echt oneerlijk over de ziekte, of verdoezelt hij sommige details van zijn stadium 3-diagnose van kanker?

Edmonds heeft 'het internet afgezocht' naar aanwijzingen over de toestand van Ayers, en ging zelfs verder dan dat in een echt schaamteloze zet.

Ze belde zijn dokterspraktijk alsof ze een patiënt was en sms'te vervolgens een van zijn exen om zijn eerdere verklaringen te bevestigen.

Ja. Best verbazingwekkend.

Het kwam allemaal tot een hoogtepunt op het feest van Shannon Beador, waar Gunvalson en Ayers het opnemen tegen Meghan en haar man, Jim Edmonds.

'Het is nogal gek', zei Brooks over de speculatie en motivatie van zijn collega-castleden om iets te 'onderzoeken' waar ze niets vanaf weten.

Daar heeft hij het niet mis.

Brooks voegde eraan toe dat hij de motivatie niet kan begrijpen van een persoon die hij amper kent - en die geen oprechte interesse heeft in zijn welzijn - om dit te doen.

Nogmaals ... niet verkeerd.

Het feit dat Vicki Gunvalson en Brooks uit elkaar gingen net voordat deze verhaallijn werd uitgezonden, is zeker interessant als terzijde als we dit allemaal samenvoegen.

Toch was het Edmonds die er deze avond wanhopig en zelfs een beetje duister uitzag, niet de man die ze van plan was te schilderen als een dubbelhartige leugenaar.

Gunvalson peinsde of ze een straatverbod zou krijgen, maar Meghan gaf niet toe en hamerde in plaats daarvan op de 'discrepanties' in het verhaal van Ayers.

Haar 'bewijs' was een lijst met merkwaardige details die soms verwarrend waren, maar niet noodzakelijkerwijs belastend in de manier waarop ze ze liet klinken.

'Ik ben je geen uitleg verschuldigd,' zei Brooks, herhalend dat dit alles zijn persoonlijke grenzen overschreed (en dat ze eigenlijk niets had).

Meghan zei toen verbazingwekkend dat zijn gedrag haar 'enorme zorgen baart' en 'ik zal vragen blijven stellen over kanker totdat er een remedie is'.

Wat. De. F--k.

Mevrouw Edmonds probeerde toen een beetje af te wijken door Tamra Barney te vertellen dat Brooks haar geloofwaardigheid in twijfel had getrokken, wat een nieuwe vete veroorzaakte.

Uiteindelijk moest Jim Edmonds tussenbeide komen: 'Je moet stoppen. Je moet stoppen,' zei hij tegen zijn vrouw, en het valt nog te bezien of ze dat snel zal doen.

Klik hierboven of hier om bekijk The Real Housewives of Orange County online om dit alles van begin tot eind te zien spelen. We kunnen het geen recht doen.