The Real Housewives of New York Seizoen 10 Aflevering 4 Samenvatting: Oorlog en POS

. Welkom terug bij de Real Housewives of New York! De aflevering van deze week was doozy, vol drama, achterbaksheid en meer. Laten we erin duiken, zullen we? De aflevering begon met de dames die nog in de Hamptons waren, waar ze op vakantie waren geweest. Ze waren zich allemaal aan het klaarmaken voor een groot feest die avond, maar de spanningen liepen al hoog op. Ramona en Dorinda kregen ruzie over iets kleins en het escaleerde snel. De twee begonnen vreselijke beledigingen tegen elkaar uit te wisselen totdat Dorinda er uiteindelijk genoeg van had en wegstormde. Het feest zelf was net zo dramatisch als het gevecht. Sonja werd extreem dronken en zette zichzelf voor gek, terwijl Ramona Dorinda bleef stoten. Het kwam tot een hoogtepunt toen Dorinda Ramona ervan beschuldigde een 'poser' te zijn en Ramona reageerde door een drankje in haar gezicht te gooien. Het was absoluut chaotisch! De volgende dag probeerden de dames te achterhalen wat er de avond ervoor was gebeurd terwijl ze herstelden van hun katers. De gemoederen laaiden nog steeds op, maar uiteindelijk maakten ze het goed en besloten ze verder te gaan met het hele incident. Dat was alles voor de samenvatting van deze week! Stem af op volgende week voor meer drama, achterbaksheid en plezier op de Real Housewives of New York!

Hoe volg je een grote bust-up op The Real Housewives of New York op?

Met een andere natuurlijk.The Real Housewives of New York Seizoen 10 Aflevering 4 vond plaats in de onmiddellijke nasleep van de ruzie van Dorinda Medley en Sonja Morgan, en jongen, het bracht het drama.

Ramona Singer wilde dat iedereen het schijnbare feest bijwoonde dat ze voor Carole Radziwill gaf, en dat gold ook voor Sonja.

Zeg dat het je spijt. Zeg dat het je spijt omdat ik wil dat ze naar mijn feestje komt, jammerde Ramona tegen Sonja.

Toen we daadwerkelijk bij het etentje kwamen, verspilde Bethenny geen tijd met het bekritiseren van de mode aan het einde en haar vriend, Dennis, kwam niet van de haak.

Zijn trui was afschuwelijk en niet iets wat je zou verwachten van een modieuze man van een bepaalde leeftijd.

Bethenny Frankel in een witte jas

Het etentje was in volle gang en Luann begon met Dennis te kletsen en vertelde hoe ze elkaar van oudsher kennen.

'Je weet hoe we elkaar hebben ontmoet, of je denkt tenminste dat je dat weet,' zei Bethenny met een serieuze blik op haar gezicht.

LuAnn realiseerde zich dat het de man was met wie Bethenny haar ervan beschuldigde een paar jaar geleden een affaire te hebben gehad.

Dit is hem, zei Bethenny. Dit is de man.

Luann keek geschokt, maar leek geen zin te hebben in verdere communicatie met hen ... totdat Bethenny haar vroeg om haar excuses aan te bieden.

Luann de Lesseps-houdingen

Luann deed dat, en dat was dat ... tot de re√ľnie.

Dorinda nam het toen op zich om als een gemene meid over te komen. Sonja ging maar door over daten met Rocco, maar Dorinda dacht daar anders over en zei het.

Leugenaar, leugenaar, ho in brand, schreeuwde Dorinda, voordat Sonja beweerde dat ze niet loog.

O ja? Je liegt wel! schreeuwde Tinsley alsof ze uit een slaap was gewekt, alleen maar om wat harde woorden aan haar voormalige kamergenoot uit te delen.

Sonja bleef uitdagend en schreeuwde dat Tinsley nooit had betaald voor de cadeaubon die ze haar had gegeven voor een verblijf bij haar thuis.

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

Nou, laat me je dan gewoon een cheque uitschrijven voor het verblijf in je huis, antwoordde Tinsley en voegde eraan toe: Sluit je mond en sluit je benen!

Ja, we denken dat het eerlijk is om te zeggen dat de dames dit jaar geen van Sonja's BS accepteren, en we zijn er helemaal voor.

Tinsley gooide een schaakbord naar Sonja, maar Bethenny ging tot het uiterste om het schaakbord in brand te steken.

Terwijl het drama in een hogere versnelling kwam, gaf Sonja later toe dat ze boos was op Ramona omdat ze haar niet verdedigde.

Ramona Singer in het zwart

Maar dat is waar het probleem hier ligt. Sonja praat altijd achter hun rug om over haar vermeende vrienden en verwacht dan dat ze haar zullen verdedigen.

Het is belachelijk, maar ze stuurde Ramona een lange reet om haar punt duidelijk te maken. Oh ja, deze reis naar de Hamptons gaat de boeken in als de meest memorabele tot nu toe.

Wat vond je van alle ruzie?

Klik op de reacties hieronder!

The Real Housewives of New York City gaat woensdag verder op Bravo!