The Real Housewives of New York Seizoen 9 Aflevering 15 Samenvatting: Oil and Vinegar

Welkom terug bij The Real Housewives of New York! De aflevering van deze week was zoals altijd vol drama. De dames vervolgden hun reis naar de Hamptons en het werd een beetje spannend tussen Bethenny en Dorinda. We zagen ook dat Sonja het goed probeerde te maken met haar dochter Quincy. En Ramona bleef haar nieuwe man, Harry, achtervolgen. Zoals altijd hebben we alle hoogtepunten uit de aflevering voor je. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de show!

Is het Ramona gelukt om weer in goede gratie te komen bij Bethenny?

Dat was haar plan in seizoen 9, aflevering 15 van The Real Housewives of New York, toen duidelijk werd dat er voorwaarden verbonden waren aan haar uitnodiging voor Mexico.Toen de aflevering van start ging, vertelde Ramona tegen Luann dat ze contact had opgenomen met Bethenny toen ze hoorde wat er met Jason Hoppy was gebeurd. Ja, die d-bag die niet wil zwijgen over de ster.

Ramona leek een beetje boos dat Bethenny haar nog steeds wegduwde, want ze heeft alles geprobeerd om het goed te maken met haar voormalige vriend.

Enige tijd later ontmoetten de dames elkaar voor een steakdiner, en Bethenny begon met het negeren van Ramona's bestaan.

Ramona Singer in het zwart

Luann probeerde Bethenny zover te krijgen dat ze Ramona gewoon uitnodigde voor de reis, omdat het de groep verder zou verdelen als ze dat niet deed.

Bethenny stelde zich open voor Ramona en noemde haar eigenlijk een slang.

Ik voel me erg ongemakkelijk door de manier waarop je me een tijdje hebt behandeld, en ik weet niet hoe ik verder moet, zei Bethenny.

Ramona was niet van plan haar naam door het slijk te laten halen en scandeerde dat Bethenny 'negatieve dingen' zei.

'Zeg niet dat je juffrouw Perfect bent omdat je ook lelijke dingen hebt gezegd,' klapte Ramona terug.

Bethenny Frankel schittert op Gala

Ramona raakte al snel in een emotionele tirade en wierp tegen dat haar leven net zo slecht was.

Probeer niet eens jouw leven met het mijne te vergelijken! ze riep. Heb meer respect voor mij en meer sympathie!

Bethenny zei toen dat ze niet wilde dat Ramona op Mexico-reis ging, maar Ramona wierp tegen dat het een groepsreis is, dus ze zal wel aanwezig zijn.

Ja, zeg jij het haar, Ramona!

Ja, we hadden ruzie, zo is het leven, zei Ramona. Ik heb geen negatieve energie nodig en ik geef in zekere zin om je, maar je houdt er gewoon niet van om verzorgd te worden.

Bethenny Frankel in het groen

Bethenny voelde toen de behoefte om alle gekke dingen die ze over elkaar zeggen de schuld te geven van hun gespannen relatie.

Dus sloten ze een pact om het te zippen, maar Bethenny onthulde in een biechtstoel dat het onzin was.

Ondertussen wilde Tinsley weer meedoen aan het daten, dus regelde Carole een blind date met een vriend voor haar.

Het was een dubbele date, waardoor Carole goed kon zien hoe Tinsley onder druk reageert. De datum was echter een enorme mislukking.

Tinsley beweerde dat ze zichzelf voelt als ze dronken is, en onthulde zelfs dat ze nog steeds haar originele trouwring draagt.

Tinsley Mortimer-foto

Zoals, wat voor een frisse hel was dat? Probeerde ze de man af te schrikken? Waarom praten over eerdere relaties op een eerste date?

Het leek allemaal een beetje te bizar om serieus te nemen, maar we hebben één ding geleerd: Tinsley zal voor het leven vrijgezel zijn.

Wat vind je van al het drama?

Geluid uit hieronder!