The Real Housewives of Orange County Reunion wordt lelijk als Briana en Brooks ruzie maken over misbruik

De reünie van Real Housewives of Orange County werd lelijk als Briana, betoogde Brooks over misbruik. Dit is niet de eerste keer dat de twee hoofden stoten, maar deze keer werd het fysiek. Briana beschuldigde Brooks ervan beledigend te zijn en hij ontkende het, maar ze had teksten en foto's om haar beweringen te staven. De twee gingen heen en weer totdat Briana uiteindelijk wegliep. Het was een verhitte discussie die volgende week zeker zal doorgaan in de laatste aflevering van het seizoen.

Deel drie van de reüniespecial The Real Housewives of Orange County nam gisteravond een serieuze en akelige wending toen Briana Brooks beschuldigde van misbruik.

Vroeg en vaak in de laatste aflevering van de reünie van The Real Housewives of Orange County, kwam het gesprek op de vriend van Vicki Gunvalson.Dat is Brooks Ayers, de man die NIEMAND aardig lijkt te vinden.

Om een ​​goede reden, als wat Vicki's dochter Briana over hem zei waar is. Briana en echtgenoot Ryan weigeren, zoals fans weten, om zelfs maar bij hem in de buurt te zijn.

Dit heeft Vicki vaak gespannen gemaakt en heeft geresulteerd in aanhoudende spanning - die gisteravond uiteindelijk overkookte toen Briana LOSDE op Brooks:

'Hij heeft een aantal dingen gedaan die erg schokkend en buitengewoon respectloos zijn. En hij heeft bewezen dat hij iemand is die ik niet vertrouw in de buurt van mijn familie.'

Briana drong er toen bij haar moeder op aan om 'het patroon te doorbreken' van door mannen geduwd te worden en zei: 'Het zou een eenmalig iets moeten zijn. Knip het draad; doei.'

Toen collega-castlid Heather Dubrow vroeg of het 'gebrek aan respect' 'fysiek' is, antwoordde een gespannen Vicki: 'Nee, het is nooit fysiek geweest.'

Briana's gezichtsuitdrukking zegt iets anders, waardoor Vicki haar stem verheft om vol te houden: 'Het is nooit fysiek geweest. Nooit heeft hij me aangeraakt. Ooit.'

Briana noemde Brooks Ayers toen 'griezelig' en beweerde dat 'hij met me sprak over zijn penismaat', waarna Vicki opstond en de set afstormde.

Ze keerde kort daarna terug, samen met Brooks.

Brooks verontschuldigde zich bij Briana voor het voortzetten van een relatie met Vicki terwijl ze nog getrouwd was, en gaf toe dat hij dingen had gezegd waarvan hij wenste dat hij ze terug kon nemen.

Maar Briana raakte verhit en begon f-bommen op Brooks te laten vallen toen hij ontkende dat hij haar man had gezegd Briana te gaan slaan 'om haar in het gareel te krijgen'.

Briana voegde er verbazingwekkend aan toe dat het gesprek is opgenomen.

'Weet je dat ik als kind fysiek ben mishandeld?' vraagt ​​Brianna. 'Je zegt tegen mijn man dat hij me moet gaan slaan? Ik heb de opname waarschijnlijk een miljoen keer gehoord.'

'Ik luisterde daar keer op keer naar, en opnieuw, en f***ing opnieuw.'

De reputatie van Ayers brengt haar verhaal niet bepaald in diskrediet.

De man is er ook van beschuldigd Vicki Gunvalson (hierboven) te hebben bedreigd en in het recente verleden een complot te hebben beraamd om een ​​van hun zakenpartners te VERMODEN.

Brooks zei dat de beledigende opmerkingen 'uit hun verband' zijn gehaald en Vicki verliet het podium weer, samen met Lydia McLaughlin, die in tranen de set verliet.

Briana concludeert: 'Ik sta niet voor misbruik.'