The Real Housewives of New York Seizoen 9 Aflevering 13 Samenvatting: Dorinda Goes Ham

Op Luann In de aflevering van The Real Housewives of New York van deze week gaat Dorinda op Luann af nadat ze haar op een leugen heeft betrapt. Het is een totale meltdown moment en je wilt het niet missen!

Er is iets met de dames dit seizoen in The Real Housewives of New York City waardoor we voorgoed uit de show willen stappen.

Zodra ze vriendschappen sluiten, keren ze zich tegen iemand anders in hun kliek, en het wordt vermoeiend.Toen de aflevering van start ging, ontmoette Bethenny de dames voor de lunch in de Bronx. Ramona was natuurlijk niet uitgenodigd. Zij en Bethenny zijn al weken op pad.

Het grote gespreksonderwerp was Sonja's kortstondige zakelijke onderneming. De dames zagen er tegen op, maar Sonja was er vast van overtuigd dat Ramona en Dorinda wilden investeren.

Dorinda Medley foto

Dorinda ontkende elke associatie met het mislukte merk en Sonja besloot haar telefoon te doorzoeken om een ​​sms van Dorinda's vriend te vinden die blijkbaar zou bewijzen dat haar woord waar was.

Dorinda blijft boos worden op haar vriendin, en de andere dames leken het grappig te vinden omdat Dorinda erg dronken was. Dorinda maakte toen een raar handgebaar dat waarschijnlijk betekende dat ze Sonja wilde snijden.

Bij een andere lunchafspraak was Luann degene die boos werd op de dames omdat ze Sonja's grappen niet leuk vond. Het begon allemaal met Sonja die zei dat zij en Luann met dezelfde man sliepen.

Het liep allemaal uit op chaos, waarbij Luann zei dat haar vriendin gewoon geen grappig persoon is en haar mond zou moeten houden.

Later werd het nog intenser toen Ramona werd uitgenodigd in Vermont en, nou ja, Bethenny was er boos over.

Ramona Singer in het zwart

Toen ze aankwamen, realiseerde Ramona zich dat ze haar bagage op het vliegveld had achtergelaten en vroeg of ze een uber kon sturen om de verloren bagage op te halen.

De dames kibbelden toen over Dorinda die een grotere slaapkamer had gestolen in plaats van een kleinere omdat ze zichzelf wilde zijn.

Tijdens de reis voelde Tinsley zich nog steeds in de put vanwege haar leven. Ze had nachtmerries over haar eerdere gewelddadige relatie en merkte dat ze zich afvroeg of ze weer liefde zou vinden.

Bethenny vroeg zich af of Tinsley liever met een joodse man zou daten dan haar gebruikelijke type, en het zette Tinsley er lang en diep over na.

Tijdens het eten barstte Tinsley in tranen uit omdat ze beweerde dat ze oud was en niet eens kinderen had. 41 zijn is zwaar, jongens.

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

Het werd een enorme ruzie toen Bethenny tegen Tinsley zei dat ze haar moest googelen, en ze zou ontdekken dat niet iedereen een perfect leven had.

Het was zielig, maar de dames moeten ophouden te zeggen dat hun drama erger is dan het andere. Het is een wanhopige truc voor meer tijd op het scherm.

Wat vind je van al het drama?

Geluid uit hieronder!